Onafhankelijk slaapadvies

Een bed kopen kun je overal. Wat Goodnight Slaapkamers Cruquius onderscheidend maakt is de combinatie van onafhankelijk slaapadvies, een eigen bezorg- en montagedienst én het zeer ruime aanbod waardoor je goed kunt vergelijken.

Wie bij Goodnight Slaapkamers Cruquius binnenstapt, kan zomaar verrast worden door live pianomuziek. ‘We hebben een vleugel staan en één van mijn collega’s die is afgestudeerd aan het conservatorium speelt er graag op’, vertelt salesmanager Ronny Grimbergen. In de showroom van 5.000 vierkante meter bevindt zich ook een kookeiland. Hier kunnen klanten rustig zitten met een kop koffie of thee en einde van de dag een glas wijn of bier. ‘Het aanschaffen van een nieuw bed is geen dagelijkse kost. Mensen komen hier voor advies over een goede nachtrust.’

Onafhankelijk-slaapadvies-goodnight-Lourens-Magazine-11 Onafhankelijk-slaapadvies-goodnight-Lourens-Magazine-2 Onafhankelijk-slaapadvies-goodnight-Lourens-Magazine-4 Onafhankelijk-slaapadvies-goodnight-Lourens-Magazine-6 Onafhankelijk-slaapadvies-goodnight-Lourens-Magazine-14 Onafhankelijk-slaapadvies-goodnight-Lourens-Magazine-3 Onafhankelijk-slaapadvies-goodnight-Lourens-Magazine-13 Onafhankelijk-slaapadvies-goodnight-Lourens-Magazine-21

Deskundig

Dat is een combinatie van fysiotherapie, ergonomie en productkennis. ‘Goed opgeleid personeel is dan ook zonder meer ons waardevolste kapitaal’, stelt Grimbergen. ‘Wij zijn niet aan één merk gebonden, geven onafhankelijk advies en je kunt hier in alle rust vergelijken.’ Het team bestaat uit een gemêleerd gezelschap: van jonge mensen tot geroutineerde adviseurs met ruim twintig jaar ervaring – en letterlijk uit alle windstreken. Ook het type klanten is heel gevarieerd. ‘Je hebt de millennials die hun Ikea-bed inruilen voor een volwassen exemplaar. Daarna willen zij misschien wel een groter bed zodat de kinderen er gezellig bij kunnen kruipen. En op je oude dag heb je weer andere wensen, dan is een verstelbaar bed bijvoorbeeld erg fijn.’

Circulair matras

Grimbergen ziet een verschuiving van boxsprings naar meer luchtige modellen. De Auping Essential is daar een mooi voorbeeld van. Ook valt het hem op dat mensen weer meer kleur durven te gebruiken in de slaapkamer. Trendkleuren zijn donkerblauw, groen en koper. Duurzaamheid is ook een hot topic. Alleen al in Nederland worden er jaarlijks zo’n 1,5 miljoen matrassen afgedankt. Mensen zijn zich daar steeds bewuster van. Auping introduceerde afgelopen voorjaar het eerste volledig circulaire matras ter wereld. Dat is volledig recyclebaar, tot de rits aan toe. Nog zo’n ambachtelijk Nederlands merk is Kuperus, dat uitsluitend werkt met natuurlijke materialen. Voor een haute couture-slaapervaring moet je bij Tréca Paris zijn.

Alles in eigen hand

Uniek is dat Goodnight Slaapkamers Cruquius de uitlevering en service volledig in eigen hand heeft. ‘We doen alles zelf, van het eerste adviesgesprek tot het laatste schroefje, met de grootste zorg en aandacht. Zo weten we zeker dat de montage vakkundig gebeurt en zijn we niet afhankelijk van anderen. Als er iets is sturen we direct iemand naar de klant toe.’

 

Spaarneweg 18 | Cruquius | 023 529 39 84 | www.goodnight.nl

 

Geschreven op

Naar het overzicht

De kracht van licht

Familiebedrijf Versteeg Lichtstudio in Haarlem heeft al 43 jaar ervaring met het verlichten van woonhuizen, werkplekken en hotels/restaurants.... Lees meer »

Een elegante dame

Het jaar 2020 staat in ieders geheugen gegrift: het was het eerste coronajaar. Precies dan openen interieurspecialisten René en Sophia Wansleeben... Lees meer »

Interieur van a tot z

Interieurspecialist Prummel in Stadskanaal is het familiebedrijf van Jelle en Ria Prummel. Hier draait alles om aandacht en beleving, laten... Lees meer »

Buiten de lijntjes kleuren

Als hij tekent, zit hij in zijn eigen cocon. Dan verdwijnt de wereld om hem heen en is hij met zijn hoofd ín de tekening. Maar waar interieurdesigner... Lees meer »

Vakantiegevoel in huis

Je vindt er dingen die je nergens anders vindt en een sfeer waardoor je je even buiten Nederland waant. Dat had Jet van Basten Batenburg... Lees meer »

Meer dan een mooi ontwerp

Cecilia Kollross is in Brazilië geboren en opgegroeid. Daar heeft ze architectuur en stedenbouw gestudeerd. In Nederland heeft ze bij de... Lees meer »

Retrodeuren in Zoetermeer

Retrodeuren voor mensen die mooie deuren wensen. De specialist Retrodeuren.nl is dé specialist als het om stalen deuren gaat. Denk hierbij... Lees meer »

Een interieur dat rust brengt

Niets is zo persoonlijk als de inrichting van je huis. Hoe fijn is het dan om het interieurdesign over te laten aan twee specialisten die... Lees meer »

Zomertijd

Zomertijd! Dagen waarin het leven binnen en buiten ontspannen in elkaar overvloeit. Eindeloos genieten met duurzaam tuinmeubilair wat lang... Lees meer »

Lovely landscape

De natuur, een oneindige inspiratiebron! Van vertrouwde natuurverschijnselen in de vorm van golven en wolken, tot verstilde momentopnames... Lees meer »