Baden in een zee van inspiratie

“Kom, we lopen even met onze wastafel naar de werkplaats, dan zoeken we het juiste hout erbij uit.” Bestaat er een badkamerzaak waar dit kan? Jazeker. Bij Filiaal4 in Stompetoren is alles anders dan anders.

Hout als basismateriaal in de badkamer. Niet gelakt, maar in zijn meest natuurlijk vorm. Voor velen is dit op z’n minst een ‘aparte’ gedachte. Niet voor klanten van Filiaal4. Die houden wel van iets aparts, vertelt eigenaar Willem Brouwer. “Als je er iets moois van wilt maken, iets éigens, waarom zou je dan kiezen voor standaardoplossingen?”

Creatieve krachten
Filiaal4 is gevestigd op het bedrijventerrein van Piet-Jan van den Kommer, bouwer en ontwerper van interieurs. Meerdere creatieve maakbedrijven bundelen hier hun krachten. “Bij onze projecten kunnen wij gebruikmaken van elkaars specialisme. Soms verzorgen we zelfs de totale woninginrichting, waarbij Filiaal4 het sanitair voor zijn rekening neemt. Zo wordt het een indrukwekkend mooi geheel.”

Waarom kiezen voor standaard als het ook uniek kan?

 

Filiaal 4 badkamer Alkmaar Lourens Magazine Filiaal 4 Alkmaar Lourens Magazine Filiaal 4 Alkmaar sanitair Lourens Magazine Filiaal 4 sanitair Alkmaar Lourens Magazine

Comfort en uitstraling
Bij specifieke stijlwensen laat Willem Piet-Jan meedenken. “Dat levert altijd weer nieuwe creatieve inzichten op.” Dit is exact wat de makers op het landgoed verbindt: ze creëren puur vanuit de klantwens en denken buiten gebaande paden. Verwacht in de showroom van Filiaal4 dan ook geen standaardproducten. “Wij zijn altijd op zoek naar kleinere kwaliteitsmerken en experimentele materialen. We maken ook veel zelf. Zo komen we steeds opnieuw tot een prachtige balans tussen comfort en uitstraling.”

Meer informatie: www.filiaal4.nl

Geplaatst op

Naar het overzicht

De kracht van licht

Familiebedrijf Versteeg Lichtstudio in Haarlem heeft al 43 jaar ervaring met het verlichten van woonhuizen, werkplekken en hotels/restaurants.... Lees meer »

Een elegante dame

Het jaar 2020 staat in ieders geheugen gegrift: het was het eerste coronajaar. Precies dan openen interieurspecialisten René en Sophia Wansleeben... Lees meer »

Interieur van a tot z

Interieurspecialist Prummel in Stadskanaal is het familiebedrijf van Jelle en Ria Prummel. Hier draait alles om aandacht en beleving, laten... Lees meer »

Buiten de lijntjes kleuren

Als hij tekent, zit hij in zijn eigen cocon. Dan verdwijnt de wereld om hem heen en is hij met zijn hoofd ín de tekening. Maar waar interieurdesigner... Lees meer »

Vakantiegevoel in huis

Je vindt er dingen die je nergens anders vindt en een sfeer waardoor je je even buiten Nederland waant. Dat had Jet van Basten Batenburg... Lees meer »

Meer dan een mooi ontwerp

Cecilia Kollross is in Brazilië geboren en opgegroeid. Daar heeft ze architectuur en stedenbouw gestudeerd. In Nederland heeft ze bij de... Lees meer »

Retrodeuren in Zoetermeer

Retrodeuren voor mensen die mooie deuren wensen. De specialist Retrodeuren.nl is dé specialist als het om stalen deuren gaat. Denk hierbij... Lees meer »

Een interieur dat rust brengt

Niets is zo persoonlijk als de inrichting van je huis. Hoe fijn is het dan om het interieurdesign over te laten aan twee specialisten die... Lees meer »

Zomertijd

Zomertijd! Dagen waarin het leven binnen en buiten ontspannen in elkaar overvloeit. Eindeloos genieten met duurzaam tuinmeubilair wat lang... Lees meer »

Lovely landscape

De natuur, een oneindige inspiratiebron! Van vertrouwde natuurverschijnselen in de vorm van golven en wolken, tot verstilde momentopnames... Lees meer »

Colourfull Line Up

Bij rechtlijnig ligt starheid op de loer maar gecombineerd met kleur ontstaat een speels en zacht lijnenspel. Lamp Aura Light van Sabine... Lees meer »

Beleef je nieuwe badkamer bij Sanitair Design Center Alkmaar

Wie Sanitair Design Centre Alkmaar bezoekt, stapt in een veelzijdige showroom vol sanitair en tegels uit het luxe segment. Gelegen aan de... Lees meer »