Online ballet avonden

Zolang de theaterzalen leeg moeten blijven, danst het Scapino Ballet Rotterdam iedere maandagavond online. Om 20.30 uur start via Facebook of de website van Scapino de livestream. De voorstellingen blijven na afloop nog een week online om te bekijken.

Het programma laat recente voorstellingen zien van de afgelopen vijf jaar, succesvolle producties zoals Romeo & Julia, Pablo en Pas de Deux. Ook Pearl, de voorstelling die nu te zien zou zijn geweest in de theaters, is binnenkort online te zien. Bijzonder is ook de dansfilm Lost uit 2001 die o.a. een nominatie kreeg voor een Emmy Award.

 

Programma online streaming april – mei

6 april - Pas de Deux* (2016, 2019)

13 april – Lost (2001)

20 april – Henry (2015)

27 april - While the Leaves are blowing (2018) / Wolf (2014)  / While we Can (2017)

25 mei – Pearl (2012, 2013, 2020)

www.scapinoballet.nl

 

Foto's: Hans Gerritsen

Naar het overzicht

Online ballet avonden

Zolang de theaterzalen leeg moeten blijven, danst het Scapino Ballet Rotterdam iedere maandagavond online. Om 20.30 uur start via Facebook... Lees meer »

‘De bandoneon is een jaloerse minnares’

Bandoneonspeler Carel Kraayenhof – bekend van de beroemde traan van Máxima – toert dit najaar door het land met de muziektheatervoorstelling... Lees meer »

Hofpleintheater geopend na complete verbouwing

Omringd door kinderen en jongeren van de 17 Hofplein-leslocaties, uit Rotterdam en omstreken, opende Thomas Roskam, voorzitter gebiedscommissie... Lees meer »

Nederlandstalige versie van A Chorus Line vanaf nu in de theaters!

Producent Dommelgraaf & Cornelissen Entertainment brengt voor het eerst in vijftien jaar een Nederlandstalige versie van het wereldberoemde... Lees meer »

‘De bandoneon is een jaloerse minnares’
Het leven als speeltuin
Focus is nu mijn sleutelwoord
Kunst in huis
De 'Linda' van Spakenburg
‘De eerste zijn die niet sterft’
Mrs. Rolls-Royce