Luxe zonder mitsen en maren

Bij Regent Seven Seas Cruises is een cruise een onvergetelijke ervaring waarbij alles is inbegrepen, zonder mitsen en maren. Met all inclusive wordt dan ook écht all inclusive bedoeld. Zo kunt u alles meemaken waarvan u altijd al heeft gedroomd, van uitgebreide diners tot de mooiste excursies aan wal.
It’s all included!

De persoonlijke service aan boord van de Seven Seas Voyager, Seven Seas Mariner, Seven Seas Navigator, Seven Seas Explorer en de Seven Seas Splendor is onovertroffen en dankzij het geringe aantal gasten bent u altijd verzekerd van alle ruimte en aandacht.

SUITE MET BALKON
Aan boord bevindt u zich in het selecte gezelschap van maximaal 750 gasten, die allemaal in een ruime en comfortabele suite met balkon verblijven. Alleen op de Seven Seas Navigator hebben niet alle suites een balkon. Vanaf een Penthouse Suite is zelfs butlerservice inbegrepen. Dat is nog eens een bijzondere manier om de wereld over te reizen.

CULINAIR GENIETEN
Uiteraard zijn ook de overheerlijke maaltijden onder het genot van de beste wijnen en perfecte service inbegrepen bij uw cruise. Ook die in de specialiteitenrestaurants. Aangezien u onderweg de plaatselijke lekkernijen wilt proeven, staan in het toonaangevende restaurant Compass Rose elke dag nieuwe gerechten op het menu.

Excursies aan wal horen net zo goed bij een cruise als de voorzieningen aan boord. Regent Seven Seas Cruises brengt u naar de mooiste bestemmingen ter wereld en elke bestemming heeft hoogtepunten die u niet mag missen. Toch is het de enige rederiJ d ie u gr atis en onbeperkt excursies laat maken als onderdeel van uw cruise. Lekker actief of juist rustig , een hele of halve dag en met of zonder begeleiding - er is altijd wel een excursie dieu op het liJf is geschreven.

ÉCHTZORGELOOS
Het all inclusive karakter van Regent Seven Seas Cruises is dé ultieme luxe cruise ervaring. Zonder biJb etaling kunt u van elke faciliteit gebruik maken. Zelfs van de specialiteitenrestaurants en premium dranken kunt u genieten.Zoekt u een cruise waarbiju ech t zorgeloos meekunt reizen. dan bewiJst dit dat u biJ Regent Seven Seas Cruises aan het juiste adres bent.

DROOMREIS
Geinteresseerd?CruiseTravelisalmeer dan32Jaardécruisespecialist.We kennen de schepen en bestemmingen van Regent Seven Seas Cruises als geen ander. We vinden dus altiJd de cruise die u op het lijf geschreven is. Onze cruisespecialisten helpen u graag om samen de reis van uw dromen samen te stellen. De perfec te service van een luxe cruise begint al biJ CruiseTravel. 

Geschreven op

Naar het overzicht

Een culinair paradijs

Wie aan Aruba denkt, komt al gauw uit op de mooiste stranden, het perfecte klimaat en de vriendelijkste locals. Maar wist je dat het ‘One... Lees meer »

Een onvergetelijke wintersport

Daag jezelf uit en wordt één met de elementen in de Savoie Mont Blanc deze winter. Geef je wintersportvakantie een boost met deze zeven... Lees meer »

Op avontuur in Zuid-Afrika

We zijn nog geen tien minuten onderweg in Pilanesberg National Park of de eerste impala van velen laat zich zien. Rustig bladeren etend... Lees meer »

De ultieme bestemming voor luxepaardjes?

Een beetje luxepaardje is te vinden in het Zweedse Dalarna. Deze regio staat bekend om zijn Dala-paardjes, maar heeft ook luxepaardjes heel... Lees meer »

Het sprookje dat Oman heet

Laat je verwelkomen in het sprookje van 1001-nacht in het bijzonder gastvrije Oman. Wolkenkrabbers en massatoerisme ga je hier niet vinden.... Lees meer »

Van Schotland naar Spitsbergen

Stap aan boord van het kleinschalige 5*-luxe schip L’Austral voor een opmerkelijke expeditietocht die u van Glasgow naar Longyearbyen brengt.... Lees meer »

Wintersport volgens Scandinavisch design

Scandinavisch design is enorm populair en iedereen heeft thuis wel iets van Noordse origine in huis staan. Maar helemaal nu in de post covid... Lees meer »

Duik in de intrigerende onderwaterwereld van Oman

Een keer in je leven zwemmen met een majestueuze walvishaai, schattige babyschildpadjes begeleiden op hun weg naar zee nadat ze uit het... Lees meer »

Een klasse apart

Sluit je ogen voor een paar seconden en stel je eens voor dat je het geluid van de zee hoort en een lichte bries op je gezicht voelt, aan... Lees meer »

Puur paradijs

Met meer dan 7600 tropische eilanden zijn de Filipijnen een waar vakantieparadijs. Van parelwitte zandstranden tot vulkanische fantasielandschappen... Lees meer »