She's different

She´s Different in Rijssen geeft jouw stijl van leven volop kleur. Omdat onze najaarscollectie je versteld doet staan van de warme en tijdloze tinten die eindeloos te combineren zijn. Maar vooral omdat wij jou blij willen maken met een outfit die je hart steelt. 

 

Voor je werk, een mooie gelegenheid, of gewoon omdat je dit najaar (én lang daarna) wilt stralen, She´s Different heeft een fantastische herfst-en wintercollectie met een eigenzinnig karakter en een groot assortiment. 

 

Van een stoere denim tot een exclusieve party-outfit, we adviseren je helemaal naar jouw wensen én in maten 34 tot en met 46. She´s Different vindt dat elke zelfbewuste vrouw alle aandacht verdient en advies en passie, (naast de lekkerste geurige Italiaanse koffie en kostenloos vermaken) staan bij ons bovenaan. 

 

Als lifestyle-store verwennen we je daarnaast met talloze must-have items die jouw najaar kleur geven, van heerlijke geurkaarsen en unieke handbeschilderde vazen, designer-lampen en fantastische bankstellen tot te gekke sieraden die jouw outfit helemaal een boost geven én een prachtige cadeau voor de gezellige wintertijd. Je kan je natuurlijk altijd lekker orienteren op onze webshop voor inspiratie! 

 

Kortom, wil je genieten van mooie dingen voor elke gelegenheid, business-woman, bruidsmoeder, of voor een lekker betaalbaar “meeneem-item”, wij verwelkomen je van harte bij She´s Different, jouw concept-store! 

Geschreven op

Naar het overzicht

In de spotlight

Het bruist bij Niek Jansen Mode in Didam. Letterlijk, omdat de champagne altijd koud staat, maar ook vanwege de vele evenementen die de... Lees meer »

Maison Amsterdam

Het grootste modehuis van Nederland bevindt zich in... De Nieuwe Kerk in Amsterdam! Die is namelijk tijdelijk getransformeerd tot Maison... Lees meer »

She's different

She´s Different in Rijssen geeft jouw stijl van leven volop kleur. Omdat onze najaarscollectie je versteld doet staan van de warme en tijdloze... Lees meer »

Verder kijken, meer zien

Het ‘montuur’ van Bij Maarten in Emmen bestaat uit de winkel, maar het gaat uiteindelijk om de inhoud: de glazen. En dat zit hier méér dan... Lees meer »

Winterse herenmode: warm en duurzaam

De najaarscollecties in de herenmode weerspiegelen de kleuren van een late nazomerdag. Bruine en groene herfsttinten gecombineerd met off... Lees meer »

Duurzame mode in interactieve expo in Tilburg: Long Live Fashion

Modecreaties uit recente collecties van Duran Lantink en Ronald van der Kemp zijn nu te bewonderen in het TextielMuseum in Tilburg. Samen... Lees meer »

Stitching Stories: ‘Iedereen draagt een eigen verhaal uit’

Tijdens haar modeopleiding fietste Carmen Luijt (25) graag kriskras door Rotterdam. Ze genoot van het straatbeeld waarin verschillende culturen... Lees meer »

Westen Mode: Trotse familiehistorie

Hard werken en no-nonsens. Twee eigenschappen die kenmerkend zijn voor de vijf generaties van de familie Westen in Musselkanaal. Wat ooit... Lees meer »

Mull Mode viert het leven

Kleding kopen moet een feest zijn. Deze filosofie bepaalt al ruim tachtig jaar het succes van Mull Mode in Castricum. ‘Na de coronacrisis... Lees meer »

Een nieuw BRILLENseizoen

Het wisselen van de seizoenen is altijd een mooi moment om uw garderobe weer eens op te schonen en aan te vullen. Vergeet dan ook uw bril... Lees meer »