Beurs voor Scandinavië liefhebbers

Liefhebbers van Scandinavisch design kunnen dit najaar hun hart ophalen. Op zaterdag 26 en zondag 27 november wordt bij Svala Volvo in Haarlem namelijk het eerste Nordikliving Style Event gehouden. Twee dagen shoppen bij de gaafste (online) winkels, genieten van heerlijke hapjes en elke dag een Scandinavische film kijken.

Op het Nordikliving Style Event zijn talloze pop-up shops in design, mode en kinderspullen te vinden. Strakke, minimalistische merken uit het Noorden. Denk aan By Lassen, Hay en Strups. Gecombineerd met stijlvolle klassiekers als Georg Jensen en Hoptimist. Voor mannen is er een stoere outdoorshop en stands als Björndall horloges en Nordic Adventure Trails (expeditietochten).

DAGJE UIT
Moe van het shoppen? Neem dan even een Fik a (Zweeds voor koffiebreak) op het foodplein. Met koffie en thee, Scandinavisch gebak en lunchhapjes, klaargemaakt door de standhouders zelf, zoals Northern Delight. Uitrusten kan ook in de film-/lezingzaal, waar het gehele weekend Scandinavische pareltjes te zien zijn. Schuif bijvoorbeeld aan bij een van de leerzame lezingen, zoals over de bootreis Hurtigruten.

NORDIKLIVING
Het event is in handen van Nordikliving.nl, hét online platform voor ScandinaviIë liefhebbers. Opgericht in 2014 door Annelies Ribbink vanuit een grote liefde voor de relaxte, stoere levensstijl van Scandinaviërs. Het platform, dat Annelies inmiddels samen met Wil Pul van Deense Dingen runt, bestaat uit een inspirerende blog en een online store bomvol interieur-, mode- en kinderartikelen (www.nordiklivingstore.nl). En vanaf nu heeft Nordikliving dus ook een eigen evenement.  

PRAKTISCHE INFO
• Waar: Svala Volvo, Leidsevaart 576 in Haarlem.
• Wanneer: zaterdag 26 en zondag 27 november, van 10.30 tot 17 uur.
• Entree: dagticket 6,50 euro. Een passe-partout voor het weekend kost 10 euro.
• Parkeren is gratis.

www.nordiklivingstyleevent.nl

Geschreven op

Naar het overzicht

It giet oan met Landgoed Lauswolt

Waarschijnlijk heeft u er inmiddels wel van gehoord; musical De Tocht in Leeuwarden. Het verhaal over een Elfstedentocht, door veel mensen... Lees meer »

Indrukwekkende opening!

Jaguar Land Rover-dealer Hedin Automotive Alkmaar is zondag 26 maart officieel feestelijk geopend! De spiksplinternieuwe showroom was deze... Lees meer »

Nautisch feest in Harlingen

Een vierdaags evenement waar ‘s werelds grootste historische zeilschepen in de haven van het pittoreske Harlingen liggen en waar je kunt... Lees meer »

Maak een vaartocht op het Wad tijdens de Tall Ships Races Harlingen

De kaartverkoop voor de vaartochten tijdens de Tall Ships Races Harlingen is gestart. Publiek kan een vaartocht op het Wad maken met een... Lees meer »

Amsterdam Light Festival viert jubileum met hoogtepunten uit de vorige edities

Van 2 december 2021 t/m 23 januari 2022 heeft de tiende editie van Amsterdam Light Festival plaats. Het overkoepelende thema is Celebrate... Lees meer »

Westenmode: Een dag om nooit te vergeten

In december staan we meestal stil bij het afgelopen jaar en denken we aan iedereen die ons dierbaar is. Het is een maand vol gezelligheid,... Lees meer »

Vakantiebeurs verschuift in 2021 eenmalig naar april

De vakantiebeurs, het grootste evenement in Nederland om mensen te inspireren en informeren bij hun vakantieplannen, verschuift in 2021... Lees meer »

van Henk Poort tot Live! @De Kuip; beleef het komende zomer

De zomervakantie is in volle gang, dus Lourens heeft de leukste tips voor je op een rijtje gezet! i.s.m. Ticketpoint Beleef de intieme zomerconcerten... Lees meer »

’t Veluws Zandsculpturenfestijn is weer open en hanteert verruimde openingstijden

De opening was vanwege de coronacrisis tien weken later dan gepland, maar zaterdag 6 juni was het dan zover! Voorzitter Gerdi Verbeet van... Lees meer »

Sterren-chef Jacob Jan Boerma te gast in culinair mekka Ischgl

In het tweede weekend van juli bereidt en presenteert Nederlandse sterren-kok Jacob Jan Boerma van Restaurant De Leest in Vaassen zijn creatie... Lees meer »