Green tussen de tulpen

Hoe uniek wil je het hebben? Landgoed & Golfbaan Tespelduyn wás al een unicum in de golf- en horecawereld, want waar kun je golfen, eten en feesten midden tussen de tulpenvelden? En nu is deze bijzondere locatie in Noordwijkerhout ook nog eens prachtig verbouwd.

Redactie: Judith Munster

Als je Landgoed & Golfbaan Tespelduyn op komt rijden weet je niet wat je ziet. Het Landhuys wordt omringd door prachtige tuinen en een 9-holes golfbaan. Je bevindt je hier in het midden van De Bollenstreek. In het voorjaar zie je - overal waar je maar kunt kijken, en zéker vanaf de 23 meter hoge derde hole - bloeiende bloemenvelden. Adembenemend. 

Warme sfeer
In het restaurant word je hartelijk ontvangen. De sfeer is warm en gemoedelijk. Iedereen heeft het hier duidelijk naar zijn zin, gasten én medewerkers, dat voel je. In het midden van de zaak staat een prachtige bar. Directeur Peter Duivenvoorde vertelt dat de bar nieuw is. Hij wijst om zich heen. ‘Het restaurant is met 150 vierkante meter uitgebreid. Er is 180 vierkante meter zonwering aan de uitbreiding gekomen, compleet met heaters, spotjes en speakers. We hebben een terras van 300 vierkante meter op het zuiden. En we hebben het interieur aangepakt, alles is nu veel mooier en moderner. De bar is dé eyecatcher van het restaurant geworden. Supermooi en het werkt ook veel prettiger. De medewerkers zijn er erg blij mee.’

Medewerkers op één
Dat de medewerkers blij zijn, is belangrijk voor Peter. ‘Het is zelfs zo dat het welzijn van de medewerkers bij ons op één staat. In 2019 zijn we begonnen met een nieuw beleid, waarbij onze eigen mensen voorop staan. We besteden veel aandacht aan training, motivatie en naar elkaar luisteren. En we doen veel leuke dingen samen. Tijdens corona hebben we iedereen meteen op het hart gedrukt: we gaan niemand ontslaan. Tijdens de lockdowns hebben we met z’n allen opgeruimd, schoongemaakt en de tuin aangepakt. Toen alles weer open mocht, zag het landgoed er spic en span uit en konden we er weer vol enthousiasme tegenaan.’

Familiebedrijf
Sterker nog: het werd drukker dan ooit. ‘Wij zijn zo blij dat we iedereen in dienst hebben gehouden. Steeds meer mensen weten ons te vinden en ook de jaarkaarthouders van de golfbaan houden hun feesten en partijen graag ‘op de club’. We moesten regelmatig ‘nee’ verkopen… daar baalden we van. Dankzij deze verbouwing hoeft dat niet meer. We zijn weer helemaal klaar voor de toekomst. We nodigen iedereen dan ook van harte uit om langs te komen.’

Trouwlocatie
Landgoed Tespelduyn is één van de mooiste trouwlocaties van Nederland. Of je nu in een helikopter over de bloeiende tulpenvelden komt aanvliegen of in een roze Cadillac naar het liefdesprieel in de tuin wordt gebracht… Elkaar hier het ja-woord geven is een onvergetelijke ervaring.

Zoveel mogelijkheden
Trouwen, vergaderen, dineren, lunchen, golfen, feesten en partijen, (sportieve) activiteiten… Op Landgoed Tespelduyn kan meer dan je denkt. Een evenement in het prachtige Koetshuys, een vergadering in één van de vijf vergaderzalen, FootGolf spelen tijdens een teambuildingsuitje. De mogelijkheden zijn legio. 

 

Landgoed & Golfbaan Tespelduyn

Tespellaan 53

2211 VT Noordwijkerhout

0252-241333

www.tespelduyn.nl

Geschreven op

Naar het overzicht

Green tussen de tulpen

Hoe uniek wil je het hebben? Landgoed & Golfbaan Tespelduyn wás al een unicum in de golf- en horecawereld, want waar kun je golfen, eten... Lees meer »

Stellen stappen weer in huwelijksbootje

Trouwen anno 2021: liever kwaliteit dan kwantiteit Amsterdam, donderdag 8 april 2021- Veel stellen willen niet langer wachten en gaan dit... Lees meer »

Elke bruid schittert bij Bruid & Bubbels

Roze bloemen, gouden hangers en weelderige sofa’s maken de nieuwe bruidsmodezaak in Leeuwarden een ‘stage’ waarop elke bruid kan schitteren.... Lees meer »