DE RIETSCHANS - HAREN | zondag 29 september 2019

De Rietschans is de sfeer- en stijlvolste hotspot van de regio Groningen met een fabelachtig uitzicht op het Paterswoldsemeer. Op zondag 29 september 2019 organiseert Lourens Magazine hier een luxury event met fashionshows van Androesja Herenmode (Groningen) en modeboetiek Envogue (Groningen/Haren).

Naast deze wervelende shows kunnen de bezoekers genieten van stijlvolle presentaties van bijzondere bedrijven, zoals de nieuwste bolides van Van Mossel Jaguar | Land Rover, de luxe beddencollectie van Hästens, de prachtige horloges van Van der Gang Watches, de fantastische sieraden van meestergoudsmid Watze van der Wal, de exclusieve reizen van Cruise Travel, de geweldige Riese & Müller-stadsfietsen of bijvoorbeeld van de verrukkelijke wijnen van Hein Post en de ambachtelijke zuivelproducten van Zuco in Dokkum. Van Mossel organiseert tevens een rally met De Rietschans als finish.

De keukenbrigade van de Rietschans verwent de gasten met overheerlijke delicatessen. De smaakpapillen worden voortdurend vertroeteld. Drinks & bites zijn gratis! Tevens bestaat de mogelijkheid om te reserveren voor een smakelijke lunch rond het middaguur of een heerlijk diner om deze prachtige dag helemaal in stijl af te sluiten. 

 

Terug naar het overzicht