Splash of colour

Frisse prints, felle kleuren en retro-invloeden: de lente-zomercollecties voor mannen kenmerken zich door een relaxte atmosfeer. Dit komt tot uiting in ontspannen silhouetten met lichte, soepele stoffen en inventieve laagjes. Tropische bloemmotieven en dip-dye-prints geven de collecties een zomerse charme. 

Samenstelling: Natasja Admiraal

Shorts, chino’s en poloshirts in zomerse kleurstellingen behoren tot de favorieten van het seizoen. Dankzij hun verfijnde uitvoering zijn deze relaxte modellen zowel geschikt voor op het strand als op kantoor. Tropische bloemenprints en geometrische motieven zien we terug op overhemden met korte mouwen. Dit vrolijke kledingstuk, met een knipoog naar de surfcultuur, kan op verschillende manieren worden gedragen: opengeknoopt boven een T-shirt of onder een jasje voor een nettere look. Volle en felle kleuren worden dit seizoen niet geschuwd: van colour-blocking tot tie-dye en dip-dye, het komt allemaal voorbij. Roze is ook onontkoombaar in de mannencollecties; een kleur die zich perfect leent om een spierwitte outfit mee op te fleuren.

   

Geschreven op

Naar het overzicht

Oneindig combineren

Voor hoogstaand en chique shopplezier is de charmante Verwersstraat in het oude centrum van ’s-Hertogenbosch the place to be. In het imposante... Lees meer »

Winkelbeleving voor mannen

In het iconische bankgebouw op de hoek van de Alkmaarse Laat en Koorstraat is herenmodewinkel ICONIC gevestigd. Stap binnen, ervaar de ontspannen... Lees meer »

Splash of colour

Frisse prints, felle kleuren en retro-invloeden: de lente-zomercollecties voor mannen kenmerken zich door een relaxte atmosfeer. Dit komt... Lees meer »

Shocking pink

En toen was daar ineens shocking pink! Een kleur die modeontwerper Elsa Schiaparelli in 1937 in Parijs introduceerde en die anno 2022 nog... Lees meer »

Maatwerk & experiment

In een wereld vol massaproductie richt modeontwerper Rosalie Key zich bewust op het tegenovergestelde: maatwerk. Vanuit haar Rotterdamse... Lees meer »

Feniks uit de as

Modehuis Boersma herrijst als een feniks uit de as. Het is te bizar voor woorden: Birgit Boersma en haar man Arjan Maat kreeg op 1 augustus... Lees meer »

Meesterlijk zwart

Zwart. Het was de favoriete kleur van de Spaanse couturier Cristóbal Balenciaga. Een kleur waarin zijn sculpturale en complexe vormentaal... Lees meer »

Beken kleur

Dé trend van dit moment? Jezelf (durven) laten zien, zegt Marco van Hall van Mull Castricum. ‘We mogen en willen onszelf weer meer laten... Lees meer »

Outfits met impact

Prachtige stoffen, geraffineerde breisels, mooie warme kleuren; dit winterseizoen laat She’s Different in Rijssen je weer verbazen met een... Lees meer »

Mix it up

Stijlvol en comfortabel gaan hand in hand in herfst-wintercollecties voor mannen. Een grote trend is het combineren van verschillende stijlen... Lees meer »