Nieuw: Sonos Arc, de premium smart soundbar

Sonos introduceerde begin mei de Sonos Arc, de premium smart soundbar die meeslepend geluid van bioscoopkwaliteit naar huiskamers over de hele wereld brengt. Arc bouwt door op de toonaangevende innovaties van Sonos op het gebied van home cinema, met door software aangedreven audio die luisteraars onderdompelt in dramatische details, kristalheldere dialogen en indrukwekkende bass. Inclusief ondersteuning voor Dolby Atmos®

Arc is meer dan een soundbar. Hij voorziet alles wat je kunt streamen van briljant geluid dat is afgestemd op wat er wordt afgespeeld. Van films en series, tot muziek, podcasts en radio als de tv uit staat. Arc wordt aangedreven door S2, het nieuwe sound experience-platform van Sonos, en maakt een krachtig home cinema-systeem eenvoudig. Arc biedt een ongeëvenaarde keuze aan luister- en bedieningsopties, plus de mogelijkheid om het systeem uit te breiden. 

“Je thuis was nog nooit zo belangrijk als nu, en bij Sonos hebben we ons vanaf het begin ingezet om je woonomgeving nóg aangenamer te maken met geweldig klinkende producten en nieuwe belevingen. Arc brengt het geluid van onze favoriete programma's en artiesten tot leven als nooit tevoren”, aldus Patrick Spence, CEO van Sonos. “Het is ons doel om van iedere kamer met een tv een plek te maken waar je gemakkelijk kunt genieten van alle video- en muziekcontent die er is. Arc illustreert het belang dat we hechten aan briljant geluid en premium design. Het introduceert een nieuwe standaard voor soundbars.” 

Ontdek Sonos Arc 
Prijswinnende programma's en films worden wereldwijd gestreamd in geluid met steeds hogere resoluties. Op dit moment zijn er meer dan 25 videostreamingdiensten en tv-providers die Dolby Atmos-content streamen. Dat maakt een indrukwekkende thuisbioscoop-beleving toegankelijker. 

Sonos Arc is een premium, smart soundbar die een ultrabreed geluidsveld en een indrukwekkende bass produceert. Elf hoogwaardige drivers, waarvan er twee omhoog zijn gericht voor 3D-geluid, produceren verbluffende details en een dramatische helderheid en diepte. Arc is afgesteld in samenwerking met Oscarwinnende mixtechnici, en stelt zijn geluidsprofiel met software af op basis van je home cinema-installatie en wat er wordt afgespeeld. Of dat nu stereo, Dolby Audio 5.1 of Dolby Atmos is.

Luisteraars kunnen het geluid van Arc finetunen in de Sonos-app met functies als Spraak- versterking die stemmen nóg helderder laat klinken, of de Nachtmodus die harde geluidseffecten dempt. Ook is de Trueplay tuning-technologie van Sonos bijgewerkt. Daarmee wordt het akoestische profiel van Arc horizontaal en verticaal aangepast op basis van de indeling van de ruimte waar hij in staat. 

Arc is verkrijgbaar in mat zwart en mat wit. De afgeronde grille van 270 graden, en het naadloze design voor multidimensionaal geluid zorgen dat hij op een elegante manier in elk interieur past. Plaats Arc voor een staande tv, of bevestig hem aan de muur met een speciale (apart verkrijgbare) muurbeugel. Een verbinding via HDMI eARC of ARC houdt de installatie eenvoudig. 

Arc is gebouwd op het nieuwe S2-softwareplatform van Sonos, en kan worden bediend met de nieuwe Sonos-app, een tv-afstandsbediening, Apple AirPlay 2 en je stem via de Google Assistent. 

Hoewel Arc zelf al krachtig bioscoopgeluid produceert, wordt door het aansluiten van Sonos  Sub en twee One SL-surroundspeakers een geluidsbeleving gecreëerd die nóg mee-slepender is. Arc vervangt Playbar en Playbase in het assortiment van Sonos, en is vanaf 10 juni wereldwijd verkrijgbaar voor € 899 op sonos.com en deelnemende dealers. Klanten kunnen vanaf vandaag exclusief reserveren op sonos.com.  

Geschreven op

Naar het overzicht

Stijlversterkers

Het kan nooit kwaad om een portie stijl te integreren in het dagelijkse leven. De mooiste producten waarin functionaliteit en uitstraling... Lees meer »

Vrouwen gadgets

Slaap jezelf mooi! Op zoek naar een ultiem wondermiddel voor huid en haar? Beauty Pillow is dé specialist in satijnen kussenslopen. Slaap... Lees meer »

Men on the Move

Goed voorbereid op de koude maanden met de ultieme stijlversterkers. Na vuur en hout heeft Bulgari zich voor zijn herenparfum Glacial Esssence... Lees meer »

Nieuw: Sonos Arc, de premium smart soundbar

Sonos introduceerde begin mei de Sonos Arc, de premium smart soundbar die meeslepend geluid van bioscoopkwaliteit naar huiskamers over de... Lees meer »

Muzikale sfeermaker uit de muur

Aangenaam voor het oog en het gehoor. Ongestoord kunnen genieten van jouw favoriete muziek in huis. Zonder een ander gezinslid te hinderen,... Lees meer »

Genieten van geluid

Binnenkort komt er een klant uit Israël langs bij Mark van Braam, eigenaar van AUDIO21. Hij is al twee dagen bezig de geluidsinstallatie... Lees meer »

De leukste waterflessen op een rij

Hervulbare waterflessen worden steeds vaker gebruikt. Je kunt overal (gratis en gezond) kraanwater tappen, zo hoef je geen PET flesjes meer... Lees meer »

Help, een spin!

In de herfst komen ze opeens uit alle hoeken en kieren tevoorschijn; van klein en dun, tot dik en harig. Spinnen zijn er in vele soorten... Lees meer »