12,5-jarig jubileum

Dit seizoen heeft voor de winkel en het team een bijzondere start gehad. Na een aantal woelige jaren door de coronacrisis konden we vieren dat we dit jaar op 1 april 12,5 jaar bestaan! Dat weekend hebben we een maatwerkevent van Corneliani gehad, waarbij een specialist uit Italië is gekomen om de kleding door te meten bij de klanten. Daarnaast hadden we een leuke actie van Hooghoudt, waarbij men de kans kreeg de nieuwe Blended smaken te proeven. En we hebben een eigen magazine uitgebracht, met onder andere een lookbook van de huidige zomercollectie.

  

De afgelopen jaren is de winkel steeds meer op de kaart komen te staan als specialist op het gebied van luxe herenkleding in Groningen en Noord-Nederland. We werken met een mooie collectie kleding van hoogwaardige kwaliteit. Luxe materialen geven de kleding een mooie uitstraling, maar nog belangrijker is de pasvorm. Kleding moet goed zitten: je kan nog zo’n mooi kledingstuk hebben, maar als het niet goed past, is het toch minder mooi.

Daarnaast is het materiaal belangrijk; de stof waar het van is gemaakt. Daarna komen kleur en design. Hoewel er best wat tijdloze kledingstukken en kleuren zijn, is kleding toch modegevoelig. Denk maar aan de pasvorm van een colbert of kostuum: als we de kleding van nu vergelijken met 20 jaar geleden, is de kleding een stuk smaller gesneden. Dat hangt tegelijkertijd samen met het materiaal: door technische ontwikkelingen van stoffen zijn veel stoffen gemaakt met elastaan, een stretch materiaal waardoor de stof mee kan rekken.

Ook kleuren kunnen modegevoelig zijn, denk maar aan de groene tinten die al een aantal seizoenen trendy zijn. Toch zijn er tijdloze kleuren en klassieke combinaties die altijd blijven, zoals (donker)blauw met wit en beige, of grijs en zwart. Deze zomer zien we als trendkleur vooral felle kleuren, bijvoorbeeld in de polo’s, T-shirts en korte (zwem)broeken.

Ik kan er nog een heel verhaal over schrijven, maar daarvoor verwijs ik de lezer graag naar ons jubileum magazine, wat ook online staat. Daarin vindt u een lookbook met sfeerimpressie van deze zomer, leuke weetjes over kledingstukken en de oorsprong ervan, en nog veel meer! Wij kijken terug op een mooi jubileum, en nog meer kijken we vooruit naar de volgende 12,5 jaar! 

www.androesja.nl

Androesja

Geschreven op

Naar het overzicht

Van top tot teen

Van een verrassende dames- en herencollectie met een mix van internationaal bekende namen en nieuwe gedurfde kleine merken, tot moderne... Lees meer »

Come rain, come shine

De geur van regen en de kleuren van de herfst. Beleef het najaar in optima forma met deze stijlvolle must-haves. Perfect voor mannen die... Lees meer »

Purple rain

Ooit was paars een exclusieve kleur, voorbehouden aan het koningshuis en de kerk. Fast forward naar dit najaar, waarin paars zich ontpopt... Lees meer »

Black & white

Geen kleurcombinatie creëert een sterker contrast dan zwart-wit. Pronk met de kracht van een garderobe in zwart en wit en ga creatief aan... Lees meer »

4 Valkuilen bij de aanschaf van een nieuwe bril

Het kiezen van een nieuwe bril kan een uitdagende taak zijn. Niet alleen moet je letten op de juiste montuur en de stijl die bij je past,... Lees meer »

Paradijs voor shopliefhebbers

In het Rotterdamse Hillegersberg is het charmant shoppen. Het winkelhart in de driehoek Bergse Dorpsstraat-Weissenbruchlaan-Streksingel... Lees meer »

Feel good mode

In modedorp Haren is in het gezellige winkelhart de sfeervolle en exclusieve modeboutique Private Style te vinden. Eigenares Stien Brouwer... Lees meer »

Fifth Avenue Fashion

Kom winkelen bij Fifth Avenue Fashion in Enkhuizen! Niet iedereen staat er bij stil maar je leuk kleden, je haar in model en een klein beetje... Lees meer »

Hello good mood

De modecollecties voor zomer 2023 gaan vrijwel allemaal over het brengen van positiviteit en vreugde door middel van vrolijke tinten en... Lees meer »

Regenboog aan kleuren

Geef je zomergarderobe een vleugje fun met strepen in alle kleuren van de regenboog en een grapje hier en daar. Om spontaan vrolijk van... Lees meer »