Het is eigenlijk één grote snoepwinkel en niet alleen voor zoetekauwen

Een nieuwe naam, nieuwe huisstijl, een nieuwe website én webwinkel; BOMMEL & BOMMEL delicatessen in Barendrecht timmert flink aan de weg. Op termijn dromen Dineke en Marc van Bommel zelfs van eigen BOMMEL & BOMMEL winkels.

 

Het is eigenlijk één grote snoepwinkel en niet alleen voor zoetekauwen. Bij BOMMEL & BOMMEL delicatessen bestel je online de lekkerste confituren, koekjes en chocolade, maar ook olijfolie, zout, chips en vis in prachtig vormgegeven blikjes. Marc van Bommel: ‘Doordat de trend is meer online te kopen, willen we met onze website faciliteren, inspireren en onze klanten laten genieten van onze lekkernijen. Dat doen we met een uitgebreid assortiment hoogwaardige delicatessen. Voor extra inspiratie zijn er recepten en is er de Delicatessenbijbel, waarin we het verhaal achter onze producenten vertellen.’

Lekkernijen met een verhaal
Het assortiment van BOMMEL & BOMMEL delicatessen kenmerkt zich door authenticiteit, kwaliteit en een aantrekkelijke uitstraling. Dineke van Bommel: ‘Onze leveranciers zijn bijna allemaal familiebedrijven die ambachtelijk werken en oog hebben voor detail. Onze producten zijn puur, vrijwel nooit op grote schaal verkrijgbaar, zien er aantrekkelijk uit en hebben een verhaal. Van vrijwel alle merken zijn we exclusief importeur in Nederland en vaak ook in België.’

Winkel Betjeman _ Barton Denneweg (3) Winkel Betjeman _ Barton Aert vd Goesstraat (6) BOMMEL _ BOMMEL showroom groothandel (2) Marc _ Dineke van Bommel Winkel Betjeman _ Barton Denneweg (1) _FRK1475 BOMMEL _ BOMMEL showroom groothandel (1) Winkel Betjeman _ Barton Aert vd Goesstraat (4) Winkel Betjeman _ Barton Denneweg (2) Winkel Betjeman _ Barton Aert vd Goesstraat (3) Winkel Betjeman _ Barton Aert vd Goesstraat (5)

Zeer divers assortiment
Dineke licht de naamsverandering toe. ‘In 2012 zijn we Bommels Conserven gestart, dat sindsdien een grote vlucht heeft genomen. We leveren onze delicatessen aan zo’n vijfhonderd klanten in de retail en horeca in Nederland en België en via de website ook aan de consument. In de loop der jaren is ons assortiment zoveel breder geworden dan alleen conserven, dat de oude naam niet langer de lading dekte. En met de uitbreiding in 2018 met de Franse theegroothandel Betjeman & Barton, inclusief de twee gelijknamige theewinkels in Den Haag, is ons assortiment nog diverser geworden.’ 

En het ondernemersechtpaar heeft nóg meer plannen. Marc: ‘De website wordt steeds meer een lifestyle-platform, waar we in een later stadium ook serviesgoed en bestek aan gaan toevoegen. Op langere termijn hebben we de ambitie om eigen BOMMEL & BOMMEL-winkels te openen die niet alleen de consument bedienen, maar ook een showroom zijn voor onze business-to-business-klanten.’

 

Theewinkels Betjeman & Barton
De twee Betjeman & Barton theewinkels, aan de Denneweg en de Aert van der Goesstraat in Den Haag, zijn onlangs prachtig verbouwd. Marc van Bommel: “Beide winkels zijn getransformeerd tot een pilot store voor onze producten en vormen een smakelijke inspiratiebron voor onze klanten.’ Er worden meer dan 200 soorten thee verkocht, natuurlijk de BOMMEL & BOMMEL delicatessen, alsook serviezen van o.a. Emma Bridgewater en Mateus.

BOMMEL & BOMMEL delicatessen
Augustapolder 3
2992 SR Barendrecht
www.bommelenbommel.nl/
info@bommelenbommel.nl
T: 0180 - 46 52 55 

Geschreven op

Naar het overzicht

Onvergetelijk dineren | Ratatouille Food & Wine

Chef-kok Jozua Jaring houdt van zijn werk. Zijn restaurant Ratatouille Food & Wine in het centrum van Haarlem is al tien jaar op rij bekroond... Lees meer »

Wegsmelten met ijs en chocolade | Chocolaterie Pierre

Bonbons, ijs, dagelijks verse brownies, muffins, kokosmacronen en uiteraard de wereldberoemde bokkenpoten: Chocolaterie Pierre in Hillegom... Lees meer »

Een rosé die goud waard is | AIX Rosé

Met 300 dagen zon per jaar schittert de Middellandse Zee op de achtergrond, terwijl goed onderhouden rijen wijnstokken het golvende landschap... Lees meer »

Een culinair paradijs

Wie aan Aruba denkt, komt al gauw uit op de mooiste stranden, het perfecte klimaat en de vriendelijkste locals. Maar wist je dat het ‘One... Lees meer »

Nieuwe smaken ontdekken

Op zo’n 10 minuten rijden van Groningen staan in het pittoreske dorp Aduard drie oude lindebomen. Ze sieren de monumentale gevel uit 1735... Lees meer »

25 jaar vineuze gastronomie

We kennen allemaal de uitspraak: 1 en 1 maakt 3. Dan is er sprake van iets bijzonders waarbij twee onderdelen zoveel meerwaarde aan elkaar... Lees meer »

Italian Fine Dining

Het meest verfijnde dat Italië op culinair vlak te bieden heeft? Dat brengt chef-kok Michael Cervino persoonlijk naar je toe. Denk aan een... Lees meer »

De grote zus van...

Soms wordt een tweede zaak ‘het zusje van’ genoemd, ‘maar in ons geval is het kleine zusje uitgegroeid tot volwaardige en zelfstandige zus... Lees meer »

Eten in harmonie

Wie echt wil genieten van mooi eten en heerlijke wijnen in een bekroond etablissement, heeft in de regio Leidschendam/Rijswijk de keuze... Lees meer »

De grote zus van...

Soms wordt een tweede zaak ‘het zusje van’ genoemd, ‘maar in ons geval is het kleine zusje uitgegroeid tot volwaardige en zelfstandige zus... Lees meer »