Jan des Bouvrie tekent mee aan exclusieve houseboat

Een jaar geleden introduceerde Gielissen Shipyard een volledig nieuw ontwikkelde exclusieve houseboat: de MarinHome. De houseboat, die een compacte buitenmaat combineert met opvallend veel binnenruimte, bleek niet alleen populair bij watersporters, maar trok ook een heel nieuwe groep naar de jachthavens: mensen op zoek naar een tweede huis op een unieke plaats. Zij genieten van een verplaatsbare vakantiewoning in een heerlijk kabbelende omgeving. Met deze groep mensen voor ogen heeft Gielissen Shipyard nu Jan des Bouvrie benaderd om designinterieurs te ontwerpen voor de houseboat. Dat heeft geresulteerd in een unieke Nederlandse samenwerking waarin Gielissen Shipyards haar maritieme kennis inbrengt en Des Bouvrie zorgt voor een meer dan eigentijds interieur.

Des Bouvrie: “De MarinHome biedt standaard al 34 m2 comfort en gebruiksgemak, met een royale woonkamer met volledig uitgeruste open keuken en een badkamer met douche en wastafel en een separaat toilet. Daarnaast beschikt de houseboat over een ouderslaapkamer en een tweede slaapkamer waar een stapelbed geplaatst kan worden. Ik heb in mijn ontwerp niet alleen het design mijn eigen signatuur gegeven, maar ook een tweede badkamer toegevoegd, zodat iedere slaapkamer nu zijn eigen badkamer heeft. Dat zijn eisen die je in dit marktsegment van levensgenieters mag verwachten. Daarnaast heb ik ook het aanzien van de MarinHome een geheel eigen signatuur gegeven.”

CEO Bart Wigman is enorm blij met de samenwerking tussen de moderne werf en de eigenzinnige vormgever: “Jan des Bouvrie heeft met zijn vooruitstrevende opvattingen een enorme impuls aan de designwereld in Nederland gegeven. Hij heeft een handtekening die werkelijk herkenbaar is. Hij heeft twee ontwerpen gemaakt die allebei door ons op de markt gebracht gaan worden. Dat maakt dat de MarinHome vanaf nu in vijf varianten aangeboden wordt. De twee die Jan voor ons ontworpen heeft springen er werkelijk uit. Niet alleen doordat we het kenmerkende wit van Jan zien, maar vooral vanwege de vele doordachte details van deze meesterontwerper.”

Uiteraard is de MarinHome, in iedere uitvoering, een perfecte investering voor recreanten die graag op het water vertoeven, maar ook voor investeerders en jachthavens op zoek naar rendement, is de MarinHome een zeer aantrekkelijke optie. De MarinHome is namelijk uiterst geschikt voor verhuur.

De MarinHome is een Nederlands kwaliteitsproduct. De hoogwaardige afwerking is gericht op jarenlang onderhoudsvrij gebruik. De MarinHome is volledig afgestemd op de vocht- en windbelasting die we in onze wateren kunt verwachten en beschikt over het CE keurmerk en handboek categorie D. De houseboat wordt gebouwd door Gielissen Shipyard in Helmond. Het bedrijf dat inmiddels 20 jaar actief is, heeft voor de productie een volledige nieuwe scheepswerf gerealiseerd die qua inrichting én techniek toonaangevend is binnen Europa. Op de compacte werf, die exact een jaar geleden officieel geopend werd, kan het bedrijf gelijktijdig twee houseboats bouwen.

www.marinhome.nl

Geplaatst op

Naar het overzicht

Buiten is het nieuwe binnen | Veldman Zonwering

In elk jaargetijde en op ieder moment ontspannen buiten kunnen zitten, omringd door comfort en stijl. Dat kan met de hulp van Veldman Zonwering... Lees meer »

Wonen op het water | Smits Jachtmakelaardij

Geheel in lijn met de opkomende trend van waterwonen ontwaart Smits Jachtmakelaardij een stijgende belangstelling voor schepen als woonruimte.... Lees meer »

Een halve eeuw aan toewijding | Ton Scholten

Wat begon met een kleine garage vol tegels, is een halve eeuw later uitgegroeid tot een succesvolle onderneming in tegels en sanitair met... Lees meer »

Beleef je nieuwe badkamer bij Sanitair Design Center Alkmaar

Wie Sanitair Design Centre Alkmaar bezoekt, stapt in een veelzijdige showroom vol sanitair en tegels uit het luxe segment. Gelegen aan de... Lees meer »

Eco chiq

Ook op interieurgebied wordt het snel eenvoudiger om te kiezen voor meer duurzame eco-producten. Van beddengoed tot behang én met net zoveel... Lees meer »

Pilat & Pilat: Ambachtelijke meubelmakers ‘famylje’ uit Friesland

Diny. Hinke. Jehannes. Lutske. Mads. Meint. Stien. Tiemen. De namen van de modellen, verraden meteen de Friese afkomst van het meubelmerk... Lees meer »

Tussen de lakens met Goodnight

Goodnight is de grootste slaapkamer van Nederland. De winkel op Woonboulevard Cruquius telt 5000 vierkante meter en meer dan vijftig beddenmerken;... Lees meer »

Drie tips die jou minder tijd kwijt laten zijn aan het schoonmaken jouw woning

Schoonmaken is over het algemeen een klus waar we niet blij van worden. Ondanks het feit dat we hier niet blij van worden is het een klus... Lees meer »

Van visgraat tot Hongaarse punt

Wat is het verschil tussen visgraat en een Hongaarse punt? Het is één van de meest gestelde vragen die Dutzfloors krijgt. En dat is ook... Lees meer »

Slaapkenner Lisse: Goed slapen begint met een goed advies

Een goede nachtrust zorgt voor goede concentratie door de dag heen, geeft een positieve houding én zorgt ervoor dat u minder vaak ziek bent.... Lees meer »

Happy Circle: Stijlvol, duurzaam en tijdloos

Happy Circle, de plantenhanger, is een Nederlands product en merk, bedacht door Isabelle Leijser. Door het multifunctionele design en de... Lees meer »

Ervaar wat wonen is!

Meubelzaak Prummel in Stadskanaal is het familiebedrijf van Jelle en Ria Prummel. Hier draait alles om aandacht en service. Thuis is dé... Lees meer »