Beken kleur

Dé trend van dit moment? Jezelf (durven) laten zien, zegt Marco van Hall van Mull Castricum. ‘We mogen en willen onszelf weer meer laten zien. In restaurants, het uitgaansleven en aan elkaar. Dat zie je terug in onze collectie: kleurrijk, met veel felle accenten.’

Onverwachte kleurconflicten zijn on trend. Het is tijd om levendigheid in onze kledingkast te blazen. Bijvoorbeeld met vrolijk violet, dat fijn combineert met felle kleuren. Royaal paars, dé kleur die al eeuwenlang geassocieerd wordt met royalty, macht en rijkdom. Of vurig rood, waarmee je kracht uitstraalt. Welke kleur beken jij? 

Kies voor kleur
Volgens Van Hall gaat er deze herfst niets boven een goede dosis kleur. ‘Hoewel het koudere seizoen ook dit jaar weer donkere en neutrale kleuren met zich meebrengt, verschijnen er ook opvallendere kleuren én kleurcombinaties in de etalages. Beken kleur, is dé trend van dit moment. De voorjaarscollectie wordt overigens nog véél kleurrijker, maar die laat nog even op zich wachten…’

Draag een damespak
De ultieme trend van het jaar? Dat is voor vrouwen toch wel het power suit, meent Van Hall. ‘Van tweedelige damespakken op runways tot inspirerende foto’s van dames in kleurrijke suits op Instagram. De damespakken worden op allerlei manieren gedragen. In onze winkel zie je veel stretchstoffen, waardoor het pak ook nog eens heerlijk aanvoelt.’

Fluffy duffy 
Tot slot: zachte texturen. Van faux fur, tot fluffy hoeden, schoenen, tassen én jassen! ‘Hoe zachter, hoe vrouwelijk. Dus ga ervoor, deze winter!’

Redactie: Crissy Mulder

Geschreven op

Naar het overzicht

Shocking pink

En toen was daar ineens shocking pink! Een kleur die modeontwerper Elsa Schiaparelli in 1937 in Parijs introduceerde en die anno 2022 nog... Lees meer »

Maatwerk & experiment

In een wereld vol massaproductie richt modeontwerper Rosalie Key zich bewust op het tegenovergestelde: maatwerk. Vanuit haar Rotterdamse... Lees meer »

Feniks uit de as

Modehuis Boersma herrijst als een feniks uit de as. Het is te bizar voor woorden: Birgit Boersma en haar man Arjan Maat kreeg op 1 augustus... Lees meer »

Meesterlijk zwart

Zwart. Het was de favoriete kleur van de Spaanse couturier Cristóbal Balenciaga. Een kleur waarin zijn sculpturale en complexe vormentaal... Lees meer »

Beken kleur

Dé trend van dit moment? Jezelf (durven) laten zien, zegt Marco van Hall van Mull Castricum. ‘We mogen en willen onszelf weer meer laten... Lees meer »

Outfits met impact

Prachtige stoffen, geraffineerde breisels, mooie warme kleuren; dit winterseizoen laat She’s Different in Rijssen je weer verbazen met een... Lees meer »

Mix it up

Stijlvol en comfortabel gaan hand in hand in herfst-wintercollecties voor mannen. Een grote trend is het combineren van verschillende stijlen... Lees meer »

Viva volume

De modetrends voor winter 2022 staan in het teken van oversized volumes. Van wijde broeken tot grote jassen: het slimfit tijdperk is definitief... Lees meer »

Dé trends van het seizoen

Androesja is een herenkledingzaak in hartje binnenstad van Groningen. Eigenaar Androesja Vermaning verheugt zich op het najaar/winterseizoen... Lees meer »

Elegance is an attitude

Grenzeloos, dat is Ameya in Assen. Eigenaresse Jacqueline Barree presenteert een eigen stijl en mix van bekende en onbekende, duurzame merken... Lees meer »