Beurs voor Scandinavië liefhebbers

Liefhebbers van Scandinavisch design kunnen dit najaar hun hart ophalen. Op zaterdag 26 en zondag 27 november wordt bij Svala Volvo in Haarlem namelijk het eerste Nordikliving Style Event gehouden. Twee dagen shoppen bij de gaafste (online) winkels, genieten van heerlijke hapjes en elke dag een Scandinavische film kijken.

Op het Nordikliving Style Event zijn talloze pop-up shops in design, mode en kinderspullen te vinden. Strakke, minimalistische merken uit het Noorden. Denk aan By Lassen, Hay en Strups. Gecombineerd met stijlvolle klassiekers als Georg Jensen en Hoptimist. Voor mannen is er een stoere outdoorshop en stands als Björndall horloges en Nordic Adventure Trails (expeditietochten).

DAGJE UIT
Moe van het shoppen? Neem dan even een Fik a (Zweeds voor koffiebreak) op het foodplein. Met koffie en thee, Scandinavisch gebak en lunchhapjes, klaargemaakt door de standhouders zelf, zoals Northern Delight. Uitrusten kan ook in de film-/lezingzaal, waar het gehele weekend Scandinavische pareltjes te zien zijn. Schuif bijvoorbeeld aan bij een van de leerzame lezingen, zoals over de bootreis Hurtigruten.

NORDIKLIVING
Het event is in handen van Nordikliving.nl, hét online platform voor ScandinaviIë liefhebbers. Opgericht in 2014 door Annelies Ribbink vanuit een grote liefde voor de relaxte, stoere levensstijl van Scandinaviërs. Het platform, dat Annelies inmiddels samen met Wil Pul van Deense Dingen runt, bestaat uit een inspirerende blog en een online store bomvol interieur-, mode- en kinderartikelen (www.nordiklivingstore.nl). En vanaf nu heeft Nordikliving dus ook een eigen evenement.  

PRAKTISCHE INFO
• Waar: Svala Volvo, Leidsevaart 576 in Haarlem.
• Wanneer: zaterdag 26 en zondag 27 november, van 10.30 tot 17 uur.
• Entree: dagticket 6,50 euro. Een passe-partout voor het weekend kost 10 euro.
• Parkeren is gratis.

www.nordiklivingstyleevent.nl

Geschreven op

Naar het overzicht

Wheels Mariënwaerdt | Concours d’Elegance

13, 14 en 15 september 2024 Where history meets the future Na 3 succesvolle edities op Paleis Soestdijk zal Wheels met het Concours d’Elegance... Lees meer »

Open luchtconcert op wielen | Lourens Cabrio Special

De lente zweemt door de lucht. De natuur viert feest en motor- en cabriorijders rollen hun pretpakket uit schuur en garage. Hoog tijd om... Lees meer »

Dichtbij jezelf blijven | Emma van Muiswinkel

Op de middelbare school ontdekte ze haar liefde voor theater. En haar talent, dat ze niet van een vreemde heeft. Emma van Muiswinkel (30)... Lees meer »

Waan je een echte F1-coureur | Racesquare

Op zoek naar het ideale bedrijfsuitje? Dan is Racesquare de plek voor jou en je collega’s. Waan je een echte Formule 1 coureur bij het grootste... Lees meer »

Ode aan moederliefde | Marlijn Weerdenburg

Marlijn Weerdenburg is actrice, presentatrice, songwriter en zangeres. Ze was Diana in de musical Diana & Zonen, in de Nederlandse televisieserie... Lees meer »

Grandioos openingsevent Kimman Hillegom!

Al direct bij binnenkomst was de magische sfeer van 'aangename luxe' te voelen. Zangeres Rosalie vulde de werkelijk prachtige showroom met... Lees meer »

It giet oan met Landgoed Lauswolt

Waarschijnlijk heeft u er inmiddels wel van gehoord; musical De Tocht in Leeuwarden. Het verhaal over een Elfstedentocht, door veel mensen... Lees meer »

Indrukwekkende opening!

Jaguar Land Rover-dealer Hedin Automotive Alkmaar is zondag 26 maart officieel feestelijk geopend! De spiksplinternieuwe showroom was deze... Lees meer »

Nautisch feest in Harlingen

Een vierdaags evenement waar ‘s werelds grootste historische zeilschepen in de haven van het pittoreske Harlingen liggen en waar je kunt... Lees meer »

Maak een vaartocht op het Wad tijdens de Tall Ships Races Harlingen

De kaartverkoop voor de vaartochten tijdens de Tall Ships Races Harlingen is gestart. Publiek kan een vaartocht op het Wad maken met een... Lees meer »