King of the road

Jaguar, Land Rover en Range Rover: merken met historie en legendarische  auto’s. Achter het stuur van de nieuwe  I-PACE, Defender of Evoque, voel je je  ‘King of the road’. Het zijn auto’s die je koopt met je hart.

Vol trots staat Jordy Bezema in zijn nieuwe showroom. Hij is vestigingsdirecteur van Van Mossel Jaguar Land Rover  Groningen. Op 1 juli jl. zijn de deuren geopend van de nieuwe vestiging aan de Odenseweg in de Martinistad. Tot  begin dit jaar was de showroom een herkenbaar ijkpunt langs de A28 bij  Tynaarlo. De wens om naar de stad te verhuizen bestond al langer, vertelt  Bezema. ‘De stad past beter bij onze merken en uitstraling. Dit is voor  ons een perfecte locatie. Ons schadebedrijf en onze leasemaatschappij  waren al gevestigd op dit bedrijventerrein. Vanuit hier kunnen we  de regio Groningen en Drenthe uitstekend bedienen. Op deze plek  zitten we bovendien vlak naast alle andere grote autodealers. Dat  maakt ons sterker.’

MODERNE SHOWROOM

Het nieuwe pand is gebouwd volgens de Jaguar Land Rover huisstijl:  modern, chique en overzichtelijk. ‘De Britse stijl van onze producten  wordt hierdoor op een geweldige wijze gepresenteerd. De showroom is  ruim, licht en indrukwekkend.’ Het pand wordt gedeeld met Van Mossel  Hyundai, laat Bezema zien. ‘Tussen beide showrooms is een grote,  moderne werkplaats gebouwd met twaalf bruggen. Zo kunnen we onze  klanten nog beter van dienst zijn. Het is prachtig geworden. We krijgen  veel complimenten van onze klanten en zelf zijn we er ook erg blij mee.’ 

ALLE SERVICES BIJ ELKAAR

Wat niet veranderd is, is de persoonlijke service benadrukt Bezema. ‘Aan  onze basis staat dat klanten op mobiliteitsgebied voor alles bij ons terecht  kunnen: nieuw of gebruikt, particuliere aankoop, leasing, onderhoud,  schadeherstel, alles. Klanten hebben telkens hetzelfde aanspreekpunt.  We bouwen een echte band met onze klanten op; bijna idereen kennen  we bij voornaam. Vaak komen klanten op zaterdag even een bakje koffie  drinken, gewoon voor de gezelligheid. Iedereen is welkom. Ook een vader  of moeder die even met de kinderen naar de auto’s wil komen kijken.’

FEEST OM IN TE RIJDEN

Bezema begrijpt de liefde van zijn klanten voor de Britse automerken  erg goed. ‘Die voel ik zelf net zo. Het zijn geen doorsnee merken. Het design is uniek en tijdloos. Met een Land Rover uit de jaren negentig kun je nog steeds heel goed voor de dag komen. Dat robuuste ontwerp van  toen, is duidelijk terug te zien in de huidige modellen. Doordat je hoog  zit, heb je een gevoel van veiligheid en ruimte om je heen. En dankzij het  4x4 systeem kunnen deze auto’s elke omstandigheid aan. Jaguar, van  origine een racemerk, heeft zijn eigen sportieve uitstraling en uitstekende  rijeigenschappen. Het zijn stuk voor stuk modellen met klasse. Het is een  feest om in deze auto’s te rijden.’

NIEUWE MODELLEN

Voor komend seizoen heeft Bezema hoge verwachtingen van de nieuwe  Land Rover Defender. ‘Die is nog steeds herkenbaar aan zijn eigenzinnige  karakter en authentieke design, maar is wel uitgerust met de nieuwste  assistentie-, veiligheids- en infotainmentsystemen. Ook de Range Rover  Evoque steekt met kop en schouders boven de rest uit. Daar maak je als  chauffeur echt een statement mee. Bij Jaguar is de volledig elektrische  I-PACE een winnaar. Dit model is namelijk gekozen tot ‘European Car  of the Year 2019’, ‘World Car of the Year’, ‘World Car Design of the Year’  én ‘World Green Car of the Year’. Begin 2021 wordt overigens vrijwel  de hele lijn van Range Rover, Land Rover en Jaguar voorzien van een  plug-in hybride model, waaronder de Jaguar F-PACE performance SUV.  Ik twijfel er niet aan dat deze auto’s veel Groningse en Drentse harten  zullen veroveren.’

 

Rick Bakker, Jordy Bezema en Chris Stutterheim voor de nieuwe Jaguar I-PACE.

Rick Bakker, Jordy Bezema en Chris Stutterheim voor de nieuwe Jaguar I-PACE.

 

ODENSEWEG 1 • 9723 HA GRONINGEN • T 0592 794178 • WWW.VANMOSSEL.NL

 

 

REDACTIE: WILLEMIEN VIJVERS

Geschreven op

Naar het overzicht

Open luchtconcert op wielen | Lourens Cabrio Special

De lente zweemt door de lucht. De natuur viert feest en motor- en cabriorijders rollen hun pretpakket uit schuur en garage. Hoog tijd om... Lees meer »

Bescherm je droomauto | Van der Wal Cardetailing

Van der Wal Car Detailing is dé specialist van Nederland op het gebied van de ultieme verzorging van jouw droomauto. Heb jij na jarenlang... Lees meer »

Rijk verleden en fraaie toekomst | Kimman Hillegom

Een rijk verleden en een fraaie toekomst komen samen in de prachtige autoshowroom van Kimman in Hillegom. Daar waar tientallen jaren antieke... Lees meer »

Waan je een echte F1-coureur | Racesquare

Op zoek naar het ideale bedrijfsuitje? Dan is Racesquare de plek voor jou en je collega’s. Waan je een echte Formule 1 coureur bij het grootste... Lees meer »

De ultieme asfalt-Jeep

De Jeep Wrangler heeft een speciaal plekje in het hart van iedere autoliefhebber. Het is een heerlijke wagen om offroad mee te rijden, maar... Lees meer »

001: Licence to thrill

Met een naam als ‘001’ ligt het voor de hand dat je tot de tanden bewapend bent met gespierde en hightech snufjes. Hét visitekaartje van... Lees meer »

Above and beyond

Wie een Jaguar, Land Rover of Range Rover ziet rijden, herkent direct de historie en legendarische auto’s van deze Britse merken. Ze worden... Lees meer »

Stijliconen met passie

De rondgang die Bart Jozen maakt door het pand aan de zuidelijke ringweg van Alkmaar zegt vrijwel alles. Hij toont de nog vrijwel nieuwe... Lees meer »

Brits tot in zijn haarvaten

Een Range Rover is – laten we er niet omheen draaien – zodanig fors dat je bij voorkeur je eigen oprit of liever nog oprijlaan moet hebben... Lees meer »

La Corsa piu bella del mondo

Van 13 t/m 17 juni wordt de Mille Miglia 2023 gereden. Deze beroemde Italiaanse race voor klassieke auto’s met als prachtige slogan ‘la... Lees meer »