Interieurs met een ziel

Ze hebben elkaar in het werk ontmoet en zijn inmiddels twaalf jaar een onafscheidelijk duo. Ze delen, behalve de liefde voor elkaar, een grote passie voor mooie interieurs en design. Samen zorgen René en Sophia Wansleeben voor custom made inrichtingen, waarbij persoonlijkheid en creativiteit hand in hand gaan met stijl en smaak. ‘Onze interieurs hebben een ziel’. 

Redactie: Monique van Empel

Het kloppende hart van ‘by Wansleeben’ is de stijlvolle showroom annex winkel in het Friese Beetsterzwaag. Hier is de 3D designstudio gevestigd, waar niet alleen keukens en kasten op maat worden ontworpen, maar ook totale inrichtingen. René Wansleeben steekt enthousiast van wal. ‘Alles wat wij doen is maatwerk. Daarbij hebben we oog voor details, die niet alleen mooi ogen maar ook praktisch zijn. Of onze klanten alleen op zoek zijn naar een nieuwe slaapkamerkast, eethoek of een complete make-over van hun huis of kantoor willen, wij hebben alles in huis om aan elk interieur een persoonlijke touch te geven. by Wansleeben is stijlvol, smaakvol en vooral onderscheidend, met een voorliefde voor Italiaanse designmerken.’

Creatief en technisch

Over hun samenwerking is Sophia Wansleeben duidelijk: ‘Ik ben verantwoordelijke voor het creatieve deel. Natuurlijk moet wat ik wil, wat onze klanten willen, wel kúnnen. Waar René vooral bouwtechnisch kijkt en het budget bewaakt, neem ik de inrichting en aankleding van een project op me. Grofweg doe ik dus de creatieve kant en René de technische kant en zijn we elkaars klankbord.’

Van mens tot mens

by Wansleeben verzorgt voor haar klanten indien gewenst het complete traject: van het eerste adviesgesprek, de moodboards, 3D presentaties, kleur- en verlichtingsplannen, tot de bouwbegeleiding en uiteindelijk oplevering. Een eigen montageteam draagt zorg voor een vakkundig eindresultaat. ‘Ons concept kent geen grenzen’, gaat René verder. ‘Niet qua creativiteit en niet qua landsgrenzen. We werken door heel Nederland, maar bijvoorbeeld ook op Bonaire, in Oostenrijk en Spanje. Klanten ontmoeten we niet alleen in de winkel, maar eveneens onderweg en op reis. Als ontwerpers en spontaan van mens tot mens. Als er een klik is, komen daar vaak de mooiste projecten uit voort.’

Ontzorgen van A tot en mét Z

René en Sophia Wansleeben zijn trots op hun totaalconcept. ‘Voor álle facetten van een interieur hebben wij mogelijkheden; van de meubels tot de stoffering, van wandbekleding tot raamdecoratie, van de verlichting tot de woonaccessoires, van designkeuken tot maatkast, indoor én outdoor, beeld en geluid. Wij ontzorgen onze klanten van A tot en mét Z en bieden één aanspreekpunt voor het complete traject’, aldus René. Sophia vult aan: ‘We zitten samen al heel lang in het vak, maar zien het nog steeds niet als werk. Het blijft elke dag een bijzonder voorrecht om mensen te kunnen helpen bij het realiseren van hun droomhuis. Niet dat van de buren of bekenden, maar een persoonlijk interieur dat past als een maatpak.’

by Wansleeben werkt uitsluitend met gerenommeerde merken, veelal uit Italië. Zo bieden ze onder meer Mesons (designkeukens), Saba Italia en Miniforms (meubels), Wall & Deco (wandbekleding) en Sangiacomo (maatkasten). ‘Met deze kwaliteit en onze creativiteit geven wij elk huis een ziel.’

www.bywansleeben.nl

Geschreven op

Naar het overzicht

De kracht van licht

Familiebedrijf Versteeg Lichtstudio in Haarlem heeft al 43 jaar ervaring met het verlichten van woonhuizen, werkplekken en hotels/restaurants.... Lees meer »

Een elegante dame

Het jaar 2020 staat in ieders geheugen gegrift: het was het eerste coronajaar. Precies dan openen interieurspecialisten René en Sophia Wansleeben... Lees meer »

Interieur van a tot z

Interieurspecialist Prummel in Stadskanaal is het familiebedrijf van Jelle en Ria Prummel. Hier draait alles om aandacht en beleving, laten... Lees meer »

Buiten de lijntjes kleuren

Als hij tekent, zit hij in zijn eigen cocon. Dan verdwijnt de wereld om hem heen en is hij met zijn hoofd ín de tekening. Maar waar interieurdesigner... Lees meer »

Vakantiegevoel in huis

Je vindt er dingen die je nergens anders vindt en een sfeer waardoor je je even buiten Nederland waant. Dat had Jet van Basten Batenburg... Lees meer »

Meer dan een mooi ontwerp

Cecilia Kollross is in Brazilië geboren en opgegroeid. Daar heeft ze architectuur en stedenbouw gestudeerd. In Nederland heeft ze bij de... Lees meer »

Retrodeuren in Zoetermeer

Retrodeuren voor mensen die mooie deuren wensen. De specialist Retrodeuren.nl is dé specialist als het om stalen deuren gaat. Denk hierbij... Lees meer »

Een interieur dat rust brengt

Niets is zo persoonlijk als de inrichting van je huis. Hoe fijn is het dan om het interieurdesign over te laten aan twee specialisten die... Lees meer »

Zomertijd

Zomertijd! Dagen waarin het leven binnen en buiten ontspannen in elkaar overvloeit. Eindeloos genieten met duurzaam tuinmeubilair wat lang... Lees meer »

Lovely landscape

De natuur, een oneindige inspiratiebron! Van vertrouwde natuurverschijnselen in de vorm van golven en wolken, tot verstilde momentopnames... Lees meer »