Eigenwijs Design

Geef je interieur een twist met speelse ontwerpen die vrolijk stemmen.

FEST

Gemaakt om je te laten glimlachen, de minimalistische donkerblauwe Kaktee tafellamp van FEST. De drie lichtbronnen zorgen voor een zacht en diffuus licht.

Designed like nobody’s watching. Bijzettafel Dance van ontwerpstudio Ign_re speelt met de grenzen van balans doordat hij slechts twee poten heeft die in formaat van elkaar verschillen. Om het strakke ontwerp te versterken is de tafel gemaakt uit één plaat gepoedercoat staal.

 

Deze gezichtssculpturen zijn gemaakt door Diego Cabezas, een kunstenaar uit Barcelona. Elk stuk is met de hand gemaakt en ieder gezicht is uniek. Gezien bij This is a shop.

Een zwoele mix van specerijen als muskus, sandelhout, patchoeli en bergamot: de natuurlijke geurverspreider La Bohème van JOIK is een stijlvol accessoire én vult de ruimte met een heerlijk aroma.

Zachte pasteltinten maken van de muur een kunstwerk. Het behang Fantasy van Roomblush nodigt uit tot dromen en fantaseren.

 

Grafische motieven voor op je bank. Deze kussens van Proluca Design wil je in alle verschillende kleuren!

Met het nieuwe Underwater Jungle Behang van Kek Amsterdam in samenwerking met topontwerper Tjitske Storm tover je een saaie muur om in een geweldige blikvanger.

 

Geschreven op

Naar het overzicht

Outfits met impact

Prachtige stoffen, geraffineerde breisels, mooie warme kleuren; dit winterseizoen laat She’s Different in Rijssen je weer verbazen met een... Lees meer »

Urban design

Een goede inrichting is een mix van oude en nieuwe voorwerpen, verfijnd en eenvoudig, kostbaar en alledaags. Dat geeft je huis het unieke... Lees meer »

Het buitenleven leuk maken

Een oer-Hollands designmerk voor het buitenleven verovert de outdoorbranche. Sinds 2017 heeft Bubalou haar positie als lifestyle merk met... Lees meer »

DePadova Flagshipstore door Studio van ‘t wout

Een primeur voor Nederland; DePadova Flagshipstore is nu te vinden in Den Haag. Studio van ʼt Wout haalde deze Italiaanse design meubelen... Lees meer »

Ongewoon gewoon

Haar eerste ontwerp niette ze in elkaar met bloemenfolie op een pop. En nog altijd weet de Venlose modestyliste Monique Désar van niets... Lees meer »

All things lila

Dat lila zeker niet braaf hoeft te zijn, bewijzen verschillende topontwerpers. Onze favoriete items in de mooiste pastelkleur van deze zomer.... Lees meer »

‘Ik creëer een droomwereld, een utopie’

Ontwerper Claes Iversen heeft niet stilgezeten: naast het ontwerpen van couture die geliefd is bij een hele stoet aan bekende vrouwen, onder... Lees meer »

Nature is BACK!

Trendwatchers zijn duidelijk: back­to-nature wordt dé nieuwe trend voor 2021. Rust is het sleutelwoord. Dat zien we met name aan de kleuren... Lees meer »

De Gustav-familie

In 1991 richtte meubelontwerper Gerard van den Berg zijn Label op. Het bedrijf is gespecialiseerd in hoogwaardige gestoffeerde zitmeubelen;... Lees meer »

Eigenwijs Design

Geef je interieur een twist met speelse ontwerpen die vrolijk stemmen. Gemaakt om je te laten glimlachen, de minimalistische donkerblauwe... Lees meer »