Muzikale sfeermaker uit de muur

Aangenaam voor het oog en het gehoor. Ongestoord kunnen genieten van jouw favoriete muziek in huis. Zonder een ander gezinslid te hinderen, die luistert zijn eigen playlist. Voor een echt stereosound-effect is een tweede speaker aan te sluiten.

Designs

Voor een modern en jeugdig interieur is de A FLOW de ideale partner. De A 550 voelt zich dan weer thuis in pure eenvoud en no nonsense-omgevingen. Durvers met stijl kiezen de klassieke LS 990 in Edelstaal of de A CREATION voor een dynamisch effect. 

Technologie

De standaard JUNG Smart DAB+ Radio ontvangt alle FM- en digitale radiozenders en laat je genieten van honderden kanalen. Wie apps en online tools wil gebruiken, kiest voor de Smart DAB+ Radio Bluetooth. Dit toestel koppelt via bluetooth je smartphone of tablet en zo kun je muziek en podcasts streamen via apps en websites zoals Spotify, iTunes en Youtube.

Goede nachtrust

De Smart DAB+ Radio beschikt over een timerfunctie waarmee je ’s ochtends jouw favoriete radiozender automatisch laat opstarten zodat je de dag fris en monter kan beginnen; ’s avonds zorgt de sleeptimer ervoor dat je niet hoeft op te staan om je muziek af te zetten. Door op voorhand in te stellen wanneer de muziek stopt met spelen, doezel je heerlijk in slaap en geniet je van een stille nachtrust.

Muziek brengt leven in de brouwerij en fleurt onze dagen van ’s ochtends tot ’s avonds op.

 

Geplaatst op

Naar het overzicht

Stijlversterkers

Het kan nooit kwaad om een portie stijl te integreren in het dagelijkse leven. De mooiste producten waarin functionaliteit en uitstraling... Lees meer »

Vrouwen gadgets

Slaap jezelf mooi! Op zoek naar een ultiem wondermiddel voor huid en haar? Beauty Pillow is dé specialist in satijnen kussenslopen. Slaap... Lees meer »

Men on the Move

Goed voorbereid op de koude maanden met de ultieme stijlversterkers. Na vuur en hout heeft Bulgari zich voor zijn herenparfum Glacial Esssence... Lees meer »

Nieuw: Sonos Arc, de premium smart soundbar

Sonos introduceerde begin mei de Sonos Arc, de premium smart soundbar die meeslepend geluid van bioscoopkwaliteit naar huiskamers over de... Lees meer »

Muzikale sfeermaker uit de muur

Aangenaam voor het oog en het gehoor. Ongestoord kunnen genieten van jouw favoriete muziek in huis. Zonder een ander gezinslid te hinderen,... Lees meer »

Genieten van geluid

Binnenkort komt er een klant uit Israël langs bij Mark van Braam, eigenaar van AUDIO21. Hij is al twee dagen bezig de geluidsinstallatie... Lees meer »

De leukste waterflessen op een rij

Hervulbare waterflessen worden steeds vaker gebruikt. Je kunt overal (gratis en gezond) kraanwater tappen, zo hoef je geen PET flesjes meer... Lees meer »

Help, een spin!

In de herfst komen ze opeens uit alle hoeken en kieren tevoorschijn; van klein en dun, tot dik en harig. Spinnen zijn er in vele soorten... Lees meer »