Winterse leestips van Lourens Magazine

Een van deze boeken winnen?

Onderstaand de leestips van Lourens Magazine. Wilt u kans maken op één van de onderstaande boeken? Meedoen aan de winactie was mogelijk tot en met vrijdag 16 december 2023. Met de winnaars is contact opgenomen.

Vegetarisch Indisch koken

‘Boekoe Kita Green’ is de vega opvolger van ‘Boekoe Kita’, het succesvolle en eerste moderne kookboek over de Indische keuken met recepten en verhalen. Nu is het tijd voor de next generation! Aan het woord komen 30’ers, 40’ers en 50’ers met Indische roots. Geboren en getogen in Nederland, maar met net zulke mooie verhalen en herinneringen over wat hen en hun kookstijl typisch Indisch maakt: namelijk vegetarisch.


9789043924054 |  € 37,50

Levenslessen van de ‘Dark Knight’

‘Doe en denk als Batman’ bevat de 25 belangrijkste levenslessen van deze grote held uit de popcultuur. Gwendal Fossois beschrijft op een grappige manier wat je van de ‘Dark Knight’ kunt leren. Zijn moed, zijn nauwkeurigheid, onfeilbare zelfbeheersing, zijn morele kompas, zijn gemoedstoestand zo solide als een wolkenkrabber in Gotham City... dat alles maakt Batman de beste bondgenoot om alle moeilijkheden van het dagelijks leven het hoofd te bieden. Laat Batman je coach zijn!

 

9789043925419 | € 15,99

Gezond lunchen

Uitgekeken op die eeuwige boterham tijdens de lunch? Of wil je meer groenten eten op een dag? ‘50x meer lunchen zonder brood’ is het nieuwste kookboek van Jennifer & Sven van het succesvolle platform Voedzaam & Snel. In deze opvolger van bestseller ‘50x lunchen zonder brood’ vind je nóg meer inspiratie voor de lunch zonder brood, ‘to go’ of ‘at home’. De gezonde, voedzame en snelle recepten geven je genoeg energie voor de hele middag!

 

9789043925020 | € 17,50

Een succesvol klein bedrijf

In de instant klassieker ‘The E-Myth’ bespreekt bedrijfsadviseur Michael E. Gerber waarom de meeste kleine bedrijven niet werken. Het probleem is niet dat de eigenaren van kleine ondernemingen niet hard werken; het probleem is dat ze het verkeerde werk doen. Aan de hand van praktijkvoorbeelden beschrijft hij welke stappen ieder nieuw bedrijf doorloopt en laat hij zien welke voorwaarden gecreëerd moeten worden om een onderneming te doen slagen. Als je een klein bedrijf hebt of er eentje wilt oprichten, is dit boek geknipt voor jou.

9789043925464 | € 20,99

De snelste wereldkampioenen

Sinds de start van de Grand Prix in 1950 hebben slechts 34 mannen de titel F1-wereldkampioen behaald. Max Verstappen is de meest recente (tweevoudig) kampioen, Giuseppe ‘Nino’ Farina was de allereerste. Voor het eerst brengen legendarische F1-commentator Maurice Hamilton en bekroonde fotografen Bernard en Paul-Henri Cahier deze iconische helden samen in dit fantastische boek. Met 34 biografieën, verbluffende fotografie en historische interviews is dit een subliem eerbetoon aan deze sport en haar coureurs.

9789043923989 | € 29,99

Reizen zonder voetafdruk

Beleef Europa zonder één keer in het vliegtuig te stappen met ‘Lonely Planet - 80 Duurzame reizen’. In dit boek vind je 80 schitterende routes met de trein, op de fiets of in een kajak voor een lang weekend of een maand. Langs steden, evenementen en wonderen der natuur. Lonely Planet biedt een schat aan informatie voor mensen die duurzaam willen reizen. Inclusief routekaarten met de etappes, informatie over reizen naar en in het land, de CO2-voetafdruk en het reisbudget voor elke route. 

9789043925808 | € 25,00

Biografie van een modevisionair

In ‘Little Book of Balenciaga’ van modedocente en -historicus Emmanuelle Dirix lees je over het werk, het leven en de nalatenschap van ontwerper Cristóbal Balenciaga. Na zijn overlijden bleef het merk actueel. Balenciaga wordt gezien als de godfather van het conceptuele ontwerp, meester van de vorm en echte modevisionair. Hij was een van de meest iconische modeontwerpers van de twintigste eeuw. Het boek bevat vele betoverende afbeeldingen van zijn iconische creaties, waaronder de revolutionaire babydoll-, envelop- en zakjurken.

9789043923941 | € 17,50

Rust in je hoofd

Ruim 1,2 miljoen mensen hebben burn-outklachten en het aantal groeit. Brain Balance expert Charlotte Labee deelt in haar nieuwste boek ‘Overprikkeld brein’ de laatste wetenschappelijke kennis over dit urgente topic. Het altijd ‘aan staan’, continue prikkels via (sociale) media en prestatiedruk zorgen ervoor dat onze hersenen overprikkeld raken. Dit boek helpt om symptomen van overprikkeling te herkennen en geeft concrete handvatten om binnen 10 weken meer rust en balans in het brein te brengen. 

9789043924887 | € 22,99

Feestelijk koken

Altijd feest! Kerst, oudjaar of pasen, Koningsdag en moederdag: met de bak- en kookrecepten in ‘Rudolph’s Kitchen: het hele jaar feest’ van Rudolph van Veen zet je tijdens elke feestdag heerlijke gerechten op tafel. Van voodoo-style kipvleugeltjes voor Halloween en kreeft met aardappelsalade voor oud en nieuw, tot cupcakes voor op de vrijmarkt en – natuurlijk – oliebollen. Met Rudolph is koken en bakken altijd een feestje! 

9789043924641 | € 34,99

   

 

Kans maken op het boek van jouw keuze?

Deelname aan deze win-actie was mogelijk tot en met vrijdag 16 december 2022. Winnaars krijgen een persoonlijk bericht.

Rondom deze actie vragen wij ook uw adres, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat de winnaars snel en voor de Kerstdagen de boeken in hun bezit hebben. Wij houden ons daar aan de Privacy Voorwaarden en onze Algemene Voorwaarden.

Geen actie meer missen van Lourens Magazine? Wordt dan Lourens Member.

Algemene voorwaarden en Privacy Voorwaarden

Geschreven op

Naar het overzicht

Intriges in de paardenwereld

Eind augustus is op één van de mooiste drafbanen van Europa, Victoria Park Wolvega, de Nederlandse thriller ‘Moordende paardenrace’ gelanceerd.... Lees meer »

Vera Stupenea met een nieuwe thriller!

Vera Stupenea komt opnieuw met een sensationele thriller! Binnenkort verschijnt ‘Moordende paardenrace’, de nieuwe thriller van thrillerauteur,... Lees meer »

Je brein weer in balans

In de snelle maatschappij waarin we leven krijgt ons brein dagelijks miljoenen prikkels te verwerken, terwijl onze hersenen daar helemaal... Lees meer »

Winterse leestips van Lourens Magazine

Een van deze boeken winnen? Onderstaand de leestips van Lourens Magazine. Wilt u kans maken op één van de onderstaande boeken? Meedoen aan... Lees meer »

Welk boek is jouw must-read?

Welk boek is jouw must-read? Onderstaand de leestips van Lourens Magazine. Wilt u kans maken op één van de onderstaande boeken? Meedoen... Lees meer »

Als iemand die je lief is dementie heeft

Dementie is een van de meest voorkomende ziektes in Nederland. Het is een ‘stille epidemie’, want gek genoeg praten mensen zelden over wat... Lees meer »

Welk boek wil jij mee ìn je koffer?

LEESTIPS Uitwaaien & slapen in een mooi hotel Wakker worden op een Waddeneiland, aan de mooie Belgische en Nederlandse kust, aan een rivier... Lees meer »

Zó op tafel en onweerstaanbaar lekker

De succesvolle Britse foodblogger Ella Mills bewijst met haar nieuwe kookboek Deliciously Ella Snel & Makkelijk hoe simpel het is om plantaardig... Lees meer »

In gesprek met Cécile Ickenroth

In maart van 2020 verscheen Date met een derde, de debuutroman van Cécile Ickenroth (1967). In juli was het boek reeds aan een tweede druk... Lees meer »

Loyale klant kiest ook online voor de lokale boekhandel

In de eerste coronagolf zag boekensite Libris.nl, vertegenwoordiger van meer dan 180 zelfstandige boekhandels, het aantal bezorgbestellingen... Lees meer »