It giet oan met Landgoed Lauswolt

Waarschijnlijk heeft u er inmiddels wel van gehoord; musical De Tocht in Leeuwarden. Het verhaal over een Elfstedentocht, door veel mensen aangeraden. Speciaal voor dit unieke evenement hebben wij een arrangement voor u samengesteld. Zo kunt u zorgeloos genieten van deze bijzondere musical, een drie gangen diner en een overnachting inclusief ontbijt!

 

Het verhaal van De Tocht:

“De Tocht vertelt het verhaal van afzien, doorzetten en de kracht van vriendschap. Vijf jeugdvrienden sluiten een pact: “Later als we groot zijn, rijden we samen de Elfstedentocht”. Vandaag maakt belofte schuld en nu één van de vrienden een geheim bij zich draagt, staat er meer op het spel dan het halen van het kruisje”.

Vrijdag 10 november verwelkomen wij u graag op ons Landgoed. Vooraf aan de musical kunt u genieten van een verrassend 3 gangen diner in ons restaurant de Heeren van Harinxma*. Daarna vertrekken wij per bus naar het Friso Theater in Leeuwarden, waar u verwelkomt wordt met een warme drank en oranjekoek. 

Na de spectaculaire musical rijden wij terug naar Landgoed Lauswolt, waar in de bar een glas Beerenburg van Weduwe Joustra voor u klaar staat. Geniet na uw overnachting op een kamer of suite van een uitgebreid ontbijt. 

Er zijn nog enkele tickets beschikbaar, gaat u met ons mee op 10 november?
Reserveer nu via info@lauswolt.nl of +31 512 381 245

Het 'De Tocht Arrangement' is inclusief: 

  • Ontvangst met koffie of thee en Fries suikerbrood
  • Een verrassend 3 gangen diner in ons restaurant de Heeren van Harinxma* (exclusief dranken)
  • Vervoer per bus van Landgoed Lauswolt naar het Friso Theater en retour
  • 1e rang toegangskaart voor musical De Tocht
  • Ontvangst bij musical De Tocht met een warme drank en oranjekoek
  • Overnachting op een kamer of suite
  • Uitgebreid ontbijt de volgende ochtend
  • Gebruik van zwembad, sauna en Turks stoombad
  • Kosteloos parkeren

Wilt u de magische Elfstedentocht samen met ons meemaken? Reserveer uw tickets en ontdek De Tocht met ons op 10 november. 

 

Geschreven op

Naar het overzicht

Waan je een echte F1-coureur | Racesquare

Op zoek naar het ideale bedrijfsuitje? Dan is Racesquare de plek voor jou en je collega’s. Waan je een echte Formule 1 coureur bij het grootste... Lees meer »

Ode aan moederliefde | Marlijn Weerdenburg

Marlijn Weerdenburg is actrice, presentatrice, songwriter en zangeres. Ze was Diana in de musical Diana & Zonen, in de Nederlandse televisieserie... Lees meer »

Grandioos openingsevent Kimman Hillegom!

Al direct bij binnenkomst was de magische sfeer van 'aangename luxe' te voelen. Zangeres Rosalie vulde de werkelijk prachtige showroom met... Lees meer »

It giet oan met Landgoed Lauswolt

Waarschijnlijk heeft u er inmiddels wel van gehoord; musical De Tocht in Leeuwarden. Het verhaal over een Elfstedentocht, door veel mensen... Lees meer »

Indrukwekkende opening!

Jaguar Land Rover-dealer Hedin Automotive Alkmaar is zondag 26 maart officieel feestelijk geopend! De spiksplinternieuwe showroom was deze... Lees meer »

Nautisch feest in Harlingen

Een vierdaags evenement waar ‘s werelds grootste historische zeilschepen in de haven van het pittoreske Harlingen liggen en waar je kunt... Lees meer »

Maak een vaartocht op het Wad tijdens de Tall Ships Races Harlingen

De kaartverkoop voor de vaartochten tijdens de Tall Ships Races Harlingen is gestart. Publiek kan een vaartocht op het Wad maken met een... Lees meer »

Amsterdam Light Festival viert jubileum met hoogtepunten uit de vorige edities

Van 2 december 2021 t/m 23 januari 2022 heeft de tiende editie van Amsterdam Light Festival plaats. Het overkoepelende thema is Celebrate... Lees meer »

Westenmode: Een dag om nooit te vergeten

In december staan we meestal stil bij het afgelopen jaar en denken we aan iedereen die ons dierbaar is. Het is een maand vol gezelligheid,... Lees meer »

Vakantiebeurs verschuift in 2021 eenmalig naar april

De vakantiebeurs, het grootste evenement in Nederland om mensen te inspireren en informeren bij hun vakantieplannen, verschuift in 2021... Lees meer »