Jan des Bouvrie tekent mee aan exclusieve houseboat

Een jaar geleden introduceerde Gielissen Shipyard een volledig nieuw ontwikkelde exclusieve houseboat: de MarinHome. De houseboat, die een compacte buitenmaat combineert met opvallend veel binnenruimte, bleek niet alleen populair bij watersporters, maar trok ook een heel nieuwe groep naar de jachthavens: mensen op zoek naar een tweede huis op een unieke plaats. Zij genieten van een verplaatsbare vakantiewoning in een heerlijk kabbelende omgeving. Met deze groep mensen voor ogen heeft Gielissen Shipyard nu Jan des Bouvrie benaderd om designinterieurs te ontwerpen voor de houseboat. Dat heeft geresulteerd in een unieke Nederlandse samenwerking waarin Gielissen Shipyards haar maritieme kennis inbrengt en Des Bouvrie zorgt voor een meer dan eigentijds interieur.

Des Bouvrie: “De MarinHome biedt standaard al 34 m2 comfort en gebruiksgemak, met een royale woonkamer met volledig uitgeruste open keuken en een badkamer met douche en wastafel en een separaat toilet. Daarnaast beschikt de houseboat over een ouderslaapkamer en een tweede slaapkamer waar een stapelbed geplaatst kan worden. Ik heb in mijn ontwerp niet alleen het design mijn eigen signatuur gegeven, maar ook een tweede badkamer toegevoegd, zodat iedere slaapkamer nu zijn eigen badkamer heeft. Dat zijn eisen die je in dit marktsegment van levensgenieters mag verwachten. Daarnaast heb ik ook het aanzien van de MarinHome een geheel eigen signatuur gegeven.”

CEO Bart Wigman is enorm blij met de samenwerking tussen de moderne werf en de eigenzinnige vormgever: “Jan des Bouvrie heeft met zijn vooruitstrevende opvattingen een enorme impuls aan de designwereld in Nederland gegeven. Hij heeft een handtekening die werkelijk herkenbaar is. Hij heeft twee ontwerpen gemaakt die allebei door ons op de markt gebracht gaan worden. Dat maakt dat de MarinHome vanaf nu in vijf varianten aangeboden wordt. De twee die Jan voor ons ontworpen heeft springen er werkelijk uit. Niet alleen doordat we het kenmerkende wit van Jan zien, maar vooral vanwege de vele doordachte details van deze meesterontwerper.”

Uiteraard is de MarinHome, in iedere uitvoering, een perfecte investering voor recreanten die graag op het water vertoeven, maar ook voor investeerders en jachthavens op zoek naar rendement, is de MarinHome een zeer aantrekkelijke optie. De MarinHome is namelijk uiterst geschikt voor verhuur.

De MarinHome is een Nederlands kwaliteitsproduct. De hoogwaardige afwerking is gericht op jarenlang onderhoudsvrij gebruik. De MarinHome is volledig afgestemd op de vocht- en windbelasting die we in onze wateren kunt verwachten en beschikt over het CE keurmerk en handboek categorie D. De houseboat wordt gebouwd door Gielissen Shipyard in Helmond. Het bedrijf dat inmiddels 20 jaar actief is, heeft voor de productie een volledige nieuwe scheepswerf gerealiseerd die qua inrichting én techniek toonaangevend is binnen Europa. Op de compacte werf, die exact een jaar geleden officieel geopend werd, kan het bedrijf gelijktijdig twee houseboats bouwen.

www.marinhome.nl

Geschreven op

Naar het overzicht

Ervaar wat wonen is!

Meubelzaak Prummel in Stadskanaal is het familiebedrijf van Jelle en Ria Prummel. Hier draait alles om aandacht en service. Thuis is dé... Lees meer »

Badkamertrends 2021 by Ton Scholten

Trend 1: Stijlvol Scandinavisch. Sober, maar allesbehalve saai! De Scandinavische stijl kenmerkt zich door een tijdloze, minimalistische... Lees meer »

Liefdevol thuis

Verzorgd Wonen in Exloo lijkt in niets op een traditioneel verpleeghuis. Deze particuliere woonzorgvoorziening, voor ouderen in een voormalige... Lees meer »

Altijd lente huizen

Bouwen met hout is helemaal in. Zeker in deze tijd waarin aandacht voor het milieu, duurzaamheid en gezondheid sleutelbegrippen zijn geworden.... Lees meer »

Droom je van een eigen vakantiehuis?

Second Home Beurs De eerste stap naar een tweede huis ! Laat je inspireren door meer dan 150.000 vakantiewoningen in ruim 30 landen onder... Lees meer »

Wonen in een vrachtschip

Sloop oude vrachtschepen niet, maar til ze op het land en transformeer ze tot exclusieve en duurzame woon- of werkruimten in een groen landschapspark.... Lees meer »

Jan des Bouvrie tekent mee aan exclusieve houseboat

Een jaar geleden introduceerde Gielissen Shipyard een volledig nieuw ontwikkelde exclusieve houseboat: de MarinHome. De houseboat, die een... Lees meer »