Onafhankelijk slaapadvies

Een bed kopen kun je overal. Wat Goodnight Slaapkamers Cruquius onderscheidend maakt is de combinatie van onafhankelijk slaapadvies, een eigen bezorg- en montagedienst én het zeer ruime aanbod waardoor je goed kunt vergelijken.

Wie bij Goodnight Slaapkamers Cruquius binnenstapt, kan zomaar verrast worden door live pianomuziek. ‘We hebben een vleugel staan en één van mijn collega’s die is afgestudeerd aan het conservatorium speelt er graag op’, vertelt salesmanager Ronny Grimbergen. In de showroom van 5.000 vierkante meter bevindt zich ook een kookeiland. Hier kunnen klanten rustig zitten met een kop koffie of thee en einde van de dag een glas wijn of bier. ‘Het aanschaffen van een nieuw bed is geen dagelijkse kost. Mensen komen hier voor advies over een goede nachtrust.’

Onafhankelijk-slaapadvies-goodnight-Lourens-Magazine-13 Onafhankelijk-slaapadvies-goodnight-Lourens-Magazine-2 Onafhankelijk-slaapadvies-goodnight-Lourens-Magazine-4 Onafhankelijk-slaapadvies-goodnight-Lourens-Magazine-11 Onafhankelijk-slaapadvies-goodnight-Lourens-Magazine-3 Onafhankelijk-slaapadvies-goodnight-Lourens-Magazine-21 Onafhankelijk-slaapadvies-goodnight-Lourens-Magazine-6 Onafhankelijk-slaapadvies-goodnight-Lourens-Magazine-14

Deskundig

Dat is een combinatie van fysiotherapie, ergonomie en productkennis. ‘Goed opgeleid personeel is dan ook zonder meer ons waardevolste kapitaal’, stelt Grimbergen. ‘Wij zijn niet aan één merk gebonden, geven onafhankelijk advies en je kunt hier in alle rust vergelijken.’ Het team bestaat uit een gemêleerd gezelschap: van jonge mensen tot geroutineerde adviseurs met ruim twintig jaar ervaring – en letterlijk uit alle windstreken. Ook het type klanten is heel gevarieerd. ‘Je hebt de millennials die hun Ikea-bed inruilen voor een volwassen exemplaar. Daarna willen zij misschien wel een groter bed zodat de kinderen er gezellig bij kunnen kruipen. En op je oude dag heb je weer andere wensen, dan is een verstelbaar bed bijvoorbeeld erg fijn.’

Circulair matras

Grimbergen ziet een verschuiving van boxsprings naar meer luchtige modellen. De Auping Essential is daar een mooi voorbeeld van. Ook valt het hem op dat mensen weer meer kleur durven te gebruiken in de slaapkamer. Trendkleuren zijn donkerblauw, groen en koper. Duurzaamheid is ook een hot topic. Alleen al in Nederland worden er jaarlijks zo’n 1,5 miljoen matrassen afgedankt. Mensen zijn zich daar steeds bewuster van. Auping introduceerde afgelopen voorjaar het eerste volledig circulaire matras ter wereld. Dat is volledig recyclebaar, tot de rits aan toe. Nog zo’n ambachtelijk Nederlands merk is Kuperus, dat uitsluitend werkt met natuurlijke materialen. Voor een haute couture-slaapervaring moet je bij Tréca Paris zijn.

Alles in eigen hand

Uniek is dat Goodnight Slaapkamers Cruquius de uitlevering en service volledig in eigen hand heeft. ‘We doen alles zelf, van het eerste adviesgesprek tot het laatste schroefje, met de grootste zorg en aandacht. Zo weten we zeker dat de montage vakkundig gebeurt en zijn we niet afhankelijk van anderen. Als er iets is sturen we direct iemand naar de klant toe.’

 

Spaarneweg 18 | Cruquius | 023 529 39 84 | www.goodnight.nl

 

Geschreven op

Naar het overzicht

ETC Consumenteninspiratiedag

Op zondag 19 september a.s. organiseert ETC de consumenteninspiratiedag van 10.00-17.00 uur. Deze unieke gelegenheid geeft consumenten de... Lees meer »

Interieur met karakter

Your home, your story. Dat is het credo van Del Prado Maison. De interieurzaak aan de Binnenweg in Heemstede, met tevens een showroom in... Lees meer »

‘Ik hou van pure materialen’

Een goed interieur moet een bepaalde rust uitstralen en vooral heel leefbaar zijn. Dat is de visie van interieurontwerper Piet-Jan van den... Lees meer »

‘Elke stam vertelt een verhaal’

Ontwerper Carina Riezebos en Jan Blok, directeur van Blok Plaatmateriaal in Beverwijk en Ede, bundelden hun kennis en kracht voor het ontwikkelen... Lees meer »

De warmte van een houten vloer

De vloer is feitelijk het grootste ‘meubelstuk’ in je kamer en bepaalt jarenlang de sfeer en uitstraling van je huis. Dus wil je de allermooiste... Lees meer »

Kleurrijke woontrends

Trendwatchers zijn duidelijk: back-­to-nature wordt dé nieuwe trend voor 2021. Rust is het sleutelwoord. Dat zien we met name aan de kleuren... Lees meer »

Nature is BACK!

Trendwatchers zijn duidelijk: back­to-nature wordt dé nieuwe trend voor 2021. Rust is het sleutelwoord. Dat zien we met name aan de kleuren... Lees meer »

Baden in een zee van inspiratie

“Kom, we lopen even met onze wastafel naar de werkplaats, dan zoeken we het juiste hout erbij uit.” Bestaat er een badkamerzaak waar dit... Lees meer »

De Gustav-familie

In 1991 richtte meubelontwerper Gerard van den Berg zijn Label op. Het bedrijf is gespecialiseerd in hoogwaardige gestoffeerde zitmeubelen;... Lees meer »

Onafhankelijk slaapadvies

Een bed kopen kun je overal. Wat Goodnight Slaapkamers Cruquius onderscheidend maakt is de combinatie van onafhankelijk slaapadvies, een... Lees meer »