Luxury Event Klaas & Terlouw by Lourens

Geduld wordt beloond. Wij gaan elkaar in 2022 weer ontmoeten. De beleving, gezelligheid en sfeer. Het kunnen proeven van de culinaire lekkernijen. De verwondering bij de modeshows, noviteiten en demonstraties. De lezingen, verhalen en het persoonlijk contact. 

Tussen de prachtige Jaguars en Land Rovers van Klaas & Terlouw creëert Lourens op zondag 19 juni een luxury lifestyle event. Geniet van de sprankelende modeshows, laat een prachtig pak aanmeten door Nassau Clothing, ontdek schitterende juwelen en horloges en doe inspiratie op voor je volgende reisbestemming bij Avila; probeer de unieke Hästens bedden uit en kies uit de collectie van Premium Luxury de mooiste interieuritems.  Laat je verwonderen door alle noviteiten en demonstraties. Ook zijn er vele proeverijen: onder meer van koele AIX rosé wijnen en de chef van Keukenhof van Twente tovert heerlijke lekkernijen uit de Gaggenau ovens. Een fijne dag vol verrassende ontmoetingen in een ongedwongen sfeer!

 

Deelnemende partners

Deelnemen?

Bel Ingmar Kuper (06-238 84 422) of Mariëtte Niehe (06-557 98 718). 

Noteer deze dag alvast in uw agenda! 

Bent u geïnteresseerd om als bezoeker één van de luxury events van Lourens te bezoeken? Meld u zich onderstaand vrijblijvend aan en wij houden u tijdig op de hoogte.

* verplichte velden
 
Uw gegevens
 
Aanhef *

     
 
 
 
Interesse in de events in *

 
Ik ontvang ook graag de nieuwsbrief van Lourens *

 
 
Na het sturen van uw gegevens ontvangt u een e-mail met daarin een link.
Door op deze link te klikken wordt u definitief op de hoogte gehouden van de events van Lourens.
 

Locatie

Klaas & Terlouw

Vonderweg 33

7468 DC Enter (Overijssel)

Datum

Zondag 19 juni 2022

Tijdstip luxe lifestyle event

Van 11.00 tot 18.00 uur.

 
Terug naar het overzicht