High-end restaurant in Rotterdam Marriott

Wim Severein, bekend van voormalig sterrenrestaurant Wereldmuseum, opende enkele maanden geleden de deuren van zijn eigen high-end restaurant The Millèn. Op de eerste etage van het Rotterdam Marriott Hotel kookt de chef-kok met zijn bekende signatuur: pure gerechten van het seizoen met eerlijke ingrediënten en zonder poespas.

Op het menu van The Millèn staan met verse ingrediënten bereide gerechten van het seizoen. Daardoor wisselt Severein maandelijks zijn kaart. Bij mooie gerechten hoort uiteraard een selectie uitgebalanceerde wijnen, aangeboden door sommelier Wendy Elsink. Wim Severein wordt tevens bijgestaan door sous-chef Raoul Waardenburg en maître Rick de Bruijn.

themillenmarriottweb1

Prachtig uitzicht
Op één van de mooiste en meest centrale locaties van de stad heeft The Millèn plaats voor 45 couverts. Door de hoge raampartijen krijgen de gasten een prachtig uitzicht op het Weena en het nieuwe stationsplein. In het hart van het restaurant hebben bezoekers zicht op de open keuken. In een rustige ambiance is er tevens ruimte voor private dining voor maximaal 16 personen.

Make-over
The Millèn is een zelfstandig restaurant op de eerste etage van het Rotterdam Marriott Hotel, pal tegenover het Centraal Station. Het 228 kamers tellende hotel werd in 2000 geopend in de Millenniumtoren. Recentelijk kregen de gastenkamers, de lobby en de Club Lounge een moderne make-over in een elegante, mondiale stijl. De toevoeging van een high-end restaurant sluit goed aan bij de ontwikkelingen van het hotel. 

www.restaurantthemillen.nl

themillenentreeweb

 

Naar het overzicht