Businesscoach voor vrouwelijke ondernemers

Volg je intuïtieGeloof in jezelf. Zet je passie om in zakelijk succes en je leven wordt mooier dan je ooit had durven dromenHet zijn enkele wijze levenslessen van Gineke Koot, NOBCO-gecertificeerd businesscoachvoor vrouwelijke ondernemers.  

‘Als mijn droombaan voorbij komt, dan ga ik ervoor’, dacht Gineke toen ze na de HEAO bij Randstad begon. Ze werkte er achttien jaar, maar haar droombaan kwam niet voorbij. Dus sprong ze zelf in het diepe, zegde ze in 2017 haar baan op en startte haar eigen coachpraktijk. Vanuit het motto ‘practice what you preach’ leert ze (startende) ondernemende vrouwen om hun eigen bedrijf te starten én succesvol te zijn in datgene wat hen gelukkig maakt.   

Aantrekkingskracht 
Werkgeluk draait om zoveel meer dan zakelijk succes, stelt Gineke. ‘Ik leer vrouwen anders in het leven te staan, om hun hart en vrouwelijke flow te volgen. Dan ontstaat wat ik ‘de Wet van de Aantrekkingskracht’ noem. Door te investeren in je eigen leiderschap, trek je ook mensen aan die in jóu willen investeren. Nieuwe zakelijke kansen komen dan vanzelf op je pad. Alles wat je doet, kost minder energie, omdat het je gelukkig maakt. Het is echt een verandering van mindset.  
Geloven in jezelf. Loskomen van beperkende overtuigingen. Dat is de sleutel tot succes.’ 

Transformatieproces  
Veel vrouwen lopen vast in hun huidige baan. Daardoor ondervinden ze lichamelijke klachten en ze lijden hieronder in het dagelijks leven. Zie dit maar eens te doorbreken. En wat dan? Een nieuwe baan zoeken, of toch die gedroomde eigen onderneming starten? Gineke: ‘De eerste stap is jezelf serieus nemen. Spreek jezelf uit: waar droom ik van? Tijdens de coachingsessies werken we samen door angsten en beperkende overtuigingen heen. Het zijn levensveranderende trajecten waarin ik vrouwen help hun droom-business te creëren en in hun kracht te gaan staan. Dat gun ik iedereen.’ 

Vrouwelijk leiderschap 
Strategische bedrijfsvoering én vrouwelijk leiderschap gaan hand in hand in Ginekes praktijk. Dat maakt haar werkwijze uniek. ‘Ik leer vrouwen om de natuurlijke wijsheid van hun lichaam te volgen. Het resultaat is dat je met veel minder energie, betere bedrijfsresultaten haalt. Je voelt je lekker in je vel en dat heeft ook invloed op je privéleven, omdat de verbinding met familie en naaste omgeving verbetert, je straalt! Alles valt op zijn plek als je besluit je hart te volgen.’ 

06-522 58 597 | energy@ginekekoot.nl | www.ginekekoot.nl 

Lezersaanbieding:

Meld je aan met de code “Lourens” en je ontvangt 20% korting op alle coachtrajecten tot 31 maart 2022. 

 

Redactie: Natasja Admiraal | Fotografie: Neeke Wassenbergh

 

Geplaatst op

Naar het overzicht

Met hart voor haar | Layla Koopal

Voor mensen met haarproblemen is het zetten van de eerste stap naar Frans Koopal Haarwerken in Groningen vaak erg moeilijk. Maar daar staat... Lees meer »

Lingerie om te vieren | Riets Lingerie

Het is feest in de winkel van Riets Lingerie in Groningen. Het is 15 jaar geleden dat Rieteke Talens voor het eerst haar deuren opende en... Lees meer »

Liefdevolle kunstwerkjes | Phie Jewels

Inspirerende ondernemer De ontwerpen van sieradenontwerpster Sophie Jong zijn bijzonder en nergens mee te vergelijken. De vraag naar handgemaakte... Lees meer »

Van Amsterdam tot Taiwan | Kelly & Mara

De één is parttime stewardess, de ander dj en beiden zijn influencers. De paden van Kelly Camfferman en Mara Wells kruisten elkaar toevallig.... Lees meer »

Ode aan moederliefde | Marlijn Weerdenburg

Marlijn Weerdenburg is actrice, presentatrice, songwriter en zangeres. Ze was Diana in de musical Diana & Zonen, in de Nederlandse televisieserie... Lees meer »

En er was licht

Het brein van kunstenaar Daan Roosegaarde staat nooit stil. Hij is innovatief, vernieuwend en bedenkt steeds weer dingen die verrassen en... Lees meer »

De ultieme asfalt-Jeep

De Jeep Wrangler heeft een speciaal plekje in het hart van iedere autoliefhebber. Het is een heerlijke wagen om offroad mee te rijden, maar... Lees meer »

'Het draait niet alleen om geld' | Edwin Winkels

De liefde bracht hem naar Spanje waar hij als journalist vanaf 1988 de belangrijkste schakel tussen Cruijff en Holland was. Tegelijkertijd... Lees meer »

‘Ik hoef niemand te behagen’ | Gerard Spong

Moord, zedendelicten, fraude: het komt allemaal aan bod in het theatercollege ‘In vertrouwen’ van Gerard Spong. ‘Verwacht geen juicy details,... Lees meer »

‘Clown zijn is een ambacht’

Vier jaar lang maakte Eric Koller (47) furore als eerste Nederlandse clown bij Cirque du Soleil. Samen met zijn vrouw en twee husky’s reisde... Lees meer »

Elke haar telt

Voor mensen met haarproblemen is het zetten van de eerste stap naar de winkel van Frans Koopal Haarwerken in Groningen vaak erg moeilijk.... Lees meer »

Erwin Olaf overleden

Erwin Olaf, Keyhole #6 • 2012 © Erwin Olaf. Courtesy Flatland Gallery. Een perfecte wereld met een barst erin. Dat toont de bekende fotograaf... Lees meer »