3 Days of Design | Occhio

3daysofdesign: met de nieuwe armaturenseries Coro en Coro moon presenteert Occhio het nieuwe purisme in lichtontwerp

Tijdens de 3daysofdesign van dit jaar verrast Occhio bezoekers met fascinerende hoogtepunten en innovaties. De ster van de show is de nieuwe Coro-serie, en in het bijzonder de Coro moon ‚spider‘-installatie – een zeer flexibele verlichtingsstructuur die kunst en licht combineert en nieuwe horizonten opent in het verlichten van tafels, ongeacht hun grootte of vorm.

De ontwerpfilosofie van Occhio is altijd gekenmerkt door purisme. Met de nieuwe minimalistische armaturen series Coro en Coro moon tilt Occhio zijn filosofie naar een nieuw niveau. Coro completeert het Occhio-productportfolio met slanke, elegante hangarmaturen met innovatieve “touchless control” en geavanceerde inbouw- en opbouwspots. De Coro-serie is verkrijgbaar met zoomoptiek of met de nieuwe, baanbrekende Occhio-fireball lichtbron, die zacht omgevingslicht combineert met een verblindingsvrij spotlighteffect.

 

Met de nieuwe, minimalistische Coro-armaturenserie breidt Occhio zijn toepassingsmogelijkheden nog verder uit. Samen met de innovatieve bedieningsmogelijkheden biedt het holistische productportfolio oneindige mogelijkheden in lichtontwerp en een ongekend plezier in gebruik – voor elke situatie en alle gebieden van het leven.

Met licht van Occhio kunnen architecten en interieurdesigners hun volledige potentieel realiseren en leefruimtes creëren die emoties opwekken. In de nieuw ontworpen Light Space van de showroom kunnen bezoekers genieten van de fascinerende ervaring hoe de sfeer van een ruimte volledig kan worden veranderd – met slechts een aanraking van je vinger.

Occhio staat voor een nieuwe lichtcultuur die de levenskwaliteit van mensen verrijkt.
www.occhio.com

Versteeg Lichtstudio, Haarlem
Wielinga & Tabbers, Leeuwarden
Ottevangers, Groningen

Geplaatst op

Naar het overzicht

3 Days of Design | Occhio

3daysofdesign: met de nieuwe armaturenseries Coro en Coro moon presenteert Occhio het nieuwe purisme in lichtontwerp Tijdens de 3daysofdesign... Lees meer »

Briljant zien | Bril Jan't

Verfijnd zicht met pure elegantie. Die verbinding maakt opticien Bril Jan’t in Lisse alweer 27 jaar. Jan Kik, eigenaar en oprichter van... Lees meer »

Buiten is het nieuwe binnen | Veldman Zonwering

In elk jaargetijde en op ieder moment ontspannen buiten kunnen zitten, omringd door comfort en stijl. Dat kan met de hulp van Veldman Zonwering... Lees meer »

Stoelen weerspiegelen de tijdgeest | RSGA Museum

Veel musea hebben designstoelen in hun collectie. Maar een museum volledig gewijd aan stoelen, dát bestond nog niet in Nederland. Met het... Lees meer »

Natuurlijk design

Zand tussen je tenen, kriebelend gras onder je voeten, de gure wind op je wang of de verwarmende zonnestralen op je hoofd. Even uitwaaien... Lees meer »

Dag en nacht shinen

De dagen worden korter en donkerder. Winter is coming. Gelukkig is Light Design van Loenen een oase van licht en warmte. Deze knusse winkel... Lees meer »

Buiten de lijntjes kleuren

Als hij tekent, zit hij in zijn eigen cocon. Dan verdwijnt de wereld om hem heen en is hij met zijn hoofd ín de tekening. Maar waar interieurdesigner... Lees meer »

Lampenkappen op maat!

Light Design van Loenen uit Wassenaar heeft niet alleen exclusieve verlichting, maar maakt ook lampenkappen op maat uit eigen atelier en... Lees meer »

The next thing

Pioniers, verhalenvertellers, wereldverbeteraars: ontwerpers Maartje Dros en Eric Klarenbeek zijn het allemaal. Samen vormen ze Studio Klarenbeek... Lees meer »

Met aandacht luisteren | Ynter

Een audiosysteem dat vanuit alle hoeken je zintuigen prikkelt, een televisie die je thuis een bioscoopervaring geeft: Bang & Olufsen staat... Lees meer »

Outfits met impact

Prachtige stoffen, geraffineerde breisels, mooie warme kleuren; dit winterseizoen laat She’s Different in Rijssen je weer verbazen met een... Lees meer »

Urban design

Een goede inrichting is een mix van oude en nieuwe voorwerpen, verfijnd en eenvoudig, kostbaar en alledaags. Dat geeft je huis het unieke... Lees meer »