Heel Holland Bakt brood

Vandaag verschijnt het langverwachte Heel Holland Bakt brood van Robèrt van Beckhoven. Robèrt is de enige Nederlander die zowel de titel Meester Patissier als Meester Boulanger draagt, en is al vier jaar op rij jurylid van het populaire tv-programma Heel Holland Bakt. Hij deelt in dit nieuwe boek zijn lekkerste broodrecepten, die worden aangevuld met succesrecepten uit het boek The Great British Bake Off - Bake it Better Bread.
 
Het boek begint met een hoofdstuk over de basis van broodbakken, waarbij uitleg gegeven wordt over de ingrediënten die je kunt gebruiken, de vaardigheden die je nodig hebt en andere tips voor het bakken van brood. Daarna volgen drie hoofdstukken met recepten: Best makkelijk, Goed te doen en Wow! Wel moeilijk. Van Grieks kaasbrood tot tarwecrackers en van chocoladebrood tot pretzels: het staat allemaal in Heel Holland Bakt brood!
 
Klik hier voor het inkijkexemplaar!

Auteur: Robèrt van Beckhoven | Prijs: € 19,99 | ISBN: 9789021563329 | Kosmos Uitgevers

Naar het overzicht

Loyale klant kiest ook online voor de lokale boekhandel

In de eerste coronagolf zag boekensite Libris.nl, vertegenwoordiger van meer dan 180 zelfstandige boekhandels, het aantal bezorgbestellingen... Lees meer »

Nederland steekt massaal de barbecue aan

Champagne voor Jord Althuizen! In 2010 begon oprichter, eigenaar en pitmaster van Authentiek BBQ Catering bedrijf Smokey Goodness Jord Althuizen... Lees meer »

Zal ík het anders doen?

Vrouwen beheren in veel gezinnen de geldpotjes. Het vakantiepotje, het potje voor als de wasmachine stuk gaat en zelfs een potje onvoorziene... Lees meer »

Signature, een limited edition culinair boek van Restaurant Aan de Poel

Het Amstelveense twee-Michelinsterren restaurant Aan de Poel bestaat in oktober 10 jaar. Ter ere van dit jubileum brengt Aan de Poel in... Lees meer »

Dé gids voor cultuurliefhebbers!

Nederland telt ruim 1000 musea, kastelen, oudheidskamers, dierentuinen en hortussen. Of je nou geïnteresseerd bent in kunst, natuur, archeologie... Lees meer »

Heel Holland Bakt brood

Vandaag verschijnt het langverwachte Heel Holland Bakt brood van Robèrt van Beckhoven. Robèrt is de enige Nederlander die zowel de titel... Lees meer »

Wintervogels: Aquarellen en observaties van Lars Jonsson

De koude wintermaanden zijn bij uitstek geschikt voor het uitgebreid observeren van vogels. Dat bewijst het nieuwe boek Wintervogels van... Lees meer »

Elsje Bruijnesteijn speurt naar vergeten groentes

Elsje Bruijnesteijn heeft haar werk gemaakt van het verzamelen van alles dat eetbaar is in Nederland, zoals wilde kruiden, noten en bessen... Lees meer »

Nieuw boek van Jan des Bouvrie

Als zoon van ouders met een interieurwinkel in Bussum wist Jan des Bouvrie (1942) al heel jong waar zijn hart lag: bij het ontwerpen van... Lees meer »

Net verschenen: De wereld volgens Gijp

In het voorjaar van 2016 gebeurde er iets uiterst ingrijpends in het doorgaans zo kalme bestaan van René van der Gijp, iets dat zijn leven... Lees meer »