King of the road

Jaguar, Land Rover en Range Rover: merken met historie en legendarische  auto’s. Achter het stuur van de nieuwe  I-PACE, Defender of Evoque, voel je je  ‘King of the road’. Het zijn auto’s die je koopt met je hart.

Vol trots staat Jordy Bezema in zijn nieuwe showroom. Hij is vestigingsdirecteur van Van Mossel Jaguar Land Rover  Groningen. Op 1 juli jl. zijn de deuren geopend van de nieuwe vestiging aan de Odenseweg in de Martinistad. Tot  begin dit jaar was de showroom een herkenbaar ijkpunt langs de A28 bij  Tynaarlo. De wens om naar de stad te verhuizen bestond al langer, vertelt  Bezema. ‘De stad past beter bij onze merken en uitstraling. Dit is voor  ons een perfecte locatie. Ons schadebedrijf en onze leasemaatschappij  waren al gevestigd op dit bedrijventerrein. Vanuit hier kunnen we  de regio Groningen en Drenthe uitstekend bedienen. Op deze plek  zitten we bovendien vlak naast alle andere grote autodealers. Dat  maakt ons sterker.’

MODERNE SHOWROOM

Het nieuwe pand is gebouwd volgens de Jaguar Land Rover huisstijl:  modern, chique en overzichtelijk. ‘De Britse stijl van onze producten  wordt hierdoor op een geweldige wijze gepresenteerd. De showroom is  ruim, licht en indrukwekkend.’ Het pand wordt gedeeld met Van Mossel  Hyundai, laat Bezema zien. ‘Tussen beide showrooms is een grote,  moderne werkplaats gebouwd met twaalf bruggen. Zo kunnen we onze  klanten nog beter van dienst zijn. Het is prachtig geworden. We krijgen  veel complimenten van onze klanten en zelf zijn we er ook erg blij mee.’ 

ALLE SERVICES BIJ ELKAAR

Wat niet veranderd is, is de persoonlijke service benadrukt Bezema. ‘Aan  onze basis staat dat klanten op mobiliteitsgebied voor alles bij ons terecht  kunnen: nieuw of gebruikt, particuliere aankoop, leasing, onderhoud,  schadeherstel, alles. Klanten hebben telkens hetzelfde aanspreekpunt.  We bouwen een echte band met onze klanten op; bijna idereen kennen  we bij voornaam. Vaak komen klanten op zaterdag even een bakje koffie  drinken, gewoon voor de gezelligheid. Iedereen is welkom. Ook een vader  of moeder die even met de kinderen naar de auto’s wil komen kijken.’

FEEST OM IN TE RIJDEN

Bezema begrijpt de liefde van zijn klanten voor de Britse automerken  erg goed. ‘Die voel ik zelf net zo. Het zijn geen doorsnee merken. Het design is uniek en tijdloos. Met een Land Rover uit de jaren negentig kun je nog steeds heel goed voor de dag komen. Dat robuuste ontwerp van  toen, is duidelijk terug te zien in de huidige modellen. Doordat je hoog  zit, heb je een gevoel van veiligheid en ruimte om je heen. En dankzij het  4x4 systeem kunnen deze auto’s elke omstandigheid aan. Jaguar, van  origine een racemerk, heeft zijn eigen sportieve uitstraling en uitstekende  rijeigenschappen. Het zijn stuk voor stuk modellen met klasse. Het is een  feest om in deze auto’s te rijden.’

NIEUWE MODELLEN

Voor komend seizoen heeft Bezema hoge verwachtingen van de nieuwe  Land Rover Defender. ‘Die is nog steeds herkenbaar aan zijn eigenzinnige  karakter en authentieke design, maar is wel uitgerust met de nieuwste  assistentie-, veiligheids- en infotainmentsystemen. Ook de Range Rover  Evoque steekt met kop en schouders boven de rest uit. Daar maak je als  chauffeur echt een statement mee. Bij Jaguar is de volledig elektrische  I-PACE een winnaar. Dit model is namelijk gekozen tot ‘European Car  of the Year 2019’, ‘World Car of the Year’, ‘World Car Design of the Year’  én ‘World Green Car of the Year’. Begin 2021 wordt overigens vrijwel  de hele lijn van Range Rover, Land Rover en Jaguar voorzien van een  plug-in hybride model, waaronder de Jaguar F-PACE performance SUV.  Ik twijfel er niet aan dat deze auto’s veel Groningse en Drentse harten  zullen veroveren.’

 

Rick Bakker, Jordy Bezema en Chris Stutterheim voor de nieuwe Jaguar I-PACE.

Rick Bakker, Jordy Bezema en Chris Stutterheim voor de nieuwe Jaguar I-PACE.

 

ODENSEWEG 1 • 9723 HA GRONINGEN • T 0592 794178 • WWW.VANMOSSEL.NL

 

 

REDACTIE: WILLEMIEN VIJVERS

Geschreven op

Naar het overzicht

Utsikstpunt Volvo

De Zweedse term utsiktspunkt vertelt het verhaal van de Volvo XC40 Recharge treffend. Vertaal het als: toekomst, perspectief. Kansen ook.... Lees meer »

Ruilen 2.0

Koop een Polestar 1 in ruil voor kunst (alle vormen van kunst in overweging, inclusief schilderijen, sculpturen, fotografie, installaties... Lees meer »

Stille kracht

Zijn looks vertellen het verhaal bij de eerste kennismaking. Kenners herkennen direct het DNA van de vader aller Porsches – de 911 – maar... Lees meer »

King of the road

Jaguar, Land Rover en Range Rover: merken met historie en legendarische auto’s. Achter het stuur van de nieuwe I-PACE, Defender of Evoque,... Lees meer »

LAND ROVER DEFENDER P400E PLUG‑IN HYBRID EN DEFENDER 90 IN DE SHOWROOM

Land Rover breidt het aanbod van de Defender 110 verder uit met de P400e plug‑in hybride aandrijflijn. Tegelijkertijd start de levering... Lees meer »

De nieuwe 2020 mini COUNTRYMAN, Nu verkrijgbaar bij de dealer

DE NIEUWE MINI COUNTRYMAN, DE STOERE SUV VAN MINI De nieuwe MINI Countryman, de stoere SUV van MINI die ruimte en gebruiksgemak combineert... Lees meer »

Porsche eigenaren halen al 70 jaar hun nieuwe auto op bij de Porschefabriek in Stuttgart

Zeventig jaar geleden, op 26 mei 1950, startte Porsche een nieuw succesverhaal toen de eerste nieuwe Porsche bij de fabriek in Zuffenhausen... Lees meer »

Nieuwe Volvo XC40 Recharge T4 Plug-in hybrid compleet uitgerust

Volvo breidt zijn aanbod aan geëlektrificeerde Recharge-modellen uit met de Volvo XC40 Recharge T4 Plug-in hybrid. Deze nieuwe variant binnen... Lees meer »

Voor elk avontuur

De nieuwe Discovery Sport omarmt het avontuurlijke temperament dat de Discovery-familie al dertig jaar kenmerkt. De praktische SUV is een... Lees meer »

Exclusieve sportiviteit

Land Rover presenteert exclusief voor de Nederlandse markt de Range Rover Velar Carbon Edition. De gelimiteerde uitvoering onderscheidt... Lees meer »