Luxury Event Klaas & Terlouw by Lourens

Geduld wordt beloond. Wij gaan elkaar in 2022 weer ontmoeten. De beleving, gezelligheid en sfeer. Het kunnen proeven van de culinaire lekkernijen. De verwondering bij de modeshows, noviteiten en demonstraties. De lezingen, verhalen en het persoonlijk contact. 

Tussen de prachtige bolides van Klaas & Terlouw creëert Lourens op zondag 19 juni een luxury lifestyle event. Geniet van de sprankelende modeshows, start een flexibele garderobe met Nassau Clothing, bewonder de duurzame couture van Petra de Jonge, ontdek schitterende juwelen en horloges van Saffier Juweliers en doe inspiratie op voor je volgende reisbestemming bij Avila. Probeer de unieke Hästens bedden uit en kies uit de collectie van Premium Luxury de mooiste interieuritems. Laat u verrassen door de outdoor beleving van Gardeluxe en Spa & Spa. 

Laat je verwonderen door alle noviteiten en demonstraties. Ook zijn er vele proeverijen: onder meer van koele AIX rosé wijnen, Kaldi Hengelo heeft Koffie en theespecialiteiten  en de chef van Keukenhof van Twente tovert heerlijke lekkernijen uit de Gaggenau ovens. 

Een fijne dag vol verrassende ontmoetingen in een ongedwongen sfeer!

 

Deelnemende partners

Deelnemen?

Bel Ingmar Kuper (06-238 84 422) of Mariëtte Niehe (06-557 98 718). 

Bekijk hier de sfeerimpressie van het Lourens Luxury Event bij Klaas & Terlouw

 
 
 

Locatie

Klaas & Terlouw

Vonderweg 33

7468 DC Enter (Overijssel)

Datum

Zondag 19 juni 2022

Tijdstip luxe lifestyle event

Van 11.00 tot 18.00 uur.

 
Terug naar het overzicht