Vorstelijk genieten van de mooiste auto’s

Op 26, 27 en 28 augustus* vindt voor de tweede maal het Concours d’Elegance op Paleis Soestdijk plaats. Dit topevenement is uitgegroeid tot een zeer veelzijdig auto-event, met behalve het prestigieuze Concours d’Elegance van oldtimers uit binnen- en buitenland, ook de PreWar sprint, prachtige Classic Car displays en een hoogwaardig handelsveld.

Het Concours d’Elegance kent twaalf klassen – van het glimmende koper uit de pioniersjaren van de automobiel tot iconische supersportwagens uit het recente verleden. Zo is er de Royal Car Show; het onderdeel waar de automerken hun laatste nieuwe modellen presenteren. Het EV paviljoen is gereserveerd voor elektrische auto’s.

‘Hét evenement rondom het verleden, heden en toekomst van het automobiel’ biedt een verrassend breed programma waar niet alleen de meest verwende autoliefhebbers van zullen watertanden, maar waar voor jong én oud, man én vrouw, van alles te beleven is.

Naast alle autopracht is er de fair, een fantastische modeshow en natuurlijk zijn de prachtige paleistuinen toegankelijk met diverse historische gebouwen en een unieke tuinarchitectuur. Kom samen met uw familie, vrienden of clubleden naar Paleis Soestdijk om te genieten van een topevenement in stijl. Niet verplicht, maar wel gewaardeerd: bezoekers worden aangemoedigd om te komen in authentieke, historische kleding.

Tickets zijn verkrijgbaar via de website: www.concourselegance.com

 

* Let op: per abuis stond in onze magazine een verkeerde datum.

Geschreven op

Naar het overzicht

De ultieme asfalt-Jeep

De Jeep Wrangler heeft een speciaal plekje in het hart van iedere autoliefhebber. Het is een heerlijke wagen om offroad mee te rijden, maar... Lees meer »

001: Licence to thrill

Met een naam als ‘001’ ligt het voor de hand dat je tot de tanden bewapend bent met gespierde en hightech snufjes. Hét visitekaartje van... Lees meer »

Above and beyond

Wie een Jaguar, Land Rover of Range Rover ziet rijden, herkent direct de historie en legendarische auto’s van deze Britse merken. Ze worden... Lees meer »

Stijliconen met passie

De rondgang die Bart Jozen maakt door het pand aan de zuidelijke ringweg van Alkmaar zegt vrijwel alles. Hij toont de nog vrijwel nieuwe... Lees meer »

Brits tot in zijn haarvaten

Een Range Rover is – laten we er niet omheen draaien – zodanig fors dat je bij voorkeur je eigen oprit of liever nog oprijlaan moet hebben... Lees meer »

La Corsa piu bella del mondo

Van 13 t/m 17 juni wordt de Mille Miglia 2023 gereden. Deze beroemde Italiaanse race voor klassieke auto’s met als prachtige slogan ‘la... Lees meer »

Terug naar de toekomst

Het is een nijpende gewetensvraag voor veel ‘historiesnuivers’ met klassieke auto’s: de geliefde automobiel in originele staat houden met... Lees meer »

Gestroomlijnde oase van rust

Mercedes maakt vaart met de transitie naar elektrisch rijden. Een must in deze tijd, maar voor menig rijder van Das Haus zal het toch even... Lees meer »

Vorstelijk genieten van de mooiste auto’s

Op 26, 27 en 28 augustus* vindt voor de tweede maal het Concours d’Elegance op Paleis Soestdijk plaats. Dit topevenement is uitgegroeid... Lees meer »

Klaar voor elk avontuur

Solterra heet Subaru’s nieuwe, volledig elektrische SUV. Het is een ruime, stoere en veelzijdige SUV, geheel ontwikkeld in de sfeer van... Lees meer »