Sprankelend Rood

Fruitteler heeft een primeur: een Hollandse cider van een bijzondere appel, geteeld op de vruchtbare gronden in de Kromme Rijnstreek. Deze Redlove is van binnen en van buiten rood gekleurd is en heeft een hoge waarde aan antioxidanten.

Jacco Merkens is een Werkhovense fruitteler. Vroeger had het familiebedrijf enkel koeien, schapen en varkens. Later kwamen er fruitbomen bij en inmiddels is het een groot gemengd bedrijf.  ‘Mijn broer doet de varkens. Daar heb ik niets mee. Ik ben gek op fruit. Appels en peren’, vertelt Jacco.Van origine komt de Redlove uit Zwitserland. Het is een echte eyecatcher. Niet alleen de schil is prachtig rood, ook het vruchtvlees is van nature rood gekleurd. Ook sommige wilde appelsoorten hebben deze bijzondere kleur.

De Redlove heeft een karaktervolle smaak en is rijk aan vitaminen en antioxidanten. Jacco maakt er een fruitig sap van. Zo uit de natuur, zonder enige toevoeging. Nieuw is de heerlijke Redlove Premium cider. Deze is gemaakt van 100 procent rood sap. De sprankelende cider is licht mousserend, goudkleurig en heeft een fruitige afdronk. Gekoeld geserveerd is de smaakervaring het best. De apetijtelijke Redlove is te bestellen via jcmerkens@hetnet.nl of 06-12390854. Bij bestelling van 12 ˜ essen worden geen bezorgkosten in rekening gebracht.

Geschreven op

Naar het overzicht

De grote droom, je eigen wijnwinkel

Je bent gediplomeerd Vinoloog van de Wijnacademie, of vol gas aan het ‘blokken’ voor die titel. Je grote wens is een eigen wijnhandel, maar... Lees meer »

Nederlands wijnmerk Black & Bianco introduceert nieuwe selectie wijnen

Black & Bianco brengt sinds drie jaar een assortiment aan wijnproducten uit zowel Frankrijk als Italië in een speciaal daarvoor ontworpen... Lees meer »

Sprankelend Rood

Fruitteler heeft een primeur: een Hollandse cider van een bijzondere appel, geteeld op de vruchtbare gronden in de Kromme Rijnstreek. Deze... Lees meer »