Boulangerie Oscar

Bij Oscar gaan wij voor het best haalbare. Of het nu gaat om de selectie van de ingrediënten, de ambachtelijke productie, of de versheid en presentatie van de producten; alles wordt tot in de puntjes uitgewerkt.

 

Bij Oscar staat het hele team garant voor kwaliteit. Mede door onze liefde voor smakelijke producten! De basisingrediënten in onze bakkerij zijn tijdloos: water, meel, zout, desem, soms een beetje gist en vooral veel geduld. Elke dag opnieuw bakken wij in IJmuiden een breed assortiment aan kwalitatieve broden voor u. Altijd vers en vol smaak. 

 

Naast onze ambachtelijke broden, kunt u bij ons ook terecht voor patisserie en viennoiserie. In onze open bakkerij en winkel in Heemstede worden de tartelettes, cakes, taarten en andere zoetigheden bereidt.

 

 In april hebben wij een winkel geopend aan de Barteljorisstraat 2 in Haarlem.BARTELJORISSTRAAT 2 • HAARLEM•
HALKADE 19 • IJMUIDEN • T 0255 578161
BINNENWEG 27 •HEEMSTEDE • T 023 583 0040
WWW.BOULANGERIEOSCAR.NL

Geschreven op

Naar het overzicht

Onvergetelijk dineren | Ratatouille Food & Wine

Chef-kok Jozua Jaring houdt van zijn werk. Zijn restaurant Ratatouille Food & Wine in het centrum van Haarlem is al tien jaar op rij bekroond... Lees meer »

Wegsmelten met ijs en chocolade | Chocolaterie Pierre

Bonbons, ijs, dagelijks verse brownies, muffins, kokosmacronen en uiteraard de wereldberoemde bokkenpoten: Chocolaterie Pierre in Hillegom... Lees meer »

Een rosé die goud waard is | AIX Rosé

Met 300 dagen zon per jaar schittert de Middellandse Zee op de achtergrond, terwijl goed onderhouden rijen wijnstokken het golvende landschap... Lees meer »

Een culinair paradijs

Wie aan Aruba denkt, komt al gauw uit op de mooiste stranden, het perfecte klimaat en de vriendelijkste locals. Maar wist je dat het ‘One... Lees meer »

Nieuwe smaken ontdekken

Op zo’n 10 minuten rijden van Groningen staan in het pittoreske dorp Aduard drie oude lindebomen. Ze sieren de monumentale gevel uit 1735... Lees meer »

25 jaar vineuze gastronomie

We kennen allemaal de uitspraak: 1 en 1 maakt 3. Dan is er sprake van iets bijzonders waarbij twee onderdelen zoveel meerwaarde aan elkaar... Lees meer »

Italian Fine Dining

Het meest verfijnde dat Italië op culinair vlak te bieden heeft? Dat brengt chef-kok Michael Cervino persoonlijk naar je toe. Denk aan een... Lees meer »

De grote zus van...

Soms wordt een tweede zaak ‘het zusje van’ genoemd, ‘maar in ons geval is het kleine zusje uitgegroeid tot volwaardige en zelfstandige zus... Lees meer »

Eten in harmonie

Wie echt wil genieten van mooi eten en heerlijke wijnen in een bekroond etablissement, heeft in de regio Leidschendam/Rijswijk de keuze... Lees meer »

De grote zus van...

Soms wordt een tweede zaak ‘het zusje van’ genoemd, ‘maar in ons geval is het kleine zusje uitgegroeid tot volwaardige en zelfstandige zus... Lees meer »