Maak kennis met Bubalou​®

Ik ben een echt Nederlands designmerk.
In 2017 ben ik opgericht om een revolutie te ontketenen in buitenmeubelen. Dat werd gedaan met de Bubalou Icon; de eerste loungeset, die ontwikkeld werd met het design en comfort van een binnenbank, maar met de meest duurzame en weerbestendige materialen, waardoor je mij het hele jaar buiten kunt laten staan. Ik sta altijd voor je klaar. Inmiddels is mijn collectie uitgebreid met verschillende modellen loungesets, verlichting en accessoires en is Bubalou niet meer weg te denken als lifestyle merk in de outdoor branche. 100% DUTCH DESIGN.

Nieuw! Bubalou Luxury Loungeset
De Luxury loungeset van Bubalou is met recht een ware blikvanger te noemen. Deze design Bubalou is een loungeset gemaakt van het best mogelijke materiaal. Deze strakke loungeset is all-weather en straalt allure en klasse uit. De Luxury is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren en past uitstekend in een strakke designtuin.

Door het modulaire systeem zijn talloze variaties mogelijk. Het model kan in diverse opstellingen worden opgebouwd en met het losse rugkussen kun je het zitcomfort zelf bepalen. Eindelijk kun je nu lekker buiten zitten zonder gesleep met kussens. De 100% waterdichte stof is antibacterieel en schimmelt niet! Dus als de zon schijnt meteen hoppa, lekker naar buiten en chillen op je Bubalou loungeset.

Showroom:
Ook in deze bijzondere tijd is onze showroom geopend. Je kunt ons op vrijdag en zaterdag van 12.00 - 17.00 uur en op zondag van 12.00 - 16.00 uur bezoeken.
Andere dag of tijd? Bel dan voor een afspraak! Wij houden ons in aan de richtlijnen van het RIVM.

Bubalou® | Enjoy outdoor living Nijenburgerweg 7a
1812 LT Alkmaar
+31(0)20 244 27 91 info@bubalou.nl

Naar het overzicht

Maak kennis met Bubalou​®

Ik ben een echt Nederlands designmerk. In 2017 ben ik opgericht om een revolutie te ontketenen in buitenmeubelen. Dat werd gedaan met de... Lees meer »

Dutch simplicity

Door in te springen op low dining, met kussens in frisse kleuren en meubels die ze zelf ontwerpen heeft Royal Design exact de koninklijke... Lees meer »

Op stap met de on the go-barbecues van Barbecook

Geen zomer zonder barbecue. Van plan om komende zomer te gaan kamperen? Vergeet dan de barbecue niet. Te groot om mee te nemen denk je?... Lees meer »

Dagdromen

Tosca daybed van Tribu. De perfecte plaats om te dagdromen. Het zitcomfort is erg aangenaam dankzij de comfortabele outdoorkussens. De zachte... Lees meer »