Lourens Luxury Event Kimman Hillegom

Op zondag 14 april 2024 organiseren wij een geweldig Lourens Luxury event bij Kimman Jaguar Land Rover Hillegom (= regio Kennemerland en Bollenstreek) van 11.00- 18.00 uur.

In deze prachtige nieuwe showroom maken we een “Lourens Luxury event” waar tussen de Jaguars en Land Rovers, de mooiste en leukste topbedrijven uit de regio zich presenteren; op het gebied van juwelen en horloges, fashion, interieur, keukens, baden, bedden, beautyzaken, cruises en verre reizen, de leukste accessoires; kunst, vermogensbeheerders, vakantiehuizen…; er is live muziek en vele proeverijen van wijn, delicatessen en heerlijkheden van toprestaurants… Kom en geniet van een heerlijke dag vol verrassende ontmoetingen.

KLIK HIER VOOR DE DEELNEMENDE PARTNERS 

Extra leuk: Lourens J.C magazine bestaat in 2024 al 35 jaar! Omdat we hier in de oorspronkelijke regio (ooit opgericht als Citymagazine Haarlem) zitten vieren we dat deze dag ;   Kimman viert ook graag zijn “ opening” op deze nieuwe locatie en  is dit straks een mooi moment voor een feestelijk toast met champagne samen om 13.00 uur!

Beleef deze unieke dag vol verrassende ontmoetingen in een ongedwongen sfeer!

Vanaf 11:00 uur zijn de deuren van het luxury event geopend. 

 

Voor een bezoek aan dit evenement, dient u zich te registreren.
Voor registratie gebruiken wij Eventbrite.

 

 

Agenda event & presentaties

11:00 event open

 

Deelnemende partners

 

Locatie

Kimman Hillegom, De Jaguar Land Rover-dealer 

Haarlemmerstraat 36

2181HC Hillegom

Datum

Zondag 14 April 2023

Tijdstip luxe lifestyle event

Van 11.00 tot 18.00 uur.

 

 
 
Terug naar het overzicht