Baden in een zee van inspiratie

“Kom, we lopen even met onze wastafel naar de werkplaats, dan zoeken we het juiste hout erbij uit.” Bestaat er een badkamerzaak waar dit kan? Jazeker. Bij Filiaal4 in Stompetoren is alles anders dan anders.

Hout als basismateriaal in de badkamer. Niet gelakt, maar in zijn meest natuurlijk vorm. Voor velen is dit op z’n minst een ‘aparte’ gedachte. Niet voor klanten van Filiaal4. Die houden wel van iets aparts, vertelt eigenaar Willem Brouwer. “Als je er iets moois van wilt maken, iets éigens, waarom zou je dan kiezen voor standaardoplossingen?”

Creatieve krachten
Filiaal4 is gevestigd op het bedrijventerrein van Piet-Jan van den Kommer, bouwer en ontwerper van interieurs. Meerdere creatieve maakbedrijven bundelen hier hun krachten. “Bij onze projecten kunnen wij gebruikmaken van elkaars specialisme. Soms verzorgen we zelfs de totale woninginrichting, waarbij Filiaal4 het sanitair voor zijn rekening neemt. Zo wordt het een indrukwekkend mooi geheel.”

Waarom kiezen voor standaard als het ook uniek kan?

 

Filiaal 4 sanitair Alkmaar Lourens Magazine Filiaal 4 badkamer Alkmaar Lourens Magazine Filiaal 4 Alkmaar sanitair Lourens Magazine Filiaal 4 Alkmaar Lourens Magazine

Comfort en uitstraling
Bij specifieke stijlwensen laat Willem Piet-Jan meedenken. “Dat levert altijd weer nieuwe creatieve inzichten op.” Dit is exact wat de makers op het landgoed verbindt: ze creëren puur vanuit de klantwens en denken buiten gebaande paden. Verwacht in de showroom van Filiaal4 dan ook geen standaardproducten. “Wij zijn altijd op zoek naar kleinere kwaliteitsmerken en experimentele materialen. We maken ook veel zelf. Zo komen we steeds opnieuw tot een prachtige balans tussen comfort en uitstraling.”

Meer informatie: www.filiaal4.nl

Geschreven op

Naar het overzicht

Ervaar wat wonen en slapen is!

Meubelzaak Prummel in Stadskanaal is het familiebedrijf van Jelle en Ria Prummel. Hier draait alles om aandacht en service. Thuis is dé... Lees meer »

Interieurs met een ziel

Ze hebben elkaar in het werk ontmoet en zijn inmiddels twaalf jaar een onafscheidelijk duo. Ze delen, behalve de liefde voor elkaar, een... Lees meer »

De kunst van het kleed

‘Ik schat dat er in Iran nog zeker tien miljoen kleden opgestapeld liggen, wachtend op een koper. Unieke, handgeknoopte vloerkleden van... Lees meer »

Het buitenleven leuk maken

Een oer-Hollands designmerk voor het buitenleven verovert de outdoorbranche. Sinds 2017 heeft Bubalou haar positie als lifestyle merk met... Lees meer »

Occhio breidt de met prijzen overladen armaturenreeks Mito uit met een bijzondere highlight

Iconisch, sculpturaal, expressief – Mito aura zweeft in het centrum van de ruimte. Met zijn karakteristiek ringvormig uplight en het krachtig... Lees meer »

DePadova Flagshipstore door Studio van ‘t wout

Een primeur voor Nederland; DePadova Flagshipstore is nu te vinden in Den Haag. Studio van ʼt Wout haalde deze Italiaanse design meubelen... Lees meer »

Van visgraat tot Hongaarse punt

Wat is het verschil tussen visgraat en een Hongaarse punt? Het is één van de meest gestelde vragen die Dutzfloors krijgt. En dat is ook... Lees meer »

Slaapkenner Lisse: Goed slapen begint met een goed advies

Een goede nachtrust zorgt voor goede concentratie door de dag heen, geeft een positieve houding én zorgt ervoor dat u minder vaak ziek bent.... Lees meer »

(Brand)stof tot nadenken

Of je nu wel of geen schoorsteen hebt. Wel of niet op gas of hout kunt, wilt of mag stoken. Met de nieuwe hybride en elektrische MatriX-haarden,... Lees meer »

Keukens voor fijnproevers

Ze delen een jarenlange vriendschap, een grote passie voor persoonlijke keukens en next level keukenapparatuur én delen hun kennis en ervaring... Lees meer »