Ervaar wat wonen is!

Meubelzaak Prummel in Stadskanaal is het familiebedrijf van Jelle en Ria Prummel. Hier draait alles om aandacht en service. Thuis is dé veilige plek geworden waar we leven, ontspannen, werken en elkaar ontmoeten. Hun klanten realiseren zich dat steeds meer en komen nu vaak voor het totaalplaatje: niet alleen losse meubelen, maar juist een compleet interieur, inclusief kleuradvies en aankleding.

Persoonlijke aandacht
‘Met kleine vernieuwingen kan al een groot verschil worden gemaakt’, benadrukt Jelle. ‘Dus of het nu gaat om een complete make-over van de woonkamer, of een klein project: wij helpen graag. Dat begint met goed luisteren naar wat een klant wil. Iedereen heeft namelijk een andere kijk op interieurbeleving. Daar nemen we de tijd voor, want interieur is emotie. Vervolgens maken we een totaaladvies, dat bij de wensen past. We leggen een aantal keuzes voor van meubelen, accessoires en kleuren. Ook voor de wanden, de raamdecoratie en vloeren. Wat de klant in gedachte had, vertalen we naar een verrassend en uniek voorstel, dat volgens veel klanten vaak hun verwachting overstijgt.’

3D impressie
‘Klanten krijgen van ons altijd het advies om foto’s en plattegronden van hun huis mee te nemen’, gaat Ria verder. ‘Zo krijgen we een goede indruk van de bestaande situatie of nieuwbouw. Die gebruiken we om het plan in 3D te presenteren, zodat klanten kunnen zien hoe de meubelen en kleuren bij hen thuis staan. Met speciale 3D-software maken wij fotorealistische impressies waarop vanuit verschillende standpunten precies te zien is hoe die bank of dat bed in de eigen woon- of slaapkamer staat. Of een compleet nieuw interieur natuurlijk. Een nieuwe inrichting hoeft overigens niet altijd kostbaar te zijn. Ook met beperkte middelen kunnen wij een heel mooi interieur samenstellen.’

Dealer van kwaliteitsmerken
De kwaliteit en creativiteit van Prummel blijven niet onopgemerkt. Veel klanten zijn het bedrijf al generaties trouw. Dat geldt eveneens voor de interieurstylisten en andere medewerkers. Jelle: ‘In totaal loopt hier honderdvijftig jaar ervaring rond. We hebben een voorkeur voor kwaliteitsmerken, zoals Passe Partout en Keijser&Co. Die laatste heeft het Hotel Chique totaalconcept; een collectie met heel veel mogelijkheden, waaronder maatwerk. In onze showroom staat een brede keuze van dit merk, maar mocht dat niet toereikend zijn, dan gaan we met de klant graag naar het ETC Design Center Europe in Culemborg. Daar is hun complete collectie van onder meer wand- en zitmeubelen te zien.’

Ontzorgen
‘De service van Prummel gaat verder dan de aanschaf van meubelen of het uitzoeken van een nieuwe stijl’, benadrukt Jelle. ‘Wij regelen alles van A tot en mét Z; van het schilderen en behangen, tot het monteren en het op de goede plaats zetten van alle meubelen. Het stylen verzorgen wij eveneens graag. U hoeft dus zelf niets te doen, behalve genieten van het eindresultaat!’

 

Bezoek de woonwinkel op dit adres:

Prummel

Poststraat 33

9501 ER Stadskanaal

T 0599 622441

E info@prummelmeubelen.nl

facebook.com/prummelmeubelenstadskanaal

instagram.com/prummelmeubelen

Geschreven op

Naar het overzicht

Buiten is het nieuwe binnen | Veldman Zonwering

In elk jaargetijde en op ieder moment ontspannen buiten kunnen zitten, omringd door comfort en stijl. Dat kan met de hulp van Veldman Zonwering... Lees meer »

Wonen op het water | Smits Jachtmakelaardij

Geheel in lijn met de opkomende trend van waterwonen ontwaart Smits Jachtmakelaardij een stijgende belangstelling voor schepen als woonruimte.... Lees meer »

Een halve eeuw aan toewijding | Ton Scholten

Wat begon met een kleine garage vol tegels, is een halve eeuw later uitgegroeid tot een succesvolle onderneming in tegels en sanitair met... Lees meer »

Beleef je nieuwe badkamer bij Sanitair Design Center Alkmaar

Wie Sanitair Design Centre Alkmaar bezoekt, stapt in een veelzijdige showroom vol sanitair en tegels uit het luxe segment. Gelegen aan de... Lees meer »

Eco chiq

Ook op interieurgebied wordt het snel eenvoudiger om te kiezen voor meer duurzame eco-producten. Van beddengoed tot behang én met net zoveel... Lees meer »

Pilat & Pilat: Ambachtelijke meubelmakers ‘famylje’ uit Friesland

Diny. Hinke. Jehannes. Lutske. Mads. Meint. Stien. Tiemen. De namen van de modellen, verraden meteen de Friese afkomst van het meubelmerk... Lees meer »

Tussen de lakens met Goodnight

Goodnight is de grootste slaapkamer van Nederland. De winkel op Woonboulevard Cruquius telt 5000 vierkante meter en meer dan vijftig beddenmerken;... Lees meer »

Drie tips die jou minder tijd kwijt laten zijn aan het schoonmaken jouw woning

Schoonmaken is over het algemeen een klus waar we niet blij van worden. Ondanks het feit dat we hier niet blij van worden is het een klus... Lees meer »

Van visgraat tot Hongaarse punt

Wat is het verschil tussen visgraat en een Hongaarse punt? Het is één van de meest gestelde vragen die Dutzfloors krijgt. En dat is ook... Lees meer »

Slaapkenner Lisse: Goed slapen begint met een goed advies

Een goede nachtrust zorgt voor goede concentratie door de dag heen, geeft een positieve houding én zorgt ervoor dat u minder vaak ziek bent.... Lees meer »