Italian Fine Dining

Het meest verfijnde dat Italië op culinair vlak te bieden heeft? Dat brengt chef-kok Michael Cervino persoonlijk naar je toe. Denk aan een luxe Italiaanse restaurantervaring in het comfort van je eigen woning. Een Italiaanse bruiloft in de tuin. Of een zakelijk event met een sfeervol Italiaans tintje. 

De Italian Fine Dining Experience van Michael Cervino is een exclusieve en avondvullende beleving van vier, vijf of zes gangen met voortreffelijke Italiaanse gerechten die ter plekke door Michael worden bereid. Ook sommelier Thijn Alexander is van de partij. Met zijn verrukkelijke wijnkeuzes maakt hij de Italian Experience helemaal compleet.

Luxe ingrediënten
Wat maakt Michael Cervino’s Fine Dining Experience zo bijzonder? Michael tovert traditionele Italiaanse gerechten om tot unieke tongstrelende creaties. Een ongeëvenaarde pasta met wagyu-vlees, appetizers met exquise coquilles of een starter van burrata met gepofte druiven, vijgen en Siciliaanse pistache: een diner van Michael zit gegarandeerd vol exclusieve smaakverrassingen.

Gastvrijheid ten top
Ook de prachtige entourage van het diner en Michaels ongekende gevoel voor gastvrijheid maken de Italian Fine Dining Experiences gedenkwaardig. Het diner wordt van A tot Z verzorgd. Boodschappen, tafelaankleding, het netjes achterlaten van de keuken… Michael regelt alles. Als gastvrouw of gastheer hoef je niets anders te doen dan te ontspannen. Én samen met je dierbaren of zakelijke gasten te genieten van al het voortreffelijks dat de avond te bieden heeft.

 

www.michaelcervino.nl

michael@michaelcervino.nl

06 525 597 48

Geschreven op

Naar het overzicht

QUALITY LODGINGS viert jubileum 21 diner

‘QL Hotel of the Year 2024’ Award uitgereikt aan Châteauhotel & Restaurant de Havixhorst Arnhem, dinsdag 18 juni 2024 - Quality Lodgings,... Lees meer »

Gastronomisch genieten | Westcord WTC Hotel Leeuwarden

Leeuwarden is het bruisende hart van Friesland en een ideale bestemming voor een onvergetelijke ‘culinaire’ citytrip. Het viersterren WestCord... Lees meer »

Het geheime recept van Aruba

Aruba behoort met een oppervlakte van 180 km² tot een van de kleinere eilanden in het Caribisch gebied. Maar laat je daardoor niet van de... Lees meer »

Onvergetelijk dineren | Ratatouille Food & Wine

Chef-kok Jozua Jaring houdt van zijn werk. Zijn restaurant Ratatouille Food & Wine in het centrum van Haarlem is al tien jaar op rij bekroond... Lees meer »

Wegsmelten met ijs en chocolade | Chocolaterie Pierre

Bonbons, ijs, dagelijks verse brownies, muffins, kokosmacronen en uiteraard de wereldberoemde bokkenpoten: Chocolaterie Pierre in Hillegom... Lees meer »

Een rosé die goud waard is | AIX Rosé

Met 300 dagen zon per jaar schittert de Middellandse Zee op de achtergrond, terwijl goed onderhouden rijen wijnstokken het golvende landschap... Lees meer »

Een culinair paradijs

Wie aan Aruba denkt, komt al gauw uit op de mooiste stranden, het perfecte klimaat en de vriendelijkste locals. Maar wist je dat het ‘One... Lees meer »

Nieuwe smaken ontdekken

Op zo’n 10 minuten rijden van Groningen staan in het pittoreske dorp Aduard drie oude lindebomen. Ze sieren de monumentale gevel uit 1735... Lees meer »

25 jaar vineuze gastronomie

We kennen allemaal de uitspraak: 1 en 1 maakt 3. Dan is er sprake van iets bijzonders waarbij twee onderdelen zoveel meerwaarde aan elkaar... Lees meer »

Italian Fine Dining

Het meest verfijnde dat Italië op culinair vlak te bieden heeft? Dat brengt chef-kok Michael Cervino persoonlijk naar je toe. Denk aan een... Lees meer »