DermaClinic

Het effect van een cosmetische behandeling, maar dan met een skincare routine die je gewoon thuis gebruikt? Dat kan! Volg dan C-ME Skincare van DermaClinic zodat je volledig geïnformeerd kan worden door Dr. Catharina Meijer, cosmetisch arts en het brein achter DermaClinic en C-ME Skincare. Een gezonde huid is een actieve huid!

In onze acht klinieken zijn onze cosmetisch artsen, huidtherapeuten en skincare professionals aanwezig die weten hoe je je huid in de beste conditie brengt en houdt. De effecten en resultaten van al onze impactvolle C-ME Skincare concepten worden door onze klanten geroemd. Catharina Meijer heeft met het ontwikkelen van deze twaalf unieke producten al veel bereikt op gebied van huidverbetering. Deze twaalf producten zijn terug te brengen naar drie effectieve huidverzorgingsstappen.

C-ME Skincare is een in Nederland ontwikkelde huidtransformatie formule met een flinke dosis actieve ingrediënten in de juiste concentratie die de diepe en oppervlakkige huidlagen aan het werk zet. Denk aan Retinol, Vitamine C en verschillende zuren die in specifieke formuleringen de huid activeren en egaliseren. Het resultaat: een fitte, strakke en egale huid. Tekenen we voor! En dan kun je bij DermaClinic ook nog terecht voor een consult en begeleiding over hét huidplan voor jouw specifieke huidbehoefte. Zelfs online! Zodat je vanuit huis een passende routine kan bespreken en aanschaffen die helemaal voorziet in jouw huidgezondheidsbehoefte. Iedereen een gezonde huid!

Lees snel meer over onze actieve skincare en huidverbetering.

 

 

 

‘Als cosmetisch arts met achttien jaar praktijkervaring weet ik precies welke ingrediënten en welke combinaties van werkstoffen bewezen effect hebben op de huid’.

--- Dr. Catharina Meijer.

 

Lees meer over de filosofie van DermaClinics / C-ME Skincare

 

<<< terug naar pagina Luxury Event bij Audi Wittebrug