Baden in een zee van inspiratie

“Kom, we lopen even met onze wastafel naar de werkplaats, dan zoeken we het juiste hout erbij uit.” Bestaat er een badkamerzaak waar dit kan? Jazeker. Bij Filiaal4 in Stompetoren is alles anders dan anders.

Hout als basismateriaal in de badkamer. Niet gelakt, maar in zijn meest natuurlijk vorm. Voor velen is dit op z’n minst een ‘aparte’ gedachte. Niet voor klanten van Filiaal4. Die houden wel van iets aparts, vertelt eigenaar Willem Brouwer. “Als je er iets moois van wilt maken, iets éigens, waarom zou je dan kiezen voor standaardoplossingen?”

Creatieve krachten
Filiaal4 is gevestigd op het bedrijventerrein van Piet-Jan van den Kommer, bouwer en ontwerper van interieurs. Meerdere creatieve maakbedrijven bundelen hier hun krachten. “Bij onze projecten kunnen wij gebruikmaken van elkaars specialisme. Soms verzorgen we zelfs de totale woninginrichting, waarbij Filiaal4 het sanitair voor zijn rekening neemt. Zo wordt het een indrukwekkend mooi geheel.”

Waarom kiezen voor standaard als het ook uniek kan?

 

Filiaal 4 Alkmaar sanitair Lourens Magazine Filiaal 4 badkamer Alkmaar Lourens Magazine Filiaal 4 Alkmaar Lourens Magazine Filiaal 4 sanitair Alkmaar Lourens Magazine

Comfort en uitstraling
Bij specifieke stijlwensen laat Willem Piet-Jan meedenken. “Dat levert altijd weer nieuwe creatieve inzichten op.” Dit is exact wat de makers op het landgoed verbindt: ze creëren puur vanuit de klantwens en denken buiten gebaande paden. Verwacht in de showroom van Filiaal4 dan ook geen standaardproducten. “Wij zijn altijd op zoek naar kleinere kwaliteitsmerken en experimentele materialen. We maken ook veel zelf. Zo komen we steeds opnieuw tot een prachtige balans tussen comfort en uitstraling.”

Meer informatie: www.filiaal4.nl

Geschreven op

Naar het overzicht

ETC Consumenteninspiratiedag

Op zondag 19 september a.s. organiseert ETC de consumenteninspiratiedag van 10.00-17.00 uur. Deze unieke gelegenheid geeft consumenten de... Lees meer »

Interieur met karakter

Your home, your story. Dat is het credo van Del Prado Maison. De interieurzaak aan de Binnenweg in Heemstede, met tevens een showroom in... Lees meer »

‘Ik hou van pure materialen’

Een goed interieur moet een bepaalde rust uitstralen en vooral heel leefbaar zijn. Dat is de visie van interieurontwerper Piet-Jan van den... Lees meer »

‘Elke stam vertelt een verhaal’

Ontwerper Carina Riezebos en Jan Blok, directeur van Blok Plaatmateriaal in Beverwijk en Ede, bundelden hun kennis en kracht voor het ontwikkelen... Lees meer »

De warmte van een houten vloer

De vloer is feitelijk het grootste ‘meubelstuk’ in je kamer en bepaalt jarenlang de sfeer en uitstraling van je huis. Dus wil je de allermooiste... Lees meer »

Kleurrijke woontrends

Trendwatchers zijn duidelijk: back-­to-nature wordt dé nieuwe trend voor 2021. Rust is het sleutelwoord. Dat zien we met name aan de kleuren... Lees meer »

Nature is BACK!

Trendwatchers zijn duidelijk: back­to-nature wordt dé nieuwe trend voor 2021. Rust is het sleutelwoord. Dat zien we met name aan de kleuren... Lees meer »

Baden in een zee van inspiratie

“Kom, we lopen even met onze wastafel naar de werkplaats, dan zoeken we het juiste hout erbij uit.” Bestaat er een badkamerzaak waar dit... Lees meer »

De Gustav-familie

In 1991 richtte meubelontwerper Gerard van den Berg zijn Label op. Het bedrijf is gespecialiseerd in hoogwaardige gestoffeerde zitmeubelen;... Lees meer »

Onafhankelijk slaapadvies

Een bed kopen kun je overal. Wat Goodnight Slaapkamers Cruquius onderscheidend maakt is de combinatie van onafhankelijk slaapadvies, een... Lees meer »