Italian Fine Dining

Het meest verfijnde dat Italië op culinair vlak te bieden heeft? Dat brengt chef-kok Michael Cervino persoonlijk naar je toe. Denk aan een luxe Italiaanse restaurantervaring in het comfort van je eigen woning. Een Italiaanse bruiloft in de tuin. Of een zakelijk event met een sfeervol Italiaans tintje. 

De Italian Fine Dining Experience van Michael Cervino is een exclusieve en avondvullende beleving van vier, vijf of zes gangen met voortreffelijke Italiaanse gerechten die ter plekke door Michael worden bereid. Ook sommelier Thijn Alexander is van de partij. Met zijn verrukkelijke wijnkeuzes maakt hij de Italian Experience helemaal compleet.

Luxe ingrediënten
Wat maakt Michael Cervino’s Fine Dining Experience zo bijzonder? Michael tovert traditionele Italiaanse gerechten om tot unieke tongstrelende creaties. Een ongeëvenaarde pasta met wagyu-vlees, appetizers met exquise coquilles of een starter van burrata met gepofte druiven, vijgen en Siciliaanse pistache: een diner van Michael zit gegarandeerd vol exclusieve smaakverrassingen.

Gastvrijheid ten top
Ook de prachtige entourage van het diner en Michaels ongekende gevoel voor gastvrijheid maken de Italian Fine Dining Experiences gedenkwaardig. Het diner wordt van A tot Z verzorgd. Boodschappen, tafelaankleding, het netjes achterlaten van de keuken… Michael regelt alles. Als gastvrouw of gastheer hoef je niets anders te doen dan te ontspannen. Én samen met je dierbaren of zakelijke gasten te genieten van al het voortreffelijks dat de avond te bieden heeft.

 

www.michaelcervino.nl

michael@michaelcervino.nl

06 525 597 48

Geschreven op

Naar het overzicht

Een culinair paradijs

Wie aan Aruba denkt, komt al gauw uit op de mooiste stranden, het perfecte klimaat en de vriendelijkste locals. Maar wist je dat het ‘One... Lees meer »

Nieuwe smaken ontdekken

Op zo’n 10 minuten rijden van Groningen staan in het pittoreske dorp Aduard drie oude lindebomen. Ze sieren de monumentale gevel uit 1735... Lees meer »

25 jaar vineuze gastronomie

We kennen allemaal de uitspraak: 1 en 1 maakt 3. Dan is er sprake van iets bijzonders waarbij twee onderdelen zoveel meerwaarde aan elkaar... Lees meer »

Italian Fine Dining

Het meest verfijnde dat Italië op culinair vlak te bieden heeft? Dat brengt chef-kok Michael Cervino persoonlijk naar je toe. Denk aan een... Lees meer »

De grote zus van...

Soms wordt een tweede zaak ‘het zusje van’ genoemd, ‘maar in ons geval is het kleine zusje uitgegroeid tot volwaardige en zelfstandige zus... Lees meer »

Eten in harmonie

Wie echt wil genieten van mooi eten en heerlijke wijnen in een bekroond etablissement, heeft in de regio Leidschendam/Rijswijk de keuze... Lees meer »

De grote zus van...

Soms wordt een tweede zaak ‘het zusje van’ genoemd, ‘maar in ons geval is het kleine zusje uitgegroeid tot volwaardige en zelfstandige zus... Lees meer »

Genot voor álle zintuigen

Het zijn niet alleen de verfijnde culinaire gerechten, maar juist de totaalbeleving die restaurant Novité in Son biedt, die liefhebbers... Lees meer »

Patissiers van Tummers, uit Heemstede, winnen Gouden en Bronzen Gard 2021

Nick Banus, patissier bij Patisserie Tummers uit Heemstede, heeft de Gouden Gard 2021 gewonnen. Nick’s showtafel stond in het teken van... Lees meer »

De Kaaskampanje van Haarlem

‘Iedereen verwennen met de lekkerste producten’, dat was de missie van Tim van Laar toen hij in 2017 zijn kaaszaak begon in hartje Haarlem.... Lees meer »