Bescherm je droomauto | Van der Wal Cardetailing

Van der Wal Car Detailing is dé specialist van Nederland op het gebied van de ultieme verzorging van jouw droomauto. Heb jij na jarenlang hard werken eindelijk de wagen te pakken, die je altijd al wilde? Dan verdient deze optimale zorg en aandacht.

Patrick van der Wal werkt al meer dan tien jaar met passie aan auto’s. Sinds vijf jaar doet hij dat in zijn studio aan de Crommelinbaan 63A in Cruquius, vlakbij Amsterdam. Dankzij de unieke Opti-Coat die hij gebruikt, kun je als autoliefhebber met een gerust hart de weg op. In tegenstelling tot glascoating slijt deze keramische coating niet. Opti-Coat wordt één met de lak. De lak wordt dus langdurig en optimaal beschermd tegen zaken als vogelpoep, zure regen, hars en strooizout. De Opti-Coat geeft de lak bovendien een extreem diepe glans en stoot water en vuil af. Patrick van der Wal staat voor zijn product. Dus zijn er drie verschillende garantiemogelijkheden, waaronder zelfs een optie tot een levenslange garantie op jouw coating.

   

Bestickeren en wrappen
Dat is bovendien niet alles. Sinds 2022 heeft Patrick de handen ineengeslagen met Dannique van Feggelen en het bedrijf Unnique Reclame en Belettering. Dannique is expert op het gebied van XPEL, bestickeren en wrappen van mooie auto’s. De twee bedrijven delen inmiddels een pand. Cruquius is dé plek waar je alles kunt vinden dat nodig is om jouw luxe auto nog langer, nog mooier te houden.

Ook boten
Geen uitdaging is overigens te groot voor Van der Wal Car Detailing. Ook boten kunnen worden voorzien van een Opti-Coat. Wat begon als een droom van een klein jongetje met een passie voor auto’s, is zo uitgegroeid tot een bedrijf dat als geen ander weet hoe het moet omgaan met coating en steenslagfolie, om jouw droomvoertuig jarenlang de uitstraling te geven die het verdient.

www.vanderwalcardetailing.nl

Geschreven op

Naar het overzicht

Bescherm je droomauto | Van der Wal Cardetailing

Van der Wal Car Detailing is dé specialist van Nederland op het gebied van de ultieme verzorging van jouw droomauto. Heb jij na jarenlang... Lees meer »

Rijk verleden en fraaie toekomst | Kimman Hillegom

Een rijk verleden en een fraaie toekomst komen samen in de prachtige autoshowroom van Kimman in Hillegom. Daar waar tientallen jaren antieke... Lees meer »

Waan je een echte F1-coureur | Racesquare

Op zoek naar het ideale bedrijfsuitje? Dan is Racesquare de plek voor jou en je collega’s. Waan je een echte Formule 1 coureur bij het grootste... Lees meer »

De ultieme asfalt-Jeep

De Jeep Wrangler heeft een speciaal plekje in het hart van iedere autoliefhebber. Het is een heerlijke wagen om offroad mee te rijden, maar... Lees meer »

001: Licence to thrill

Met een naam als ‘001’ ligt het voor de hand dat je tot de tanden bewapend bent met gespierde en hightech snufjes. Hét visitekaartje van... Lees meer »

Above and beyond

Wie een Jaguar, Land Rover of Range Rover ziet rijden, herkent direct de historie en legendarische auto’s van deze Britse merken. Ze worden... Lees meer »

Stijliconen met passie

De rondgang die Bart Jozen maakt door het pand aan de zuidelijke ringweg van Alkmaar zegt vrijwel alles. Hij toont de nog vrijwel nieuwe... Lees meer »

Brits tot in zijn haarvaten

Een Range Rover is – laten we er niet omheen draaien – zodanig fors dat je bij voorkeur je eigen oprit of liever nog oprijlaan moet hebben... Lees meer »

La Corsa piu bella del mondo

Van 13 t/m 17 juni wordt de Mille Miglia 2023 gereden. Deze beroemde Italiaanse race voor klassieke auto’s met als prachtige slogan ‘la... Lees meer »

Terug naar de toekomst

Het is een nijpende gewetensvraag voor veel ‘historiesnuivers’ met klassieke auto’s: de geliefde automobiel in originele staat houden met... Lees meer »