Onafhankelijk slaapadvies

Een bed kopen kun je overal. Wat Goodnight Slaapkamers Cruquius onderscheidend maakt is de combinatie van onafhankelijk slaapadvies, een eigen bezorg- en montagedienst én het zeer ruime aanbod waardoor je goed kunt vergelijken.

Wie bij Goodnight Slaapkamers Cruquius binnenstapt, kan zomaar verrast worden door live pianomuziek. ‘We hebben een vleugel staan en één van mijn collega’s die is afgestudeerd aan het conservatorium speelt er graag op’, vertelt salesmanager Ronny Grimbergen. In de showroom van 5.000 vierkante meter bevindt zich ook een kookeiland. Hier kunnen klanten rustig zitten met een kop koffie of thee en einde van de dag een glas wijn of bier. ‘Het aanschaffen van een nieuw bed is geen dagelijkse kost. Mensen komen hier voor advies over een goede nachtrust.’

Onafhankelijk-slaapadvies-goodnight-Lourens-Magazine-13 Onafhankelijk-slaapadvies-goodnight-Lourens-Magazine-4 Onafhankelijk-slaapadvies-goodnight-Lourens-Magazine-21 Onafhankelijk-slaapadvies-goodnight-Lourens-Magazine-11 Onafhankelijk-slaapadvies-goodnight-Lourens-Magazine-2 Onafhankelijk-slaapadvies-goodnight-Lourens-Magazine-3 Onafhankelijk-slaapadvies-goodnight-Lourens-Magazine-14 Onafhankelijk-slaapadvies-goodnight-Lourens-Magazine-6

Deskundig

Dat is een combinatie van fysiotherapie, ergonomie en productkennis. ‘Goed opgeleid personeel is dan ook zonder meer ons waardevolste kapitaal’, stelt Grimbergen. ‘Wij zijn niet aan één merk gebonden, geven onafhankelijk advies en je kunt hier in alle rust vergelijken.’ Het team bestaat uit een gemêleerd gezelschap: van jonge mensen tot geroutineerde adviseurs met ruim twintig jaar ervaring – en letterlijk uit alle windstreken. Ook het type klanten is heel gevarieerd. ‘Je hebt de millennials die hun Ikea-bed inruilen voor een volwassen exemplaar. Daarna willen zij misschien wel een groter bed zodat de kinderen er gezellig bij kunnen kruipen. En op je oude dag heb je weer andere wensen, dan is een verstelbaar bed bijvoorbeeld erg fijn.’

Circulair matras

Grimbergen ziet een verschuiving van boxsprings naar meer luchtige modellen. De Auping Essential is daar een mooi voorbeeld van. Ook valt het hem op dat mensen weer meer kleur durven te gebruiken in de slaapkamer. Trendkleuren zijn donkerblauw, groen en koper. Duurzaamheid is ook een hot topic. Alleen al in Nederland worden er jaarlijks zo’n 1,5 miljoen matrassen afgedankt. Mensen zijn zich daar steeds bewuster van. Auping introduceerde afgelopen voorjaar het eerste volledig circulaire matras ter wereld. Dat is volledig recyclebaar, tot de rits aan toe. Nog zo’n ambachtelijk Nederlands merk is Kuperus, dat uitsluitend werkt met natuurlijke materialen. Voor een haute couture-slaapervaring moet je bij Tréca Paris zijn.

Alles in eigen hand

Uniek is dat Goodnight Slaapkamers Cruquius de uitlevering en service volledig in eigen hand heeft. ‘We doen alles zelf, van het eerste adviesgesprek tot het laatste schroefje, met de grootste zorg en aandacht. Zo weten we zeker dat de montage vakkundig gebeurt en zijn we niet afhankelijk van anderen. Als er iets is sturen we direct iemand naar de klant toe.’

 

Spaarneweg 18 | Cruquius | 023 529 39 84 | www.goodnight.nl

 

Geschreven op

Naar het overzicht

Ervaar wat wonen en slapen is!

Meubelzaak Prummel in Stadskanaal is het familiebedrijf van Jelle en Ria Prummel. Hier draait alles om aandacht en service. Thuis is dé... Lees meer »

Interieurs met een ziel

Ze hebben elkaar in het werk ontmoet en zijn inmiddels twaalf jaar een onafscheidelijk duo. Ze delen, behalve de liefde voor elkaar, een... Lees meer »

De kunst van het kleed

‘Ik schat dat er in Iran nog zeker tien miljoen kleden opgestapeld liggen, wachtend op een koper. Unieke, handgeknoopte vloerkleden van... Lees meer »

Het buitenleven leuk maken

Een oer-Hollands designmerk voor het buitenleven verovert de outdoorbranche. Sinds 2017 heeft Bubalou haar positie als lifestyle merk met... Lees meer »

Occhio breidt de met prijzen overladen armaturenreeks Mito uit met een bijzondere highlight

Iconisch, sculpturaal, expressief – Mito aura zweeft in het centrum van de ruimte. Met zijn karakteristiek ringvormig uplight en het krachtig... Lees meer »

DePadova Flagshipstore door Studio van ‘t wout

Een primeur voor Nederland; DePadova Flagshipstore is nu te vinden in Den Haag. Studio van ʼt Wout haalde deze Italiaanse design meubelen... Lees meer »

Van visgraat tot Hongaarse punt

Wat is het verschil tussen visgraat en een Hongaarse punt? Het is één van de meest gestelde vragen die Dutzfloors krijgt. En dat is ook... Lees meer »

Slaapkenner Lisse: Goed slapen begint met een goed advies

Een goede nachtrust zorgt voor goede concentratie door de dag heen, geeft een positieve houding én zorgt ervoor dat u minder vaak ziek bent.... Lees meer »

(Brand)stof tot nadenken

Of je nu wel of geen schoorsteen hebt. Wel of niet op gas of hout kunt, wilt of mag stoken. Met de nieuwe hybride en elektrische MatriX-haarden,... Lees meer »

Keukens voor fijnproevers

Ze delen een jarenlange vriendschap, een grote passie voor persoonlijke keukens en next level keukenapparatuur én delen hun kennis en ervaring... Lees meer »