Lees het Lourens Magazine en maak kans

Lees het Lourens Magazine en maak kans op één van de onderstaande boeken. 

Heb jij het Lourens Magazine herfst & winter 2020/2021 al helemaal doorgelezen? Wat blijft lezen toch heerlijk, is het niet? Er komen gedurende een jaar flink wat boeken uit. In ons magazine besteden wij ieder nummer aandacht aan nieuwe publicaties. Samen met de uitgevers maken wij het extra leuk: je kunt kans maken op één van de boeken. En soms maken wij de aanbieding extra leuk!

Friese vrijheidsstrijdster

Chris Houtman is de schrijver van De Veleda Trilogie. De historische romans over de Friese vrijheidsstrijdster Elfleda zijn gebaseerd op feiten uit de Romeinse geschiedenis. Rond het jaar 60 haalden de Romeinen kinderen van buitenlandse bondgenoten als gijzelaar naar Rome om ze een klassieke opvoeding te geven. Na De Veleda Voorspelling verschijnt nu De Veleda Vloek. In februari 2021 komt het derde deel uit: De Veleda Erfenis. Gaat het Elfleda lukken om haar landgenoten in de Keizerlijke Lijfwacht tegen Nero op te zetten?

978 90 452 1629 | € 21,99

Lourens mag een complete set weggeven van deze boeiende trilogie.

Verrassend romandebuut

In Date met een derde ontmoet de 38-jarige violiste Daniëlle Voswinkel, via een datingsite, de wat oudere Ruben Zadelhof. Na een idyllische start van de relatie komen er gaandeweg enkele pijnlijke zaken uit Rubens verleden aan het licht. Date met een derde is een prachtig debuut. Waar was deze schrijfster al die tijd?

9789464021059 | € 21,99 

Makkelijke ovengerechten

Van ovenschotels en zoete klassiekers tot gezonde baksels en recepten voor stoomovens. Het populaire foodblogplatform Chickslovefood laat je zien wat je allemaal uit je over kan halen. Ze blijven hun keukenfilosofie trouw en maken het niet onnodig ingewikkeld.

9789048858019 | € 33,99

 

Voeg tijd toe aan je dag en leef maximaal

Hoe vaak nemen we onszelf niet voor de dingen anders te doen. Vandaag. Nee, morgen. Morgen écht. Of in ieder geval 'one day'. Simpele dingen die allemaal een kwestie zijn van gewoon doen. Maar we leven in de waan van de dag. One Day Methode geeft je het inzicht én de tools om het maximale uit jouw kostbare dagen, jezelf en je leven te halen.

9789021577302 | € 20,99

Zo combineer je wijn & eten

Met het boek van wijnvriend Maarten van den Dries kan iedereen bij elk gerecht de lekkerste wijn vinden. Met de tips & tricks van Maarten hoef je vanaf nu geen wijnkenner te zijn om te weten welke wijn je waarbij drinkt!

9789021577609 | € 18,50

 

 

Kans maken?

Deelnemen aan de winactie van de fall winter 2020 editie is niet meer mogelijk. De winnaars hebben persoonlijk bericht gekregen en ontvangen de prijzen spoedig. 

Algemene voorwaarden

Wil je ook meedoen aan prijsvragen van Lourens Magazine? Neem dan een abonnement.

 

Geschreven op

Naar het overzicht

Koken is muziek maken | Karsu

Het kookboek Karsu’s Kitchen was in 2023 het bestverkochte kookboek van Nederland. Karsu bewijst hiermee des te meer hoe getalenteerd zij... Lees meer »

Intriges in de paardenwereld

Eind augustus is op één van de mooiste drafbanen van Europa, Victoria Park Wolvega, de Nederlandse thriller ‘Moordende paardenrace’ gelanceerd.... Lees meer »

Vera Stupenea met een nieuwe thriller!

Vera Stupenea komt opnieuw met een sensationele thriller! Binnenkort verschijnt ‘Moordende paardenrace’, de nieuwe thriller van thrillerauteur,... Lees meer »

Je brein weer in balans

In de snelle maatschappij waarin we leven krijgt ons brein dagelijks miljoenen prikkels te verwerken, terwijl onze hersenen daar helemaal... Lees meer »

Winterse leestips van Lourens Magazine

Een van deze boeken winnen? Onderstaand de leestips van Lourens Magazine. Wilt u kans maken op één van de onderstaande boeken? Meedoen aan... Lees meer »

Welk boek is jouw must-read?

Welk boek is jouw must-read? Onderstaand de leestips van Lourens Magazine. Wilt u kans maken op één van de onderstaande boeken? Meedoen... Lees meer »

Als iemand die je lief is dementie heeft

Dementie is een van de meest voorkomende ziektes in Nederland. Het is een ‘stille epidemie’, want gek genoeg praten mensen zelden over wat... Lees meer »

Welk boek wil jij mee ìn je koffer?

LEESTIPS Uitwaaien & slapen in een mooi hotel Wakker worden op een Waddeneiland, aan de mooie Belgische en Nederlandse kust, aan een rivier... Lees meer »

Zó op tafel en onweerstaanbaar lekker

De succesvolle Britse foodblogger Ella Mills bewijst met haar nieuwe kookboek Deliciously Ella Snel & Makkelijk hoe simpel het is om plantaardig... Lees meer »

In gesprek met Cécile Ickenroth

In maart van 2020 verscheen Date met een derde, de debuutroman van Cécile Ickenroth (1967). In juli was het boek reeds aan een tweede druk... Lees meer »