Kimman Officiële Jaguar & Land Rover Dealer

 

Kimman is dé aanbieder van exclusieve auto’s voor Noord- en Zuid-Holland, met meer dan 140 jaar ervaring en kennis op het gebied van prestigieuze merken en hoogwaardige service

 

VAN RIJTUIGBOUWER NAAR DEALER VAN MODERNE AUTOMOBIELEN

Innovatief, Professioneel, Betrouwbaar en Klantvriendelijk zijn de peilers waarop het succes van Kimman is gebaseerd.

Kimman is gevestigd in Amsterdam en Hillegom, waar u van harte welkom bent om kennis te maken met gerenommeerde merken. Zowel nieuwe als een ruim assortiment aan gebruikte modellen zijn daar in de juiste ambiance te bewonderen. We staan klaar om u de benodigde informatie en advies op maat te verstrekken, of het nu gaat om aankoop, leasing of financiering. Bij Kimman bent u aan het juiste adres.

Een auto die door Kimman wordt geleverd, verdient de beste service. Ons team van gekwalificeerde technici verzorgt het noodzakelijke onderhoud en eventuele reparaties na onvoorziene schades. In onze magazijnen vindt u originele onderdelen en accessoires, evenals een uitgebreid assortiment aan Jaguar-, Land Rover- en Range Rover-gerelateerde cadeauartikelen en gadgets. Deze zijn ook verkrijgbaar via de Kimman webshop. Naast deze activiteiten is Kimman Import-Export Holland gespecialiseerd in de wereldwijde levering van taxfree auto’s en onderdelen.

Op onze website kunt u het laatste nieuws ontdekken over Jaguar, Land Rover en Range Rover. We informeren u ook graag over toekomstige modellen, ontwikkelingen en interessante wetenswaardigheden met betrekking tot een van onze merken en/of de Kimman Automobiel bedrijven.

Wij heten u graag persoonlijk welkom in onze vestiging te Amsterdam en Hillegom.

Joost Kimman & Jim Kimman
”No future without history”

 

AL 140 JAAR TOT UW DIENST

Kimman is sinds 1884 toegewijd aan mobiliteit en we dragen deze rijke historie met trots. Een lange geschiedenis die begonnen is als rijtuig bouwer en uitgegroeid is tot een van de meest moderne en luxueuze dealerbedrijven van Nederland met de prestigieuze merken Jaguar, Land -en Range Rover.

WIJ ZIJN GEOPEND!

Dames en heren,

Na een lange periode hard werken zijn we erg blij om dit nieuwe hoofdstuk met u te kunnen delen. Onze nieuwe showroom biedt ons de mogelijkheid om onze producten en diensten uit te breiden en onze waardevolle klanten nog beter van dienst te zijn. Wij bieden u een comfortabele omgeving voor het kopen en onderhouden van uw auto. Bovendien bieden wij een uitgebreide selectie van de nieuwste modellen en betrouwbare gebruikte auto’s.

Wij nodigen u uit op 14 april om ons nieuwe pand te bezoeken en te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen.