Optimaal ontspannen | Duin & Kruidberg

Midden in het Nationaal Park Zuid-Kennemerland, nabij Haarlem, bevindt zich Landgoed Duin & Kruidberg. Je stapt er voor even een andere wereld binnen, waar je volledig in de watten wordt gelegd.

Dit Landgoed omringd door bos en duinen is dé buitenplaats van Amsterdam, waar stad, strand, natuur en zee vlakbij zijn. Het voormalig grootste woonhuis van Nederland dateert uit 1909. Het is een iconisch landhuis waar je niet allen kunt overnachten, maar ook kunt fijnproeven in het restaurant. Het Landgoed heeft zowel klassieke als moderne hotelkamers, een Spa & Wellness voor optimale ontspanning en voor het uitgebreide ontbijtbuffet kom je zeker je bed uit. Er is genoeg te ontdekken tijdens jouw verblijf.

Vergaderen en vieren
Naast de faciliteiten voor een ontspannen verblijf, is de locatie ideaal voor vergaderen en vieren. Van brainstormsessie tot huwelijksvoltrekking, op Landgoed Duin & Kruidberg wordt ieder moment een belevenis.

www.duin-kruidberg.nl

Geplaatst op

Naar het overzicht

QUALITY LODGINGS | viert jubileum 21 diner

‘QL Hotel of the Year 2024’ Award uitgereikt aan Châteauhotel & Restaurant de Havixhorst Arnhem, dinsdag 18 juni 2024 - Quality Lodgings,... Lees meer »

Optimaal ontspannen | Duin & Kruidberg

Midden in het Nationaal Park Zuid-Kennemerland, nabij Haarlem, bevindt zich Landgoed Duin & Kruidberg. Je stapt er voor even een andere... Lees meer »

Wegsmelten met IJs en Chocolade | Chocolaterie Pierre

Bonbons, ijs, dagelijks verse brownies, muffins, kokosmacronen en uiteraard de wereldberoemde bokkenpoten: Chocolaterie Pierre in Hillegom... Lees meer »

Wonen op het water | Smits Jachtmakelaardij

Geheel in lijn met de opkomende trend van waterwonen ontwaart Smits Jachtmakelaardij een stijgende belangstelling voor schepen als woonruimte.... Lees meer »