De Kaaskampanje van Haarlem

‘Iedereen verwennen met de lekkerste producten’, dat was de missie van Tim van Laar toen hij in 2017 zijn kaaszaak begon in hartje Haarlem.

‘De kazen in onze winkel zijn stuk voor stuk zorgvuldig geselecteerd op smaak, waarbij we kleine producenten hoog in het vaandel hebben staan. Naast kaas kunt u zich hier ook te goed doen aan vers gebrande noten, verschillende soorten vleeswaren, olijven en veel ander lekkers om de borrelplank mee te vullen’, aldus Tim.

Kazen
Naast een groot aantal Hollandse kazen, ligt er ook een veelzijdig assortiment aan Europese kazen op de planken. Van bergkaas tot blauwschimmel, van frisse geit tot roodflora en alles daartussenin. Aan variatie geen gebrek.

Noten
In de winkel neemt ook de goedgevulde notenbar een prominente plek in. Zo ongeveer alle noten worden aan de lopende band vers gebrand en vervolgens verwerkt in de lekkerste notenmelanges. Maar ze zijn natuurlijk ook los per soort te verkrijgen. Tim: ‘Ook voor rauwe noten en studentenhaver bent u bij ons aan het juiste adres.’

Vleeswaren
Van prachtige Spaanse en Italiaanse hammen tot gedroogde worsten, salami en ambachtelijke paté! Ook in verse vleeswaren is de keuze reuze.

Als experts en liefhebbers adviseren we u graag. Tot snel in de winkel!

De KaasKampanje van Haarlem
Barrevoetestraat 17
Haarlem
023-303 0171
www.kaaskampanje.nl

Geschreven op

Naar het overzicht

Eten in harmonie

Wie echt wil genieten van mooi eten en heerlijke wijnen in een bekroond etablissement, heeft in de regio Leidschendam/Rijswijk de keuze... Lees meer »

De grote zus van...

Soms wordt een tweede zaak ‘het zusje van’ genoemd, ‘maar in ons geval is het kleine zusje uitgegroeid tot volwaardige en zelfstandige zus... Lees meer »

Genot voor álle zintuigen

Het zijn niet alleen de verfijnde culinaire gerechten, maar juist de totaalbeleving die restaurant Novité in Son biedt, die liefhebbers... Lees meer »

Patissiers van Tummers, uit Heemstede, winnen Gouden en Bronzen Gard 2021

Nick Banus, patissier bij Patisserie Tummers uit Heemstede, heeft de Gouden Gard 2021 gewonnen. Nick’s showtafel stond in het teken van... Lees meer »

De Kaaskampanje van Haarlem

‘Iedereen verwennen met de lekkerste producten’, dat was de missie van Tim van Laar toen hij in 2017 zijn kaaszaak begon in hartje Haarlem.... Lees meer »

Boulangerie Oscar

Bij Oscar gaan wij voor het best haalbare. Of het nu gaat om de selectie van de ingrediënten, de ambachtelijke productie, of de versheid... Lees meer »

Het is eigenlijk één grote snoepwinkel en niet alleen voor zoetekauwen

Een nieuwe naam, nieuwe huisstijl, een nieuwe website én webwinkel; BOMMEL & BOMMEL delicatessen in Barendrecht timmert flink aan de weg.... Lees meer »

De lekkerste olijfolie in de mooiste flessen

‘Ik ben als kind in een ketel met olijfolie gevallen. Anders kan ik mijn fascinatie voor dit vloeibare goud niet verklaren’, aldus Nico... Lees meer »

Culinair & Creatief

Restaurant 273 is een nieuw culinair restaurant, dat haar deuren opent in het centrum van Utrecht. Chef-kok én eigenaar Tommy den Hartog... Lees meer »

Frisse wind bij De Bokkedoorns

Sinds maart wordt de keukenbrigade van tweesterrenrestaurant De Bokkedoorns in de Noord-Hollandse duinen aangevoerd door Roy Eijkelkamp.... Lees meer »