Bucuti & Tara Beach Resort geliefd en geprezen

Het Arubaanse resort wint vier 2020 Traveler’s Choice Best of the Best Awards.

Het perfectioneren van de meest romantische vakantie in het Caribisch gebied
Op het kosmopolitische Aruba heeft Bucuti & Tara op het breedste deel van het witte poederstrand Eagle Beach een unieke locatie. Een ambiance van romantiek en rust vult de lucht en de ontspannen luxe omarmt u.
De natuurlijke omgeving van het resort - wit zand dat in turquoise water overloopt, wuivende palmen en overvloedige zonneschijn - lokt dagelijks ‘dushis’ (Papiamento voor "geliefden") uit gemiddeld 25 verschillende landen wereldwijd.

   

Vanaf het moment dat u reserveert, begint uw persoonlijke conciërge met het helpen voorbereiden van een ultiem romantische vakantie. De conciërge bereidt de aankomst voor, zorgt op de hoogte te zijn van uw voorkeuren en stelt aan de hand hiervan het programma samen. Het conciërgeteam biedt verschillende activiteiten en u kunt genieten van een romantische zonsondergang aan boord van een privé-jacht, geven een moderne draai aan een klassieke picknick, organiseren een filmavond onder een schitterende sterrenhemel of regelen een diner bij maanlicht in een privé-cabana met eigen personeel. De conciërges kunnen ieder aspect van het verblijf voor u exclusief maken, zoals een VIP-aankomst en vertrek op de luchthaven, wellness-belevingen als een gezamenlijke bootcamp op het strand of een privé-yogales van één van Aruba’s top-yogi of een romantisch samenzijn terwijl de beach butler service ervoor zorgt dat het je aan niets ontbreekt. 

Het populaire adults-only resort biedt elke gast de ruimte, zowel binnen als buiten. Social distancing is hier geen probleem. Gasten hoeven niet in te checken bij een traditionele receptie. Hun persoonlijke conciërge begroet ze bij de ingang en begeleidt ze naar de accommodatie waar middels een iPad ingecheckt kan worden. De stelletjes ontspannen zich in een mondaine omgeving en aan het rustige strand van Bucuti. Gegarandeerd luxe ligstoelen zijn gekoppeld en omgeven door 8 meter strand om de privacy te waarborgen. Dus nooit rennen voor een stoel, maar tijd genoeg om te genieten van elkaar.

   

Bucuti & Tara: de meest gezonde en veilige vakantie in het Caribisch gebied
Als het meest gecertificeerde eco-hotel in de regio heeft Bucuti al lang een verhoogd bewustzijn voor de gezondheid en veiligheid van zowel haar gasten als de planeet. De nieuwe COVID-19 veiligheidsprotocollen zijn ontwikkeld volgens de richtlijnen van het Center for Disease Control, aanbevelingen van de World Health Organization en persoonlijke evaluaties door ICU (intensive care unit) artsen en verpleegkundigen die dit voorjaar voor een verblijf gastvrij zijn ontvangen door Bucuti & Tara.

Met de nieuwe touch-free policy gecombineerd met een verbeterde ziekenzorg, high-tech gezondheidsprotocollen en Aruba’s Health & Happiness Code kunnen gasten vol vertrouwen ontspannen in de vakantie-modus.
 

Ga voor meer informatie naar Bucuti.com.

Geschreven op

Naar het overzicht

De Spring & Summer editie is UIT!

Weer heerlijk bladeren én lezen in het nieuwste Lourens Magazine, de spring & summer editie. Interessante interviews met o.a. Marlijn Weerdenburg,... Lees meer »

Een culinair paradijs

Wie aan Aruba denkt, komt al gauw uit op de mooiste stranden, het perfecte klimaat en de vriendelijkste locals. Maar wist je dat het ‘One... Lees meer »

Een onvergetelijke wintersport

Daag jezelf uit en wordt één met de elementen in de Savoie Mont Blanc deze winter. Geef je wintersportvakantie een boost met deze zeven... Lees meer »

Op avontuur in Zuid-Afrika

We zijn nog geen tien minuten onderweg in Pilanesberg National Park of de eerste impala van velen laat zich zien. Rustig bladeren etend... Lees meer »

De ultieme bestemming voor luxepaardjes?

Een beetje luxepaardje is te vinden in het Zweedse Dalarna. Deze regio staat bekend om zijn Dala-paardjes, maar heeft ook luxepaardjes heel... Lees meer »

Het sprookje dat Oman heet

Laat je verwelkomen in het sprookje van 1001-nacht in het bijzonder gastvrije Oman. Wolkenkrabbers en massatoerisme ga je hier niet vinden.... Lees meer »

Van Schotland naar Spitsbergen

Stap aan boord van het kleinschalige 5*-luxe schip L’Austral voor een opmerkelijke expeditietocht die u van Glasgow naar Longyearbyen brengt.... Lees meer »

Wintersport volgens Scandinavisch design

Scandinavisch design is enorm populair en iedereen heeft thuis wel iets van Noordse origine in huis staan. Maar helemaal nu in de post covid... Lees meer »

Duik in de intrigerende onderwaterwereld van Oman

Een keer in je leven zwemmen met een majestueuze walvishaai, schattige babyschildpadjes begeleiden op hun weg naar zee nadat ze uit het... Lees meer »

Een klasse apart

Sluit je ogen voor een paar seconden en stel je eens voor dat je het geluid van de zee hoort en een lichte bries op je gezicht voelt, aan... Lees meer »