Beurs voor Scandinaviƫ liefhebbers

Liefhebbers van Scandinavisch design kunnen dit najaar hun hart ophalen. Op zaterdag 26 en zondag 27 november wordt bij Svala Volvo in Haarlem namelijk het eerste Nordikliving Style Event gehouden. Twee dagen shoppen bij de gaafste (online) winkels, genieten van heerlijke hapjes en elke dag een Scandinavische film kijken.

Op het Nordikliving Style Event zijn talloze pop-up shops in design, mode en kinderspullen te vinden. Strakke, minimalistische merken uit het Noorden. Denk aan By Lassen, Hay en Strups. Gecombineerd met stijlvolle klassiekers als Georg Jensen en Hoptimist. Voor mannen is er een stoere outdoorshop en stands als Björndall horloges en Nordic Adventure Trails (expeditietochten).

DAGJE UIT
Moe van het shoppen? Neem dan even een Fik a (Zweeds voor koffiebreak) op het foodplein. Met koffie en thee, Scandinavisch gebak en lunchhapjes, klaargemaakt door de standhouders zelf, zoals Northern Delight. Uitrusten kan ook in de film-/lezingzaal, waar het gehele weekend Scandinavische pareltjes te zien zijn. Schuif bijvoorbeeld aan bij een van de leerzame lezingen, zoals over de bootreis Hurtigruten.

NORDIKLIVING
Het event is in handen van Nordikliving.nl, hét online platform voor ScandinaviIë liefhebbers. Opgericht in 2014 door Annelies Ribbink vanuit een grote liefde voor de relaxte, stoere levensstijl van Scandinaviërs. Het platform, dat Annelies inmiddels samen met Wil Pul van Deense Dingen runt, bestaat uit een inspirerende blog en een online store bomvol interieur-, mode- en kinderartikelen (www.nordiklivingstore.nl). En vanaf nu heeft Nordikliving dus ook een eigen evenement.  

PRAKTISCHE INFO
• Waar: Svala Volvo, Leidsevaart 576 in Haarlem.
• Wanneer: zaterdag 26 en zondag 27 november, van 10.30 tot 17 uur.
• Entree: dagticket 6,50 euro. Een passe-partout voor het weekend kost 10 euro.
• Parkeren is gratis.

www.nordiklivingstyleevent.nl

Naar het overzicht