Interieurs met een ziel

Ze hebben elkaar in het werk ontmoet en zijn inmiddels twaalf jaar een onafscheidelijk duo. Ze delen, behalve de liefde voor elkaar, een grote passie voor mooie interieurs en design. Samen zorgen René en Sophia Wansleeben voor custom made inrichtingen, waarbij persoonlijkheid en creativiteit hand in hand gaan met stijl en smaak. ‘Onze interieurs hebben een ziel’. 

Redactie: Monique van Empel

Het kloppende hart van ‘by Wansleeben’ is de stijlvolle showroom annex winkel in het Friese Beetsterzwaag. Hier is de 3D designstudio gevestigd, waar niet alleen keukens en kasten op maat worden ontworpen, maar ook totale inrichtingen. René Wansleeben steekt enthousiast van wal. ‘Alles wat wij doen is maatwerk. Daarbij hebben we oog voor details, die niet alleen mooi ogen maar ook praktisch zijn. Of onze klanten alleen op zoek zijn naar een nieuwe slaapkamerkast, eethoek of een complete make-over van hun huis of kantoor willen, wij hebben alles in huis om aan elk interieur een persoonlijke touch te geven. by Wansleeben is stijlvol, smaakvol en vooral onderscheidend, met een voorliefde voor Italiaanse designmerken.’

Creatief en technisch

Over hun samenwerking is Sophia Wansleeben duidelijk: ‘Ik ben verantwoordelijke voor het creatieve deel. Natuurlijk moet wat ik wil, wat onze klanten willen, wel kúnnen. Waar René vooral bouwtechnisch kijkt en het budget bewaakt, neem ik de inrichting en aankleding van een project op me. Grofweg doe ik dus de creatieve kant en René de technische kant en zijn we elkaars klankbord.’

Van mens tot mens

by Wansleeben verzorgt voor haar klanten indien gewenst het complete traject: van het eerste adviesgesprek, de moodboards, 3D presentaties, kleur- en verlichtingsplannen, tot de bouwbegeleiding en uiteindelijk oplevering. Een eigen montageteam draagt zorg voor een vakkundig eindresultaat. ‘Ons concept kent geen grenzen’, gaat René verder. ‘Niet qua creativiteit en niet qua landsgrenzen. We werken door heel Nederland, maar bijvoorbeeld ook op Bonaire, in Oostenrijk en Spanje. Klanten ontmoeten we niet alleen in de winkel, maar eveneens onderweg en op reis. Als ontwerpers en spontaan van mens tot mens. Als er een klik is, komen daar vaak de mooiste projecten uit voort.’

Ontzorgen van A tot en mét Z

René en Sophia Wansleeben zijn trots op hun totaalconcept. ‘Voor álle facetten van een interieur hebben wij mogelijkheden; van de meubels tot de stoffering, van wandbekleding tot raamdecoratie, van de verlichting tot de woonaccessoires, van designkeuken tot maatkast, indoor én outdoor, beeld en geluid. Wij ontzorgen onze klanten van A tot en mét Z en bieden één aanspreekpunt voor het complete traject’, aldus René. Sophia vult aan: ‘We zitten samen al heel lang in het vak, maar zien het nog steeds niet als werk. Het blijft elke dag een bijzonder voorrecht om mensen te kunnen helpen bij het realiseren van hun droomhuis. Niet dat van de buren of bekenden, maar een persoonlijk interieur dat past als een maatpak.’

by Wansleeben werkt uitsluitend met gerenommeerde merken, veelal uit Italië. Zo bieden ze onder meer Mesons (designkeukens), Saba Italia en Miniforms (meubels), Wall & Deco (wandbekleding) en Sangiacomo (maatkasten). ‘Met deze kwaliteit en onze creativiteit geven wij elk huis een ziel.’

www.bywansleeben.nl

Geschreven op

Naar het overzicht

Ervaar wat wonen en slapen is!

Meubelzaak Prummel in Stadskanaal is het familiebedrijf van Jelle en Ria Prummel. Hier draait alles om aandacht en service. Thuis is dé... Lees meer »

Interieurs met een ziel

Ze hebben elkaar in het werk ontmoet en zijn inmiddels twaalf jaar een onafscheidelijk duo. Ze delen, behalve de liefde voor elkaar, een... Lees meer »

De kunst van het kleed

‘Ik schat dat er in Iran nog zeker tien miljoen kleden opgestapeld liggen, wachtend op een koper. Unieke, handgeknoopte vloerkleden van... Lees meer »

Het buitenleven leuk maken

Een oer-Hollands designmerk voor het buitenleven verovert de outdoorbranche. Sinds 2017 heeft Bubalou haar positie als lifestyle merk met... Lees meer »

Occhio breidt de met prijzen overladen armaturenreeks Mito uit met een bijzondere highlight

Iconisch, sculpturaal, expressief – Mito aura zweeft in het centrum van de ruimte. Met zijn karakteristiek ringvormig uplight en het krachtig... Lees meer »

DePadova Flagshipstore door Studio van ‘t wout

Een primeur voor Nederland; DePadova Flagshipstore is nu te vinden in Den Haag. Studio van ʼt Wout haalde deze Italiaanse design meubelen... Lees meer »

Van visgraat tot Hongaarse punt

Wat is het verschil tussen visgraat en een Hongaarse punt? Het is één van de meest gestelde vragen die Dutzfloors krijgt. En dat is ook... Lees meer »

Slaapkenner Lisse: Goed slapen begint met een goed advies

Een goede nachtrust zorgt voor goede concentratie door de dag heen, geeft een positieve houding én zorgt ervoor dat u minder vaak ziek bent.... Lees meer »

(Brand)stof tot nadenken

Of je nu wel of geen schoorsteen hebt. Wel of niet op gas of hout kunt, wilt of mag stoken. Met de nieuwe hybride en elektrische MatriX-haarden,... Lees meer »

Keukens voor fijnproevers

Ze delen een jarenlange vriendschap, een grote passie voor persoonlijke keukens en next level keukenapparatuur én delen hun kennis en ervaring... Lees meer »