Ervaar wat wonen is!

Meubelzaak Prummel in Stadskanaal is het familiebedrijf van Jelle en Ria Prummel. Hier draait alles om aandacht en service. Thuis is dé veilige plek geworden waar we leven, ontspannen, werken en elkaar ontmoeten. Hun klanten realiseren zich dat steeds meer en komen nu vaak voor het totaalplaatje: niet alleen losse meubelen, maar juist een compleet interieur, inclusief kleuradvies en aankleding.

Persoonlijke aandacht
‘Met kleine vernieuwingen kan al een groot verschil worden gemaakt’, benadrukt Jelle. ‘Dus of het nu gaat om een complete make-over van de woonkamer, of een klein project: wij helpen graag. Dat begint met goed luisteren naar wat een klant wil. Iedereen heeft namelijk een andere kijk op interieurbeleving. Daar nemen we de tijd voor, want interieur is emotie. Vervolgens maken we een totaaladvies, dat bij de wensen past. We leggen een aantal keuzes voor van meubelen, accessoires en kleuren. Ook voor de wanden, de raamdecoratie en vloeren. Wat de klant in gedachte had, vertalen we naar een verrassend en uniek voorstel, dat volgens veel klanten vaak hun verwachting overstijgt.’

3D impressie
‘Klanten krijgen van ons altijd het advies om foto’s en plattegronden van hun huis mee te nemen’, gaat Ria verder. ‘Zo krijgen we een goede indruk van de bestaande situatie of nieuwbouw. Die gebruiken we om het plan in 3D te presenteren, zodat klanten kunnen zien hoe de meubelen en kleuren bij hen thuis staan. Met speciale 3D-software maken wij fotorealistische impressies waarop vanuit verschillende standpunten precies te zien is hoe die bank of dat bed in de eigen woon- of slaapkamer staat. Of een compleet nieuw interieur natuurlijk. Een nieuwe inrichting hoeft overigens niet altijd kostbaar te zijn. Ook met beperkte middelen kunnen wij een heel mooi interieur samenstellen.’

Dealer van kwaliteitsmerken
De kwaliteit en creativiteit van Prummel blijven niet onopgemerkt. Veel klanten zijn het bedrijf al generaties trouw. Dat geldt eveneens voor de interieurstylisten en andere medewerkers. Jelle: ‘In totaal loopt hier honderdvijftig jaar ervaring rond. We hebben een voorkeur voor kwaliteitsmerken, zoals Passe Partout en Keijser&Co. Die laatste heeft het Hotel Chique totaalconcept; een collectie met heel veel mogelijkheden, waaronder maatwerk. In onze showroom staat een brede keuze van dit merk, maar mocht dat niet toereikend zijn, dan gaan we met de klant graag naar het ETC Design Center Europe in Culemborg. Daar is hun complete collectie van onder meer wand- en zitmeubelen te zien.’

Ontzorgen
‘De service van Prummel gaat verder dan de aanschaf van meubelen of het uitzoeken van een nieuwe stijl’, benadrukt Jelle. ‘Wij regelen alles van A tot en mét Z; van het schilderen en behangen, tot het monteren en het op de goede plaats zetten van alle meubelen. Het stylen verzorgen wij eveneens graag. U hoeft dus zelf niets te doen, behalve genieten van het eindresultaat!’

 

Bezoek de woonwinkel op dit adres:

Prummel

Poststraat 33

9501 ER Stadskanaal

T 0599 622441

E info@prummelmeubelen.nl

facebook.com/prummelmeubelenstadskanaal

instagram.com/prummelmeubelen

Geschreven op

Naar het overzicht

Ervaar wat wonen is!

Meubelzaak Prummel in Stadskanaal is het familiebedrijf van Jelle en Ria Prummel. Hier draait alles om aandacht en service. Thuis is dé... Lees meer »

Badkamertrends 2021 by Ton Scholten

Trend 1: Stijlvol Scandinavisch. Sober, maar allesbehalve saai! De Scandinavische stijl kenmerkt zich door een tijdloze, minimalistische... Lees meer »

Liefdevol thuis

Verzorgd Wonen in Exloo lijkt in niets op een traditioneel verpleeghuis. Deze particuliere woonzorgvoorziening, voor ouderen in een voormalige... Lees meer »

Altijd lente huizen

Bouwen met hout is helemaal in. Zeker in deze tijd waarin aandacht voor het milieu, duurzaamheid en gezondheid sleutelbegrippen zijn geworden.... Lees meer »

Droom je van een eigen vakantiehuis?

Second Home Beurs De eerste stap naar een tweede huis ! Laat je inspireren door meer dan 150.000 vakantiewoningen in ruim 30 landen onder... Lees meer »

Wonen in een vrachtschip

Sloop oude vrachtschepen niet, maar til ze op het land en transformeer ze tot exclusieve en duurzame woon- of werkruimten in een groen landschapspark.... Lees meer »

Jan des Bouvrie tekent mee aan exclusieve houseboat

Een jaar geleden introduceerde Gielissen Shipyard een volledig nieuw ontwikkelde exclusieve houseboat: de MarinHome. De houseboat, die een... Lees meer »