De leukste waterflessen op een rij

Hervulbare waterflessen worden steeds vaker gebruikt. Je kunt overal (gratis en gezond) kraanwater tappen, zo hoef je geen PET flesjes meer te kopen en draag je bij aan de vermindering van plastic afval. Bovendien gaat een waterfles gemaakt van hoogwaardig materiaal al snel jaren mee en ben je dus vele malen goedkoper uit. Ook zitten er vaak leuke extra’s bij zoals filters of de mogelijkheid fruit in de fles toe te voegen. Het gebruiken van een hervulbare waterfles is dus goed voor portemonnee en het milieu en verder is het echt een onmisbaar item tijdens het sporten, op vakantie of op warme zomerdagen! Hieronder de leukste waterflessen op een rij.

Contigo – Cortland Infuser
Deze waterfles bevat een losse ‘infusiecup’ die gemakkelijk onderaan de fles kan worden bevestigd. De smaken worden vanzelf vermengd met het water en (bijvoorbeeld) het fruit blijft onderin het filter zitten. De fles is gemaakt van Tritan® en uitgerust met ‘Autoseal’ waardoor de fles 100% lekvrij is. Door de knop bij de dop in te drukken ontstaat er een opening naar het mondstuk waaruit je kunt drinken. Zodra je de knop loslaat wordt deze opening automatisch gesloten en kan er geen water doorheen. De fles is verkijgbaar in verschillende kleuren, vaatwasser bestendig en verkrijgbaar vanaf €29,95.

Black & Blum – Eau Good
Deze prachtig ontworpen waterfles laat ‘gewoon’ kraanwater nog lekkerder smaken. De fles gemaakt van handgeblazen borosilicaatglas bevat namelijk een 100% natuurlijke koolstoffilter die het chloorgehalte verminderd en de pH-waarde meer in evenwicht brengt. Ook brengt het natuurlijke mineralen, zoals calcium, ijzer en magnesium terug in het water. De fles sluit af met een natuurlijke kurk en wordt geleverd met een beschermende hoes van neopreen. De waterfles is verkrijgbaar in verschillende kleuren, heeft een inhoud van 750 ml, dient met de hand te worden afgewassen en is verkrijgbaar vanaf €17,95.

Aladdin – Infuse Water Bottle
Het Amerikaanse merk Aladdin heeft een tiental waterflessen in haar collectie. De multifunctionele Infuse waterfles is ideaal om je water op smaak te brengen wanneer jij dat wilt. De meegeleverde ‘Infuser’ kun je vullen met bijvoorbeeld fruit en in de fles doen maar ook gemakkelijk weg laten. De waterfles is gemaakt van duurzaam polyester, is verkrijgbaar in verschillende kleuren, heeft een inhoud van 0,7 l en is verkrijgbaar vanaf €11,99.

Bobble – Infuse
Naast de welbekende waterfles met ingebouwd koolstoffilter heeft het Amerikaanse merk Bobble ook een Infuse waterfles op de markt gebracht. Deze waterfles kan gebruikt worden met de vertrouwde filter maar ook als ‘infuser’ doordat de koolstoffilter gemakkelijk verwijderd kan worden. De fles is gemaakt van duurzaam en buigbaar Tritan®, bpa- en bps vrij en is geschikt voor de vaatwasser. De fles heeft een inhoud van 590 ml en is verkrijgbaar vanaf €19,99.

ZOKU – Glass Core Bottle
Deze dubbelwandige waterfles is gemaakt van borosilicaatglas dat niet alleen zeer sterk maar ook hittebestendig is waardoor deze fles geschikt is voor zowel koude als warme dranken. Het speciaal ontworpen mondstuk geeft geen smaak af waardoor je prima verschillende dranken uit de fles kunt drinken. De fles is uitgerust met een draaivergrendelingssysteem wat lekken voorkomt. De fles is verkrijgbaar in verschillende kleuren, heeft een inhoud van 475 ml, dient met de hand te worden afgewassen en is verkrijgbaar vanaf €36,95.

 

Geplaatst op

Naar het overzicht

Stijlversterkers

Het kan nooit kwaad om een portie stijl te integreren in het dagelijkse leven. De mooiste producten waarin functionaliteit en uitstraling... Lees meer »

Vrouwen gadgets

Slaap jezelf mooi! Op zoek naar een ultiem wondermiddel voor huid en haar? Beauty Pillow is dé specialist in satijnen kussenslopen. Slaap... Lees meer »

Men on the Move

Goed voorbereid op de koude maanden met de ultieme stijlversterkers. Na vuur en hout heeft Bulgari zich voor zijn herenparfum Glacial Esssence... Lees meer »

Nieuw: Sonos Arc, de premium smart soundbar

Sonos introduceerde begin mei de Sonos Arc, de premium smart soundbar die meeslepend geluid van bioscoopkwaliteit naar huiskamers over de... Lees meer »

Muzikale sfeermaker uit de muur

Aangenaam voor het oog en het gehoor. Ongestoord kunnen genieten van jouw favoriete muziek in huis. Zonder een ander gezinslid te hinderen,... Lees meer »

Genieten van geluid

Binnenkort komt er een klant uit Israël langs bij Mark van Braam, eigenaar van AUDIO21. Hij is al twee dagen bezig de geluidsinstallatie... Lees meer »

De leukste waterflessen op een rij

Hervulbare waterflessen worden steeds vaker gebruikt. Je kunt overal (gratis en gezond) kraanwater tappen, zo hoef je geen PET flesjes meer... Lees meer »

Help, een spin!

In de herfst komen ze opeens uit alle hoeken en kieren tevoorschijn; van klein en dun, tot dik en harig. Spinnen zijn er in vele soorten... Lees meer »