Visrestaurant The Fish Toko nieuw in Amsterdam

The Fish Toko is de nieuwe Amsterdamse culinaire aanwinst midden in de Jordaan in de Westerstraat. De naam The Fish Toko is afgeleid van het woord toko, een Oosters winkeltje waar alles draait om goed en vers eten. De stoere visbistro serveert vis, schaal en schelpdieren met een Aziatische twist en opent vandaag officieel haar deuren. The Fish Toko is geïnspireerd op culinaire tijd van de eigenaar, Jin Hu, in Antwerpen en Parijs in combinatie met de vis-trends van nu. Bij The Fish Toko draait alles om vis en het verrassen van de gast met als doel; het stoerste visrestaurant van Amsterdam worden.

Bij The Fish Toko is het vis eten op een moderne manier waarbij heerlijke combinaties worden geserveerd. Denk hierbij aan vis in een sambalsaus met atjar en kroepoek of sashimi papaya salade. Het menu van The Fish Toko staat geschreven op het grote krijtbord dat midden in de zaak hangt. Hierop wordt dagelijks het wisselende aanbod gepresenteerd.  Daarbij geldt de regelfirst in, first choice. De vis die uitverkocht is wordt afgestreept zodat duidelijk is wat het aanbod op dat moment is. Naast de trendy visgerechten zoals diverse fish taco’s, salades en sandwiches, biedt The Fish Toko ook een aantal klassiekers zoals Fruit de Mer, maar wel met een Asian Touch. Alle (vis)liefhebbers komen aan hun trekken hier. Voor de bereiding van de gerechten wordt gebruik gemaakt van vis afkomstig uit de Nederlandse wateren en zoveel mogelijk seizoensgebonden producten. Naast het à la carte menu is het ook mogelijk om voor een 3-, 4- of 5-gangen menu te kiezen waarbij de chefs een mooie samenstelling maken van alles wat het visrestaurant te bieden heeft.

Het stoere visbistro concept wordt versterkt door het interieur van The Fish Toko; een combinatie van industriële en moderne materialen samen met de witte en blauwe kleurtinten. Dit komt overal in terug, in zowel de afwerking van het pand als in de meubels en het servies. Een bijzondere combinatie van een stoere visbistro met Oosterse invloeden.

The Fish Toko is 7 dagen per week geopend voor lunch 12:00 - 15:00 en diner 18:00 - 23:00.
 
www.thefishtoko.nl


Naar het overzicht