Eigenwijs Design

Geef je interieur een twist met speelse ontwerpen die vrolijk stemmen.

FEST

Gemaakt om je te laten glimlachen, de minimalistische donkerblauwe Kaktee tafellamp van FEST. De drie lichtbronnen zorgen voor een zacht en diffuus licht.

Designed like nobody’s watching. Bijzettafel Dance van ontwerpstudio Ign_re speelt met de grenzen van balans doordat hij slechts twee poten heeft die in formaat van elkaar verschillen. Om het strakke ontwerp te versterken is de tafel gemaakt uit één plaat gepoedercoat staal.

 

Deze gezichtssculpturen zijn gemaakt door Diego Cabezas, een kunstenaar uit Barcelona. Elk stuk is met de hand gemaakt en ieder gezicht is uniek. Gezien bij This is a shop.

Een zwoele mix van specerijen als muskus, sandelhout, patchoeli en bergamot: de natuurlijke geurverspreider La Bohème van JOIK is een stijlvol accessoire én vult de ruimte met een heerlijk aroma.

Zachte pasteltinten maken van de muur een kunstwerk. Het behang Fantasy van Roomblush nodigt uit tot dromen en fantaseren.

 

Grafische motieven voor op je bank. Deze kussens van Proluca Design wil je in alle verschillende kleuren!

Met het nieuwe Underwater Jungle Behang van Kek Amsterdam in samenwerking met topontwerper Tjitske Storm tover je een saaie muur om in een geweldige blikvanger.

 

Geschreven op

Naar het overzicht

Natuurlijk design

Zand tussen je tenen, kriebelend gras onder je voeten, de gure wind op je wang of de verwarmende zonnestralen op je hoofd. Even uitwaaien... Lees meer »

Dag en nacht shinen

De dagen worden korter en donkerder. Winter is coming. Gelukkig is Light Design van Loenen een oase van licht en warmte. Deze knusse winkel... Lees meer »

Buiten de lijntjes kleuren

Als hij tekent, zit hij in zijn eigen cocon. Dan verdwijnt de wereld om hem heen en is hij met zijn hoofd ín de tekening. Maar waar interieurdesigner... Lees meer »

Lampenkappen op maat!

Light Design van Loenen uit Wassenaar heeft niet alleen exclusieve verlichting, maar maakt ook lampenkappen op maat uit eigen atelier en... Lees meer »

The next thing

Pioniers, verhalenvertellers, wereldverbeteraars: ontwerpers Maartje Dros en Eric Klarenbeek zijn het allemaal. Samen vormen ze Studio Klarenbeek... Lees meer »

Met aandacht luisteren

Een audiosysteem dat vanuit alle hoeken je zintuigen prikkelt, een televisie die je thuis een bioscoopervaring geeft: Bang & Olufsen staat... Lees meer »

Outfits met impact

Prachtige stoffen, geraffineerde breisels, mooie warme kleuren; dit winterseizoen laat She’s Different in Rijssen je weer verbazen met een... Lees meer »

Urban design

Een goede inrichting is een mix van oude en nieuwe voorwerpen, verfijnd en eenvoudig, kostbaar en alledaags. Dat geeft je huis het unieke... Lees meer »

Het buitenleven leuk maken

Een oer-Hollands designmerk voor het buitenleven verovert de outdoorbranche. Sinds 2017 heeft Bubalou haar positie als lifestyle merk met... Lees meer »

DePadova Flagshipstore door Studio van ‘t wout

Een primeur voor Nederland; DePadova Flagshipstore is nu te vinden in Den Haag. Studio van ʼt Wout haalde deze Italiaanse design meubelen... Lees meer »