Oneindig combineren

Voor hoogstaand en chique shopplezier is de charmante Verwersstraat in het oude centrum van ’s-Hertogenbosch the place to be. In het imposante pand met een historisch decor op nummer 5 is de grootste Marc Cain Store van Nederland te vinden. 

Redactie: Marije Smit
Fotografie: Saskia Visser

Binnen is de gehele collectie van het Duitse modemerk te bewonderen. Ervaar hoe het merk het gevoel van schoonheid, innovatie en exclusiviteit samenbrengt in hun dameskleding. Marc Cain vertaalt de laatste trends op unieke wijze in - de vaak kleurrijke - kledingstukken die oneindig te combineren zijn. Unieke prints en ontwerpen kenmerken de karakteristieke, herkenbare stijl en klasse van het merk.

Private shopping
‘Ons stylistenteam met Dominique, Ingrid en onze jongste topper Claire zorgt ervoor dat je je snel thuis zult voelen’, vertelt store- en regiomanager Marion Lagrand. ‘Kijk rustig rond, bewonder de nieuwe collectie en ervaar hoe de soepele stoffen fijn te dragen zijn. De stylisten helpen met een persoonlijk en eerlijk advies en brengen er graag in de zithoek een kop koffie of glas bubbels bij. Gezellig!’ Over gezellig en persoonlijk gesproken; de Marc Cain Store kan op afspraak een private shopping organiseren. Deze damesmodewinkel is alle dagen van de week open, maar heeft geen koopavond. Wél werkt het team met plezier – altijd in overleg - mee aan een private shopping event met vriendinnen. 

Member
Regelmatig worden er in de winkel modeshows en sfeervolle evenementen georganiseerd om de laatste trends en de Marc Cain visie op mode te laten zien. Shopliefhebbers worden uitgenodigd om bij de fashionshows en themapresentaties aanwezig te zijn. En, ook als er geen speciaal evenement is, is het altijd feest bij de Marc Cain Store. Met iedere aankoop worden er member-punten gespaard waarmee je kortingscoupons en persoonlijke nieuwsbrieven ontvangt, plus een cadeautje op je verjaardag. 

Premium damesmode
Het modemerk Marc Cain is in 1973 opgericht door Helmut Schlotterer. Na zijn examens is hij naar Italië gereden om in de leer te gaan bij Italiaanse modebedrijven met maar één doel voor ogen: een eigen modelabel opzetten. Vandaag de dag wordt het premium merk Marc Cain vanuit het hoofdkantoor in Duitsland wereldwijd aangestuurd en worden alle items in Europa gefabriceerd. Van jurken tot broeken, van jassen tot blouses en van schoenen tot tassen.

 

MARC CAIN DEN BOSCH

Verwersstraat 5

5211 HS 's-Hertogenbosch

Telefoon: 073-2020014

Geschreven op

Naar het overzicht

Paradijs voor shopliefhebbers

In het Rotterdamse Hillegersberg is het charmant shoppen. Het winkelhart in de driehoek Bergse Dorpsstraat-Weissenbruchlaan-Streksingel... Lees meer »

Feel good mode

In modedorp Haren is in het gezellige winkelhart de sfeervolle en exclusieve modeboutique Private Style te vinden. Eigenares Stien Brouwer... Lees meer »

Fifth Avenue Fashion

Kom winkelen bij Fifth Avenue Fashion in Enkhuizen! Niet iedereen staat er bij stil maar je leuk kleden, je haar in model en een klein beetje... Lees meer »

Hello good mood

De modecollecties voor zomer 2023 gaan vrijwel allemaal over het brengen van positiviteit en vreugde door middel van vrolijke tinten en... Lees meer »

Regenboog aan kleuren

Geef je zomergarderobe een vleugje fun met strepen in alle kleuren van de regenboog en een grapje hier en daar. Om spontaan vrolijk van... Lees meer »

Frank Lyman nieuw design

Frank Lyman met internationaal design uit Canada Na een vooraanstaande carrière in de mode-industrie, variërend van Sales Director tot President... Lees meer »

Kleding waar je blij van wordt

Mull Castricum heeft een opfrisbeurt gehad en de vrolijk gekleurde kledingcollectie voor deze lente en zomer straalt je tegemoet. Marco... Lees meer »

Mix & Match

Ommen is een pittoresk en gezellig stadje aan de Vecht in het hart van Overijssel, omringd door prachtige natuur. Hier vindt u een boetiek... Lees meer »

Net even anders

Langere dagen en hogere temperaturen. Het voorjaar is begonnen en de zomer staat voor de deur. Het belooft bij herenkledingzaak Androesja... Lees meer »

Oneindig combineren

Voor hoogstaand en chique shopplezier is de charmante Verwersstraat in het oude centrum van ’s-Hertogenbosch the place to be. In het imposante... Lees meer »