Help, een spin!

In de herfst komen ze opeens uit alle hoeken en kieren tevoorschijn; van klein en dun, tot dik en harig. Spinnen zijn er in vele soorten en maten en de meeste mensen zien ze liever niet in huis. Een spin vangen en buiten zetten lijkt een akelig klusje, maar gelukkig is er een gemakkelijke én diervriendelijke oplossing: de BugAway.

In Nederland komen maar liefst 600 soorten spinnen voor, waarvan geen enkele giftig is. Ze leven van insecten als muggen, kevertjes en steekvliegen. In deze tijd van het jaar verlaten spinnen hun schuilplaats om een partner te vinden en komen we ze dus meer in huis tegen. Dit nuttige beestje jaagt u misschien de stuipen op het lijf, maar is zelden agressief. Uit angst een spin doden is dus nergens voor nodig. Wilt u de spin toch liever niet in huis hebben, vang spinnen (en insecten) dan en zet ze veilig buiten.

De BugAway is erg leuk om cadeau te doen en is al beschikbaar vanaf €12,99.

Kijk voor meer informatie of om te bestellen op: www.vivara.nl/spinnenvanger

 

Geschreven op

Naar het overzicht

Stijlversterkers

Het kan nooit kwaad om een portie stijl te integreren in het dagelijkse leven. De mooiste producten waarin functionaliteit en uitstraling... Lees meer »

Vrouwen gadgets

Slaap jezelf mooi! Op zoek naar een ultiem wondermiddel voor huid en haar? Beauty Pillow is dé specialist in satijnen kussenslopen. Slaap... Lees meer »

Men on the Move

Goed voorbereid op de koude maanden met de ultieme stijlversterkers. Na vuur en hout heeft Bulgari zich voor zijn herenparfum Glacial Esssence... Lees meer »

Nieuw: Sonos Arc, de premium smart soundbar

Sonos introduceerde begin mei de Sonos Arc, de premium smart soundbar die meeslepend geluid van bioscoopkwaliteit naar huiskamers over de... Lees meer »

Muzikale sfeermaker uit de muur

Aangenaam voor het oog en het gehoor. Ongestoord kunnen genieten van jouw favoriete muziek in huis. Zonder een ander gezinslid te hinderen,... Lees meer »

Genieten van geluid

Binnenkort komt er een klant uit Israël langs bij Mark van Braam, eigenaar van AUDIO21. Hij is al twee dagen bezig de geluidsinstallatie... Lees meer »

De leukste waterflessen op een rij

Hervulbare waterflessen worden steeds vaker gebruikt. Je kunt overal (gratis en gezond) kraanwater tappen, zo hoef je geen PET flesjes meer... Lees meer »

Help, een spin!

In de herfst komen ze opeens uit alle hoeken en kieren tevoorschijn; van klein en dun, tot dik en harig. Spinnen zijn er in vele soorten... Lees meer »