Help, een spin!

In de herfst komen ze opeens uit alle hoeken en kieren tevoorschijn; van klein en dun, tot dik en harig. Spinnen zijn er in vele soorten en maten en de meeste mensen zien ze liever niet in huis. Een spin vangen en buiten zetten lijkt een akelig klusje, maar gelukkig is er een gemakkelijke én diervriendelijke oplossing: de BugAway.

In Nederland komen maar liefst 600 soorten spinnen voor, waarvan geen enkele giftig is. Ze leven van insecten als muggen, kevertjes en steekvliegen. In deze tijd van het jaar verlaten spinnen hun schuilplaats om een partner te vinden en komen we ze dus meer in huis tegen. Dit nuttige beestje jaagt u misschien de stuipen op het lijf, maar is zelden agressief. Uit angst een spin doden is dus nergens voor nodig. Wilt u de spin toch liever niet in huis hebben, vang spinnen (en insecten) dan en zet ze veilig buiten.

De BugAway is erg leuk om cadeau te doen en is al beschikbaar vanaf €12,99.

Kijk voor meer informatie of om te bestellen op: www.vivara.nl/spinnenvanger

 

Naar het overzicht

Men on the Move

Goed voorbereid op de koude maanden met de ultieme stijlversterkers. Na vuur en hout heeft Bulgari zich voor zijn herenparfum Glacial Esssence... Lees meer »

De leukste waterflessen op een rij

Hervulbare waterflessen worden steeds vaker gebruikt. Je kunt overal (gratis en gezond) kraanwater tappen, zo hoef je geen PET flesjes meer... Lees meer »

Help, een spin!

In de herfst komen ze opeens uit alle hoeken en kieren tevoorschijn; van klein en dun, tot dik en harig. Spinnen zijn er in vele soorten... Lees meer »