Ratatouille Food and Wine

 

Ratatouille Food and Wine, waar gastronomie een kunst wordt en gastvrijheid de kern vormt van onze ervaring. Gelegen in het hart van Haarlem, is ons restaurant onder leiding van de bevlogen chef Jozua Jaring een toevluchtsoord voor liefhebbers van verfijnde smaken en stijlvolle culinaire avonturen.

 

 

Chef Jozua Jaring

Met meer dan 10 jaar ervaring als chef en eigenaar van Ratatouille Food and Wine heeft Chef Jozua Jaring niet alleen de kunst van het koken geperfectioneerd, maar ook een unieke plek gecreëerd waar gastronomische creativiteit en vakmanschap samenkomen. Zijn toewijding aan innovatie en het gebruik van hoogwaardige ingrediënten maken elke maaltijd bij Ratatouille tot een onvergetelijke ervaring.

Voorheen werkte hij o.a bij De Hoop op d’Swarte Walvis in Zaandam, Vis & Ko in Haarlem en Chapeau!** in Bloemendaal. Eind 2013 startte hij zijn eigen Ratatouille Food & Wine.

Verwacht bij Ratatouille Food & Wine een met zorg en creativiteit samengestelde menukaart, laagdrempeligheid, en het gebruik van exclusieve signatuurgerechten. Alles wordt tot perfectie bereid met exclusieve smaakpaletten, uitstekende wijnen en altijd gebruik van beschikbare seizoen producten.

In november 2014 werd Ratatouille Food & Wine bekroond met een Michelinster. Michelin noemde het restaurant bij de uitreiking van de eerste ster in 2014: “Een voorbeeld voor de nieuwe generatie koks en restaurants: minder stijf, minder duur, en toegankelijker. Het gaat om wat er op het bord komt.”