Moonsisters Lieke en Jetteke van Lexmond brengen na groot succes nieuwe editie ‘Moon Calendar’ uit

De 2021 editie is tevens vertaald naar Engels en is vanaf vandaag voor Amerika en Canada exclusief verkrijgbaar bij GOOP.com, het befaamde lifestyle platform van Gwyneth Paltrow.

Maandag 19 oktober 2020 - In 2020 lanceerden zussen Lieke en Jetteke van Lexmond de eerste editie van hun Moon Calendar. En met groot succes, want na de derde druk was de kalender volledig uitverkocht. De nieuwe editie (2021) is nu verkrijgbaar in zowel het Nederlands als het Engels.

Het succes van de Moon Calendar blijft niet binnen de Nederlandse grenzen. Zo haakt Gwyneth Paltrow aan voor de exclusieve verkoop in Amerika en Canada van de 2021 editie met haar online lifestyle platform GOOP.com. Het bekende online platform, wat zich focust op de moderne ‘open minded’ vrouw, trekt maandelijks miljoenen bezoekers.

Moon Calendar 2021
Van jongs af aan zat de liefde voor de maan er al in bij de zusjes. De Moon Calendar is een product van intensieve research naar de kracht van de maan op mens en natuur. Moonsisters Lieke en Jetteke delen nu hun bevinden graag met anderen.
 
De kracht van de Maan is voor iedereen duidelijk te zien in eb en vloed.
Een natuurverschijnsel veroorzaakt door de magnetische kracht van de Maan. De mens bestaat voor minimaal 55 tot 65 procent uit water, dus heeft de Maan, het ultieme vrouwelijke hemellichaam, ook enorm veel invloed op ons.

De scheurkalender werpt licht op de gunstige momenten die de maan biedt en is een leidraad vol nuttige, geestige en verrassende tips, heerlijke quotes, recepten en kennis over kruiden en de natuur.
  
Lees waarom je beter een voedend masker kunt nemen bij Wassende Maan en een detox bij Afnemende Maan, de beste presentaties geeft bij onder andere de Maan in Boogschutter, je financiën het beste op orde krijgt bij de Maan in Maagd, je carrière een vlucht kan nemen als de Maan in Steenbok staat. Betaal je veel geld voor een cellulitis behandeling, doe hem dan alsjeblieft bij Afnemende maan.

Je hoeft natuurlijk niet strikt te leven naar de Moon Calendar, maar het kan je wel helpen om meer uit de dag en jezelf te halen, 365 dagen per jaar.

De Moon Calendar (2021) is in kleur geïllustreerd op gerecycled papier en is afgezet met bladgoud. Een ode aan hun moeder, die altijd stilstaat bij bijzondere dagen, ofwel dagen met een gouden rand.
 
Om deze reden is de Moon Calendar een bijzonder cadeau voor jezelf en/of voor iemand die je liefhebt.

De Moon Calendar is vanaf vandaag wereldwijd verkrijgbaar via:
www.lexmondvslexmond.com, Goop.com en binnen Nederland tevens bij de betere boekhandel en cadeauwinkels.

Verkoopprijs: Moon Calendar NL & ENG - €24,95 

Geschreven op

Naar het overzicht

Koken is muziek maken | Karsu

Het kookboek Karsu’s Kitchen was in 2023 het bestverkochte kookboek van Nederland. Karsu bewijst hiermee des te meer hoe getalenteerd zij... Lees meer »

Intriges in de paardenwereld

Eind augustus is op één van de mooiste drafbanen van Europa, Victoria Park Wolvega, de Nederlandse thriller ‘Moordende paardenrace’ gelanceerd.... Lees meer »

Vera Stupenea met een nieuwe thriller!

Vera Stupenea komt opnieuw met een sensationele thriller! Binnenkort verschijnt ‘Moordende paardenrace’, de nieuwe thriller van thrillerauteur,... Lees meer »

Je brein weer in balans

In de snelle maatschappij waarin we leven krijgt ons brein dagelijks miljoenen prikkels te verwerken, terwijl onze hersenen daar helemaal... Lees meer »

Winterse leestips van Lourens Magazine

Een van deze boeken winnen? Onderstaand de leestips van Lourens Magazine. Wilt u kans maken op één van de onderstaande boeken? Meedoen aan... Lees meer »

Welk boek is jouw must-read?

Welk boek is jouw must-read? Onderstaand de leestips van Lourens Magazine. Wilt u kans maken op één van de onderstaande boeken? Meedoen... Lees meer »

Als iemand die je lief is dementie heeft

Dementie is een van de meest voorkomende ziektes in Nederland. Het is een ‘stille epidemie’, want gek genoeg praten mensen zelden over wat... Lees meer »

Welk boek wil jij mee ìn je koffer?

LEESTIPS Uitwaaien & slapen in een mooi hotel Wakker worden op een Waddeneiland, aan de mooie Belgische en Nederlandse kust, aan een rivier... Lees meer »

Zó op tafel en onweerstaanbaar lekker

De succesvolle Britse foodblogger Ella Mills bewijst met haar nieuwe kookboek Deliciously Ella Snel & Makkelijk hoe simpel het is om plantaardig... Lees meer »

In gesprek met Cécile Ickenroth

In maart van 2020 verscheen Date met een derde, de debuutroman van Cécile Ickenroth (1967). In juli was het boek reeds aan een tweede druk... Lees meer »