Droom je van een eigen vakantiehuis?

Second Home Beurs
De eerste stap naar een tweede huis !
Laat je inspireren door meer dan 150.000 vakantiewoningen in ruim 30 landen onder één dak. Of laat je informeren door de vele aanwezige deskundigen die tijdens de seminars met persoonlijk advies graag helpen. Dus… blijft het bij dromen? Of zet jij met een bezoek aan de Second Home Beurs jouw eerste stap naar een tweede huis?

Ontmoet 160 aanbieders!
2 - 4 oktober 2020, Jaarbeurs Utrecht

Veilig naar de Second Home Beurs
Na het niet doorgaan van de voorjaarseditie mogen we dit najaar weer organiseren. Dat doen we natuurlijk op een veilige en verantwoorde manier. Door slimme maatregelen krijg je alle ruimte om veilig in gesprek te gaan met makelaars en experts.

Wilt u  MEER OVER DE BEURS weten klik hier.
Wilt u zich aanmelden: REGISTREER TICKETS hier.

Coronacrisis wakkert de verkoop van vakantiehuizen in eigen land aan

Door de coronacrisis zijn er meer mensen op zoek naar een vakantiehuis in Zeeland, Friesland en Drenthe. Vooral vrijstaande, grotere recreatiewoningen zijn gewild, ook op plekken waar ze al jaren te koop stonden. Dat schrijft het FD.

“Wij zien een explosieve groei in de vraag naar vakantiehuizen”, zegt Tom van den Brink van Fairs Consult, dat Second Home Beurzen in Nederland en België organiseert. Hij merkt dat klanten die eerder graag een vakantiehuis in het buitenland wilden kopen zich nu tijdens de coronacrisis meer richten op huizen in Nederland.

“Kopers geven aan dat de wereld in een paar maanden enorm veranderd is en dat ze nú willen genieten”, zegt de beursmanager. “Ze zoeken dan wel iets meer ruimte, iets meer grond. De vraag is dan ook groot in Friesland en Zeeland, maar ook in Drenthe, dat altijd iets achter de markt aanhobbelde. Je ziet het ook in Frankrijk. Huizen die jaren te koop stonden, gaan nu voor de vraagprijs van de hand.”

Naar het overzicht

Droom je van een eigen vakantiehuis?

Second Home Beurs De eerste stap naar een tweede huis ! Laat je inspireren door meer dan 150.000 vakantiewoningen in ruim 30 landen onder... Lees meer »

Wonen in een vrachtschip

Sloop oude vrachtschepen niet, maar til ze op het land en transformeer ze tot exclusieve en duurzame woon- of werkruimten in een groen landschapspark.... Lees meer »