Beken kleur

Dé trend van dit moment? Jezelf (durven) laten zien, zegt Marco van Hall van Mull Castricum. ‘We mogen en willen onszelf weer meer laten zien. In restaurants, het uitgaansleven en aan elkaar. Dat zie je terug in onze collectie: kleurrijk, met veel felle accenten.’

Onverwachte kleurconflicten zijn on trend. Het is tijd om levendigheid in onze kledingkast te blazen. Bijvoorbeeld met vrolijk violet, dat fijn combineert met felle kleuren. Royaal paars, dé kleur die al eeuwenlang geassocieerd wordt met royalty, macht en rijkdom. Of vurig rood, waarmee je kracht uitstraalt. Welke kleur beken jij? 

Kies voor kleur
Volgens Van Hall gaat er deze herfst niets boven een goede dosis kleur. ‘Hoewel het koudere seizoen ook dit jaar weer donkere en neutrale kleuren met zich meebrengt, verschijnen er ook opvallendere kleuren én kleurcombinaties in de etalages. Beken kleur, is dé trend van dit moment. De voorjaarscollectie wordt overigens nog véél kleurrijker, maar die laat nog even op zich wachten…’

Draag een damespak
De ultieme trend van het jaar? Dat is voor vrouwen toch wel het power suit, meent Van Hall. ‘Van tweedelige damespakken op runways tot inspirerende foto’s van dames in kleurrijke suits op Instagram. De damespakken worden op allerlei manieren gedragen. In onze winkel zie je veel stretchstoffen, waardoor het pak ook nog eens heerlijk aanvoelt.’

Fluffy duffy 
Tot slot: zachte texturen. Van faux fur, tot fluffy hoeden, schoenen, tassen én jassen! ‘Hoe zachter, hoe vrouwelijk. Dus ga ervoor, deze winter!’

Redactie: Crissy Mulder

Geschreven op

Naar het overzicht

Van Amsterdam tot Taiwan | Kelly & Mara

De één is parttime stewardess, de ander dj en beiden zijn influencers. De paden van Kelly Camfferman en Mara Wells kruisten elkaar toevallig.... Lees meer »

De Spring & Summer editie is UIT!

Weer heerlijk bladeren én lezen in het nieuwste Lourens Magazine, de spring & summer editie. Interessante interviews met o.a. Marlijn Weerdenburg,... Lees meer »

Sterk in de mix

Zoek je een fijn adres om kleding te shoppen? Bij VanGunst Damesmode in één van de gezelligste straatjes van Leeuwarden vind je wat je zoekt.... Lees meer »

Edgy twist

De herencollecties voor herfst/winter 2023 tonen een ultieme mix van formeel en casual. Hul jezelf dit seizoen in warme stoffen als flanel,... Lees meer »

Comfy chic

Eenvoud en originaliteit gaan dit modeseizoen hand in hand. De looks voor herfst/winter 2023 kenmerken zich door een levendig spectrum van... Lees meer »

Van top tot teen

Van een verrassende dames- en herencollectie met een mix van internationaal bekende namen en nieuwe gedurfde kleine merken, tot moderne... Lees meer »

Come rain, come shine

De geur van regen en de kleuren van de herfst. Beleef het najaar in optima forma met deze stijlvolle must-haves. Perfect voor mannen die... Lees meer »

Purple rain

Ooit was paars een exclusieve kleur, voorbehouden aan het koningshuis en de kerk. Fast forward naar dit najaar, waarin paars zich ontpopt... Lees meer »

Black & white

Geen kleurcombinatie creëert een sterker contrast dan zwart-wit. Pronk met de kracht van een garderobe in zwart en wit en ga creatief aan... Lees meer »

4 Valkuilen bij de aanschaf van een nieuwe bril

Het kiezen van een nieuwe bril kan een uitdagende taak zijn. Niet alleen moet je letten op de juiste montuur en de stijl die bij je past,... Lees meer »