Lourens Magazine is uit! Waar is deze verkrijgbaar?

Ook nieuwsgierig naar de nieuwe Spring & Summer editie van Lourens Magazine?

Interviews met Marlijn Weerdenburg, Kelly & Mara, Karsu en met theaterdame Emma van Muiswinkel. Verder interessante artikelen over mode, Aruba en het RSGA Design Museum in Culemborg. Ook aandacht voor onze specials over outdoor living, met een cabrio in de open lucht en de Genève motershow.

Lees hier de online versie of waar het magazine verkrijgbaar is.

Geschreven op

Naar het overzicht

Lourens Magazine is uit! Waar is deze verkrijgbaar?

Ook nieuwsgierig naar de nieuwe Spring & Summer editie van Lourens Magazine? Interviews met Marlijn Weerdenburg, Kelly & Mara, Karsu en... Lees meer »

De Spring & Summer editie is UIT!

Weer heerlijk bladeren én lezen in het nieuwste Lourens Magazine, de spring & summer editie. Interessante interviews met o.a. Marlijn Weerdenburg,... Lees meer »

PRIMEUR: ‘s Werelds eerste smartphone gemaakt van koolstofvezel 

Carbon Mobile onthult de Carbon 1 MK II: ‘s werelds eerste smartphone gemaakt van koolstofvezel Carbon Mobile, een Duitse start-up en ontwikkelaar... Lees meer »

De beste nieuwsbeelden van 2020

Fotograaf Remko de Waal heeft met zijn foto van een burgemeester die een bloemetje komt brengen in coronatijd de Jos van Leeuwen Fotoprijs... Lees meer »

Vliegende Hollanders heeft een goede start

De eerste aflevering van de nieuwe dramaserie Vliegende Hollanders is zondagavond door ruim 1,2 miljoen mensen bekeken. De serie van AvroTros,... Lees meer »

'Het Grote Vrouwen Onderzoek'

Betrap jij jezelf er weleens op dat wanneer jij wakker wordt jij meteen op jouw mobiel kijkt? Dan ben je namelijk niet de enige! Maar liefst... Lees meer »