Boulangerie Oscar

Bij Oscar gaan wij voor het best haalbare. Of het nu gaat om de selectie van de ingrediënten, de ambachtelijke productie, of de versheid en presentatie van de producten; alles wordt tot in de puntjes uitgewerkt.

 

Bij Oscar staat het hele team garant voor kwaliteit. Mede door onze liefde voor smakelijke producten! De basisingrediënten in onze bakkerij zijn tijdloos: water, meel, zout, desem, soms een beetje gist en vooral veel geduld. Elke dag opnieuw bakken wij in IJmuiden een breed assortiment aan kwalitatieve broden voor u. Altijd vers en vol smaak. 

 

Naast onze ambachtelijke broden, kunt u bij ons ook terecht voor patisserie en viennoiserie. In onze open bakkerij en winkel in Heemstede worden de tartelettes, cakes, taarten en andere zoetigheden bereidt.

 

 In april hebben wij een winkel geopend aan de Barteljorisstraat 2 in Haarlem.



BARTELJORISSTRAAT 2 • HAARLEM•
HALKADE 19 • IJMUIDEN • T 0255 578161
BINNENWEG 27 •HEEMSTEDE • T 023 583 0040
WWW.BOULANGERIEOSCAR.NL

Naar het overzicht

De Kaaskampanje van Haarlem

‘Iedereen verwennen met de lekkerste producten’, dat was de missie van Tim van Laar toen hij in 2017 zijn kaaszaak begon in hartje Haarlem.... Lees meer »

Boulangerie Oscar

Bij Oscar gaan wij voor het best haalbare. Of het nu gaat om de selectie van de ingrediënten, de ambachtelijke productie, of de versheid... Lees meer »

Het is eigenlijk één grote snoepwinkel en niet alleen voor zoetekauwen

Een nieuwe naam, nieuwe huisstijl, een nieuwe website én webwinkel; BOMMEL & BOMMEL delicatessen in Barendrecht timmert flink aan de weg.... Lees meer »

De lekkerste olijfolie in de mooiste flessen

‘Ik ben als kind in een ketel met olijfolie gevallen. Anders kan ik mijn fascinatie voor dit vloeibare goud niet verklaren’, aldus Nico... Lees meer »

Culinair & Creatief

Restaurant 273 is een nieuw culinair restaurant, dat haar deuren opent in het centrum van Utrecht. Chef-kok én eigenaar Tommy den Hartog... Lees meer »

Frisse wind bij De Bokkedoorns

Sinds maart wordt de keukenbrigade van tweesterrenrestaurant De Bokkedoorns in de Noord-Hollandse duinen aangevoerd door Roy Eijkelkamp.... Lees meer »

High-end restaurant in Rotterdam Marriott

Wim Severein, bekend van voormalig sterrenrestaurant Wereldmuseum, opende enkele maanden geleden de deuren van zijn eigen high-end restaurant... Lees meer »

Sterrenkok Fred Mustert: 'Het kan altijd beter'

Met de restyling van zijn restaurant in Rotterdam heeft tweesterrenkok Fred Mustert zijn eigen podium gecreëerd waarop hij en zijn brigade... Lees meer »

Wild enthousiaste kok

Het voert misschien een beetje ver om windsurfen met koken te vergelijken, maar voor chef-kok René Haak van Landgoed Groenendaal in Heemstede... Lees meer »

Smaak zegeviert altijd bij topkok Erik van Loo

Als Limburgse slagerszoon in Rotterdam neerstrijken en daar al negen jaar op twee sterrenniveau koken. Volgens Erik van Loo simpelweg omdat... Lees meer »