Vorstelijk genieten van de mooiste auto’s

Op 26, 27 en 28 augustus* vindt voor de tweede maal het Concours d’Elegance op Paleis Soestdijk plaats. Dit topevenement is uitgegroeid tot een zeer veelzijdig auto-event, met behalve het prestigieuze Concours d’Elegance van oldtimers uit binnen- en buitenland, ook de PreWar sprint, prachtige Classic Car displays en een hoogwaardig handelsveld.

Het Concours d’Elegance kent twaalf klassen – van het glimmende koper uit de pioniersjaren van de automobiel tot iconische supersportwagens uit het recente verleden. Zo is er de Royal Car Show; het onderdeel waar de automerken hun laatste nieuwe modellen presenteren. Het EV paviljoen is gereserveerd voor elektrische auto’s.

‘Hét evenement rondom het verleden, heden en toekomst van het automobiel’ biedt een verrassend breed programma waar niet alleen de meest verwende autoliefhebbers van zullen watertanden, maar waar voor jong én oud, man én vrouw, van alles te beleven is.

Naast alle autopracht is er de fair, een fantastische modeshow en natuurlijk zijn de prachtige paleistuinen toegankelijk met diverse historische gebouwen en een unieke tuinarchitectuur. Kom samen met uw familie, vrienden of clubleden naar Paleis Soestdijk om te genieten van een topevenement in stijl. Niet verplicht, maar wel gewaardeerd: bezoekers worden aangemoedigd om te komen in authentieke, historische kleding.

Tickets zijn verkrijgbaar via de website: www.concourselegance.com

 

* Let op: per abuis stond in onze magazine een verkeerde datum.

Geschreven op

Naar het overzicht

Gestroomlijnde oase van rust

Mercedes maakt vaart met de transitie naar elektrisch rijden. Een must in deze tijd, maar voor menig rijder van Das Haus zal het toch even... Lees meer »

Vorstelijk genieten van de mooiste auto’s

Op 26, 27 en 28 augustus* vindt voor de tweede maal het Concours d’Elegance op Paleis Soestdijk plaats. Dit topevenement is uitgegroeid... Lees meer »

Klaar voor elk avontuur

Solterra heet Subaru’s nieuwe, volledig elektrische SUV. Het is een ruime, stoere en veelzijdige SUV, geheel ontwikkeld in de sfeer van... Lees meer »

Als een kind in de snoepwinkel

Zullen we even rondkijken? De vraag komt van Mark Verhagen, directeur van Wittebrug Audi. Het antwoord is vanzelfsprekend. Een paar tellen... Lees meer »

Great Britain

Voor liefhebbers van hoogwaardige Britse automerken is Klaas & Terlouw in Enter een befaamd adres. Hun gesoigneerde vestiging aan de snelweg... Lees meer »

Onderscheidend vermogen

De Defender is iconisch. De compleet nieuw ontwikkelde karakter-SUV van Land Rover bouwt dus voort op een immens lange historie. Lang na... Lees meer »

Parkeer voortaan met een TIKKIE

Parkeren met een Tikkie, dat kan vanaf nu met Instapark. De nieuwe parkeerapp kan je direct gebruiken: je hoeft je niet te registreren en... Lees meer »

Utsikstpunt Volvo

De Zweedse term utsiktspunkt vertelt het verhaal van de Volvo XC40 Recharge treffend. Vertaal het als: toekomst, perspectief. Kansen ook.... Lees meer »

Ruilen 2.0

Koop een Polestar 1 in ruil voor kunst (alle vormen van kunst in overweging, inclusief schilderijen, sculpturen, fotografie, installaties... Lees meer »

Stille kracht

Zijn looks vertellen het verhaal bij de eerste kennismaking. Kenners herkennen direct het DNA van de vader aller Porsches – de 911 – maar... Lees meer »