van Henk Poort tot Live! @De Kuip; beleef het komende zomer

De zomervakantie is in volle gang, dus Lourens heeft de leukste tips voor je op een rijtje gezet!
i.s.m. Ticketpoint

Beleef de intieme zomerconcerten Live! @De Kuip. Vanaf het meest unieke terras in Nederland treden o.a. Alain Clark, Dennis van Aarssen, John West, John Williams’ R&B Old Skool Hits, OG3NE, Rolf Sanchez en Samantha Steenwijk voor je op! Loop via de spelerstunnel naar het overdekte terras met spectaculair uitzicht op de heilige grasmat van De Kuip en geniet van een ‘Bites + Concert’ of ‘Diner + Concert’ arrangement! Bestel uw tickets

 

Grand Café Restaurant 1e Klas presenteert op zaterdag 8 en zondag 9 augustus de tweede editie van de exclusieve uitgaansbelevenis: “A First Class Evening”. Tijdens deze twee exclusieve diner-avonden genieten de bezoekers van een luxueus vier-gangen-diner dat muzikaal wordt omlijst met een live optreden van Henk Poort. Bestel uw tickets.

Eerste klas genieten tijdens een dagje Amsterdam

Grand Café Restaurant 1e Klas is de 'verborgen parel' in Amsterdam die je niet wilt missen. Of je nu alleen even snel een kopje koffie wilt drinken, met een aantal vrienden een heerlijke lunch wilt nuttigen of je dagje Amsterdam wilt afsluiten met een diner; Grand Café Restaurant 1e Klas is dé ontmoetingsplek voor reizigers, passanten, inwoners en toeristen. Meer informatie

Kies je favoriet voor een prachtig kasteelconcert

Fans van Glennis Grace, Candy Dulfer, Shirma Rouse of Rolf Sanchez opgelet. Deze zomer krijg je dé kans van je leven om jouw muzikale favoriet te zien optreden op een vorstelijke locatie midden op de Utrechtse Heuvelrug. In de groenrijke tuin van Landgoed Zonheuvel geniet je van een live optreden inclusief luxe Borrelbox of een drie-gangen-diner.  Bestel uw tickets

Geschreven op

Naar het overzicht

Waan je een echte F1-coureur | Racesquare

Op zoek naar het ideale bedrijfsuitje? Dan is Racesquare de plek voor jou en je collega’s. Waan je een echte Formule 1 coureur bij het grootste... Lees meer »

Ode aan moederliefde | Marlijn Weerdenburg

Marlijn Weerdenburg is actrice, presentatrice, songwriter en zangeres. Ze was Diana in de musical Diana & Zonen, in de Nederlandse televisieserie... Lees meer »

Grandioos openingsevent Kimman Hillegom!

Al direct bij binnenkomst was de magische sfeer van 'aangename luxe' te voelen. Zangeres Rosalie vulde de werkelijk prachtige showroom met... Lees meer »

It giet oan met Landgoed Lauswolt

Waarschijnlijk heeft u er inmiddels wel van gehoord; musical De Tocht in Leeuwarden. Het verhaal over een Elfstedentocht, door veel mensen... Lees meer »

Indrukwekkende opening!

Jaguar Land Rover-dealer Hedin Automotive Alkmaar is zondag 26 maart officieel feestelijk geopend! De spiksplinternieuwe showroom was deze... Lees meer »

Nautisch feest in Harlingen

Een vierdaags evenement waar ‘s werelds grootste historische zeilschepen in de haven van het pittoreske Harlingen liggen en waar je kunt... Lees meer »

Maak een vaartocht op het Wad tijdens de Tall Ships Races Harlingen

De kaartverkoop voor de vaartochten tijdens de Tall Ships Races Harlingen is gestart. Publiek kan een vaartocht op het Wad maken met een... Lees meer »

Amsterdam Light Festival viert jubileum met hoogtepunten uit de vorige edities

Van 2 december 2021 t/m 23 januari 2022 heeft de tiende editie van Amsterdam Light Festival plaats. Het overkoepelende thema is Celebrate... Lees meer »

Westenmode: Een dag om nooit te vergeten

In december staan we meestal stil bij het afgelopen jaar en denken we aan iedereen die ons dierbaar is. Het is een maand vol gezelligheid,... Lees meer »

Vakantiebeurs verschuift in 2021 eenmalig naar april

De vakantiebeurs, het grootste evenement in Nederland om mensen te inspireren en informeren bij hun vakantieplannen, verschuift in 2021... Lees meer »