Interieurs met een ziel

Ze hebben elkaar in het werk ontmoet en zijn inmiddels twaalf jaar een onafscheidelijk duo. Ze delen, behalve de liefde voor elkaar, een grote passie voor mooie interieurs en design. Samen zorgen René en Sophia Wansleeben voor custom made inrichtingen, waarbij persoonlijkheid en creativiteit hand in hand gaan met stijl en smaak. ‘Onze interieurs hebben een ziel’. 

Redactie: Monique van Empel

Het kloppende hart van ‘by Wansleeben’ is de stijlvolle showroom annex winkel in het Friese Beetsterzwaag. Hier is de 3D designstudio gevestigd, waar niet alleen keukens en kasten op maat worden ontworpen, maar ook totale inrichtingen. René Wansleeben steekt enthousiast van wal. ‘Alles wat wij doen is maatwerk. Daarbij hebben we oog voor details, die niet alleen mooi ogen maar ook praktisch zijn. Of onze klanten alleen op zoek zijn naar een nieuwe slaapkamerkast, eethoek of een complete make-over van hun huis of kantoor willen, wij hebben alles in huis om aan elk interieur een persoonlijke touch te geven. by Wansleeben is stijlvol, smaakvol en vooral onderscheidend, met een voorliefde voor Italiaanse designmerken.’

Creatief en technisch

Over hun samenwerking is Sophia Wansleeben duidelijk: ‘Ik ben verantwoordelijke voor het creatieve deel. Natuurlijk moet wat ik wil, wat onze klanten willen, wel kúnnen. Waar René vooral bouwtechnisch kijkt en het budget bewaakt, neem ik de inrichting en aankleding van een project op me. Grofweg doe ik dus de creatieve kant en René de technische kant en zijn we elkaars klankbord.’

Van mens tot mens

by Wansleeben verzorgt voor haar klanten indien gewenst het complete traject: van het eerste adviesgesprek, de moodboards, 3D presentaties, kleur- en verlichtingsplannen, tot de bouwbegeleiding en uiteindelijk oplevering. Een eigen montageteam draagt zorg voor een vakkundig eindresultaat. ‘Ons concept kent geen grenzen’, gaat René verder. ‘Niet qua creativiteit en niet qua landsgrenzen. We werken door heel Nederland, maar bijvoorbeeld ook op Bonaire, in Oostenrijk en Spanje. Klanten ontmoeten we niet alleen in de winkel, maar eveneens onderweg en op reis. Als ontwerpers en spontaan van mens tot mens. Als er een klik is, komen daar vaak de mooiste projecten uit voort.’

Ontzorgen van A tot en mét Z

René en Sophia Wansleeben zijn trots op hun totaalconcept. ‘Voor álle facetten van een interieur hebben wij mogelijkheden; van de meubels tot de stoffering, van wandbekleding tot raamdecoratie, van de verlichting tot de woonaccessoires, van designkeuken tot maatkast, indoor én outdoor, beeld en geluid. Wij ontzorgen onze klanten van A tot en mét Z en bieden één aanspreekpunt voor het complete traject’, aldus René. Sophia vult aan: ‘We zitten samen al heel lang in het vak, maar zien het nog steeds niet als werk. Het blijft elke dag een bijzonder voorrecht om mensen te kunnen helpen bij het realiseren van hun droomhuis. Niet dat van de buren of bekenden, maar een persoonlijk interieur dat past als een maatpak.’

by Wansleeben werkt uitsluitend met gerenommeerde merken, veelal uit Italië. Zo bieden ze onder meer Mesons (designkeukens), Saba Italia en Miniforms (meubels), Wall & Deco (wandbekleding) en Sangiacomo (maatkasten). ‘Met deze kwaliteit en onze creativiteit geven wij elk huis een ziel.’

www.bywansleeben.nl

Geschreven op

Naar het overzicht

Lovely landscape

De natuur, een oneindige inspiratiebron! Van vertrouwde natuurverschijnselen in de vorm van golven en wolken, tot verstilde momentopnames... Lees meer »

Colourfull Line Up

Bij rechtlijnig ligt starheid op de loer maar gecombineerd met kleur ontstaat een speels en zacht lijnenspel. Lamp Aura Light van Sabine... Lees meer »

Beleef je nieuwe badkamer bij Sanitair Design Center Alkmaar

Wie Sanitair Design Centre Alkmaar bezoekt, stapt in een veelzijdige showroom vol sanitair en tegels uit het luxe segment. Gelegen aan de... Lees meer »

Interieur trend 2023

Nieuw! VIPP beige Het Deense designmerk Vipp is met haar stoere accessoirelijn ook beschikbaar in beige/zandkleurig. De matte poedercoating... Lees meer »

Materiaal met een verhaal

Wie zijn hart volgt, leeft zijn legende. Ontwerper Ruben van Megen doet niets liever dan toveren met vormen en materialen. Dit leidt tot... Lees meer »

Ervaar wat wonen en slapen is!

Meubelzaak Prummel in Stadskanaal is het familiebedrijf van Jelle en Ria Prummel. Hier draait alles om aandacht en service. Thuis is dé... Lees meer »

Interieurs met een ziel

Ze hebben elkaar in het werk ontmoet en zijn inmiddels twaalf jaar een onafscheidelijk duo. Ze delen, behalve de liefde voor elkaar, een... Lees meer »

De kunst van het kleed

‘Ik schat dat er in Iran nog zeker tien miljoen kleden opgestapeld liggen, wachtend op een koper. Unieke, handgeknoopte vloerkleden van... Lees meer »

Het buitenleven leuk maken

Een oer-Hollands designmerk voor het buitenleven verovert de outdoorbranche. Sinds 2017 heeft Bubalou haar positie als lifestyle merk met... Lees meer »

Occhio breidt de met prijzen overladen armaturenreeks Mito uit met een bijzondere highlight

Iconisch, sculpturaal, expressief – Mito aura zweeft in het centrum van de ruimte. Met zijn karakteristiek ringvormig uplight en het krachtig... Lees meer »