Op stap met de on the go-barbecues van Barbecook

Geen zomer zonder barbecue. Van plan om komende zomer te gaan kamperen? Vergeet dan de barbecue niet. Te groot om mee te nemen denk je? Think again! Barbecook heeft een geheel nieuwe lijn compacte on the go-barbecues die perfect zijn voor tijdens het kamperen.


Billy, de ultieme partner in crime
Reiken jouw grillambities verder dan je achtertuin? Gelijk heb je. Je eigen tuin, die van de buren, het stadspark of het strand, Barbecook Billy is van alle markten thuis. Neem de compacte, lichtgewicht houtskoolbarbecue gewoon bij het handvat mee op avontuur en ontdek ongekende grillmogelijkheden. De uiterst kogelronde schokbestendige en mobiele barbecue wordt gegarandeerd je partner in crime komende zomer.
 
De regelbare luchttoevoer en het kuip-in-kuipsysteem garanderen een goede verbranding van de houtskool. Bovendien houd jij de controle, want dankzij de grill die je verstelt in de hoogte, bepaal je de intensiteit tijdens het roosteren gewoon zelf. Fire it up!


Charmante Carlo, de graaggeziene gast
Dankzij het unieke ontwerp van tafelbarbecue Barbecook Carlo in vrolijk okergeel grill je vanaf nu rookvrij. Het vlotte opstarten met aanmaakblokjes zorgt ervoor dat je in no time grill ready bent. Met de ingebouwde ventilator stem je het vuur constant af. Dankzij die ventilator blijven de kolen ook mooi roodgloeiend. Daardoor is Carlo uitermate zuinig: minder houtskool met meer resultaat.
 
De handige draagtas maakt van jou een graaggeziene gast op spontane tuinfeestjes. Een last minute grillparty? Neem tafelbarbecue Carlo gerust mee. Sharing is caring!


Hipster-proof Karl, de eyecatcher met ballen
Dé ‘sidekick’ deze zomer voor hipsters? Dat moet wel Barbecook Karl zijn. Het designbroertje van Carlo heeft alle troeven in huis: kracht, comfort en design. Deze stijlvolle houtskoolgrill, die je in gang zet met aanmaakblokjes, werd uitgerust met een ingebouwde ventilator. Hierdoor kan de grillmaster in jezelf controle over het houtskoolvuur houden.
 
Maar dat is lang niet alles, want dankzij de handige opbergtas kan je hem bovendien fijn opbergen. En we doen er nog een schepje bovenop, want Karl is ook uitgerust met een USB-poort. Zijn de batterijen van de ventilator leeggelopen, dan kun je makkelijk je ‘powerbank’ aansluiten om de ventilator opnieuw aan te sturen. It doesn’t get easier than this!

www.barbecook.com/nl/

  

Geplaatst op

Naar het overzicht

Zomertijd

Zomertijd! Dagen waarin het leven binnen en buiten ontspannen in elkaar overvloeit. Eindeloos genieten met duurzaam tuinmeubilair wat lang... Lees meer »

Teak in de tuin, lang genieten!

Door de mooie zomers van de laatste jaren, brengen we steeds meer tijd door in de vrije natuur. Liefst ontspannen we in eigen tuin, omringd... Lees meer »

Grootschalige uitverkoop bij Borek in Montfoort

Het buitenleven omarmen in volle glorie. Dat ultieme gevoel van genieten en vrijheid: het weerspiegelt zich in de parasols en buitenmeubelen... Lees meer »

Zitten blijven

Teken van een haperende schoolcarrière zou je zeggen maar bij deze loungemeubelen krijgt ‘zitten blijven’ de meest positieve betekenis.... Lees meer »

Klaar om weg te varen

Smits Jachtmakelaardij bestaat tien jaar en is een echt familiebedrijf. René Smits, zijn twee zoons en meerdere vaste en parttime medewerkers... Lees meer »

Beleef die winter BBQ

Van de betonnen buitenkeukens van WWOO geniet je 365 dagen per jaar. Buiten koken of barbecueën is immers in elk seizoen leuk én lekker.... Lees meer »

Outdoor living

Outdoor-versie van de populaire fauteuil Hidde van Label, verkrijgbaar bij HomecenterHeerlijk voor die zwoele zomeravonden, deze prachtige... Lees meer »

Het betere buitenleven - 100% Dutch Design

Bubalou is een oer-Hollands designmerk voor het betere buitenleven. Met haar eerste loungeset de Icon, maakte Bubalou direct naam. Inmiddels... Lees meer »

Multifunctionele buitenkeuken

De tuin is een verlengstuk van je interieur: het geeft rust als binnen en buiten naadloos in elkaar overlopen. WWOO is een multifunctionele... Lees meer »

Nederland steekt massaal de barbecue aan

Champagne voor Jord Althuizen! In 2010 begon oprichter, eigenaar en pitmaster van Authentiek BBQ Catering bedrijf Smokey Goodness Jord Althuizen... Lees meer »

De buitenkeuken is here to stay.

WWOO is de oersterke betonnen buitenkeuken van Nederlandse bodem. Volgens ontwerper Piet-jan van den Kommer is de trend in Nederland zich... Lees meer »

Maak kennis met Bubalou​®

Ik ben een echt Nederlands designmerk. In 2017 ben ik opgericht om een revolutie te ontketenen in buitenmeubelen. Dat werd gedaan met de... Lees meer »